ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
Ko bre švrćka, nisam "izašao u grad" od letos ... a pre leta isto pola godine
Ne gotivim ja tako te klubove, BK trokadero i ostalo .... uopšteno ne gotivim gužvu, gde me neko gura, skaču oko mene i ostalo ... Još kad znam svakoga, a isto tako tačno znam čiji je koji sto i gde će ko da sedi i šta če da radi
Za mene je mila majka kad odem u berkoviće, zavalim se u onaj separe, skoro pa legnem, pa onda izgase svetla, niko me ne vidi .... tu kad odem sa društvom milina ... mogao bi tu danima
Izgleda da sam prerano otišao pod stare dane :lol:
A eto, juče odoh u salon ... i evo tek sam sad došao ... dobar deo posla sam odradio ... i zaključio sam da najbolje radim kad sam sam. Kad nema nikoga oko mene. Koncentrišem se, smislim unapred šta sve trebam da odradim, gde koji kabal da provučem, gde koji senzor da stavim, gde koji zvučnik itd itd i sve mi ispdane extra. Samo ne mogu ni da ustanem ako nema neke muzike ...
Noćas sam 2 puta samo sedio po 10 min, sve ostalo na merdevinama
I jutros, taman pomalko počelo da se vidi, oko 6, skuvam ja sebi čaj, iznesem sto i stolicu napolje i tako kulirao jedno 15ak minuta... naišao čuvar iz gardena, pita jel sam i ja ovde čuvar
Malo popričao sa njim, ponudio da mu skuvam čaj .... ali on ode svojim poslom ...
I tako .... sad odo da spavam, nemojte da me budite![]()
...ma kakvi...to ti faza