gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Zdravo drugari.
Nije pačija pesma, ali... 
Nije pačija pesma, ali... Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije pačija pesma, ali... ...ko bi rekao ...toliki momak..a tako osetljiv
...a da malo šetaš....![]()

hehe, meni su jednom dole hteli da je uzmu, ali kad su videli da je nemachka vratili je nazad... tad sam odluchila da je ne prevodim...![]()
Ebo je mene bronhitis još od malih nogu ....
7 dana zdrav 7 dana bolestan .... primio sam penicilina koliko sam i vode popio.
I nije me bio hvatao 4-5 godina, kako sam prešao pubertet![]()
Ali evo sad me uhvati ... valjda od ovolike vlage i kiše koja pada danima. Više ne znam kako sunce izgleda.
A moji su i dalje u Beogradu, pa su mi oba mlađa brata bili bolesni, i valjda kako sam njih lečio povučem neku prehladu pa se i bronhitis aktivira ...
A herpes to uvek kad sam bolestan. Ovaj prvi mi je bio na ustima, to provereno znam od doktora ( jer i mojoj sestri je tako bilo pre a i mom društvu koji idu tamo ), a ovaj na nosu sam isto znao da će da izadje, jer koliko sam tres`o nos zacrvenilo mi se bilo oko nosa ...
Ma nema šta me nije safatalo ovih dana ... biće bolje
A šetnja .... oću čim ugledam sunce![]()

..mene to naročito iznervira, jer jedan jedin slobodan dan koji imama ja

Zato što sam kod njih stavio protezu, i evo već 3 godine mi oni rade servise kontole popravke opravke i ostalo![]()

Dobro veče afrikanci

Sad kapiram zasto se nekim muskarcima ic ne svidja da se devojka bavi borilackim sportom, mislim ja nikada ne bih bila sa tipom, ako bih znala da trenira fitnes
Zna se koji su sportovi za muskarce........jesam, bas sam zatucana i konzervativna po tom pitanju.