Kafana "Bonaca"

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...on je iz nekog drugog sveta...i ja ću još malo u krpe:(

Jesam :mrgreen:

Kameee hameee taaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssss

goku.jpg

:mrgreen:

Poslednja izmena:
Bio sam noćas u BK ... bilo je "ja imam talenat" u pokušaju :lol:

Neka dječurlija se isprozivala :lol:

A što je neka žena bila žiri ... :roll: ... imam osećaj da mrzi žene :dash:

Sva sreća pa je žiri bio na spratu iza stakla, inače bi letele piksle po lokalu :lol:

...dobro veče...
...dan je bio predivan...meni ostao trag od naočara na licu...mislim, ostalo mi bijelo oko očiju, a nos mi crn:mrgreen:...nije ni čudo, 6 sati sam bila napolju, još 2 da sam ostala, pa odrađena smjena....

Bio sam noćas u BK ... bilo je "ja imam talenat" u pokušaju :lol:

Neka dječurlija se isprozivala :lol:

A što je neka žena bila žiri ... :roll: ... imam osećaj da mrzi žene :dash:

Sva sreća pa je žiri bio na spratu iza stakla, inače bi letele piksle po lokalu :lol:

...meni sva ta takmičenja tog tipa nekako tužna...rijetko ispliva neko...ne znam što ljude natjera da se jave, kad su loši...pa valjda znaju da su loši...čudo je taj šou-biznis...

Ko bre švrćka, nisam "izašao u grad" od letos ... a pre leta isto pola godine :lol:

Ne gotivim ja tako te klubove, BK trokadero i ostalo .... uopšteno ne gotivim gužvu, gde me neko gura, skaču oko mene i ostalo ... Još kad znam svakoga, a isto tako tačno znam čiji je koji sto i gde će ko da sedi i šta če da radi :lol:
Za mene je mila majka kad odem u berkoviće, zavalim se u onaj separe, skoro pa legnem, pa onda izgase svetla, niko me ne vidi .... tu kad odem sa društvom milina ... mogao bi tu danima :mrgreen:

Izgleda da sam prerano otišao pod stare dane :lol:

A eto, juče odoh u salon ... i evo tek sam sad došao ... dobar deo posla sam odradio ... i zaključio sam da najbolje radim kad sam sam. Kad nema nikoga oko mene. Koncentrišem se, smislim unapred šta sve trebam da odradim, gde koji kabal da provučem, gde koji senzor da stavim, gde koji zvučnik itd itd i sve mi ispdane extra. Samo ne mogu ni da ustanem ako nema neke muzike ...

Noćas sam 2 puta samo sedio po 10 min, sve ostalo na merdevinama :lol:

I jutros, taman pomalko počelo da se vidi, oko 6, skuvam ja sebi čaj, iznesem sto i stolicu napolje i tako kulirao jedno 15ak minuta... naišao čuvar iz gardena, pita jel sam i ja ovde čuvar :mrgreen:
Malo popričao sa njim, ponudio da mu skuvam čaj .... ali on ode svojim poslom ...

I tako .... sad odo da spavam, nemojte da me budite :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back