Kafana "Aj, svrati"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rum bez čaja? O, zar se i to može? Izgleda svi Rumaši, iz Rume.

pobrkao si destrinaciju, ovde se samo pivo toči...čak čini se da smo na nekom festivalu piva :roll:
Mada evo praviću se engleskinja pošto je prošlo malo od 5 popodneva pa da srknem tog aromatičnog čajića
kojeg pominješ ..mmmirišii lepo :D
%C4%8Caj-od-naran%C4%8De-s-rumom.jpg

pobrkao si destrinaciju, ovde se samo pivo toči...čak čini se da smo na nekom festivalu piva :roll:
Mada evo praviću se engleskinja pošto je prošlo malo od 5 popodneva pa da srknem tog aromatičnog čajića
kojeg pominješ ..mmmirišii lepo :D
%C4%8Caj-od-naran%C4%8De-s-rumom.jpg

ma, pivo je samo izlika, pivo se pije ...hladno a u sercu ti je vruce kada se sluzi, nako ,kako su momci to prikazali.:)

A u vezi Rum sa Cajem i Caj sa Rumom,postoji velika razlika, da ,da, Razlika je to.:whistling:

Goco, ionako se približavamo godišnjem popisu, pa onda ide krečenje, kafanče će biti zatvoreno za to vreme, a onda će osvanuti novo, čisto :lol:

Sećaš se da smo ranije imali članske karte ? :lol: :nisamja: Nekad se znalo ko je ko : 001.... :lol:

Goco, ionako se približavamo godišnjem popisu, pa onda ide krečenje, kafanče će biti zatvoreno za to vreme, a onda će osvanuti novo, čisto :lol:

Sećaš se da smo ranije imali članske karte ? :lol: :nisamja: Nekad se znalo ko je ko : 001.... :lol:

Da, da samo znas kakvu Ja Clansku kartu imam.:roll:

Viri ne Dva prsta iznad Serceta, vec , ihhhaa haa iznad.:hahaha:

A Ja mali i jos zelen a clanskaaaaa karta bre , meni preko glave.:rotf:

Eto samo da znas...a pivce za zivce, bre nemojte da sklanjate.:sad2:

Ma ne sekiraj se, čim kolonizujemo Mars, dobijaš 001 člansku :lol:

Posle popisa i krečenja, otvaramo novo kafanče : Zdrav život :rotf:

Ti sve čuvaš, podseti me kako su izgledale članske karte :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Ma ne sekiraj se, čim kolonizujemo Mars, dobijaš 001 člansku :lol:

Posle popisa i krečenja, otvaramo novo kafanče : Zdrav život :rotf:

Eh, pa sta cu ja sa tobom, lepo kazem da vec imam clansku kartu ;), ono sto mi fali je, znas , ono sto Suljo je stavio , u vezi Piva...:whistling:

E sad, Ja stvarno ne znam, sta imas protiv Sluzenja Piva, mislim, niko nije od tebe trazio Pivuuu, CEK, ma da nije bre , A jessss vala to je.:eek:

Ma nis, cim budem jopet letio u tvom pravcu, vodim te na Toplu Cokoladu.:ok:

I to , onako , posle rucka- vecere Gocine, one sto je nagovestila, punjene pecene paprike.:mrgreen:

Hmm, dal ide topla cokolada ...Kerki , pomozi mi ..

Kod nas na Marsu , mi toga nemamo.:sad2:

Ma ti očigledno imaš neku drugu člansku, i nisi baš srećan zbog toga...
ovo je nešto potpuno novo, neće čak ni biti karte, to se samo kaže jer su ljudi navikli, biće to čipovi :rotf:

Nemam ništa protiv služenja piva, već protiv neprimerenih fotki kojima razni elementi pokušavaju da uruše naš lepi sistem.
E... to neće da može :rotf:

Hvala, ponuđen ko počašćen, ne volim ja ništa od čokolade :lol: pa ni toplu... a ni punjene paprike mi ne pašu baš....ja sam malo komplikovana :rotf:
....samo ZDRAV ŽIVOT :smeker:

ovo je nešto potpuno novo, neće čak ni biti karte, to se samo kaže jer su ljudi navikli, biće to čipovi :rotf:

Nemam ništa protiv služenja piva, već protiv neprimerenih fotki kojima razni elementi pokušavaju da uruše naš lepi sistem.

Hvala, ponuđen ko počašćen, ne volim ja ništa od čokolade :lol: pa ni toplu... a ni punjene paprike mi ne pašu baš....ja sam malo komplikovana :rotf:
Znaci ni slanina i tako to? :lol:

A pa ti ispade bre ljudozderka, jer bo , oni samo imaju zdrav zivot.

I ic nema nis zdravije , neg da se popije pivce, more i stara, prastara izreka kaze "Pivce za Zivce" al je i tacno, da onaj koji ima Debele zivce, skoro, kazem skoro i nema potrebu za pivom.:mrgreen:

Al , mi muskijeaha, volemo pivo , narocito, kad se posluzi na nacin, gde posle gubimo glavu...:rumenko:

A neg Ti pitaj Gocu , o njenoj gibanici, e to je zdravo......kad ne voles paprike, pa ono , napunjene samo sa pirincem.....:ok:

Os Ti saljem Zeleno...toga ima ovdekana iha ha.....te broKoli, te tu i tamo neke zelene travice, zovu ga spanac, pa...idi bre, bezim od toga, ki da sam bas sa balkana;)

PA KAKO BRE DA IDE PIVO I BROKOLI :rotf::rotf:

Znaci ni slanina i tako to? :lol:

Pravda za čvarke ! :rotf:

- - - - - - - - - -

A pa ti ispade bre ljudozderka, jer bo , oni samo imaju zdrav zivot.

I ic nema nis zdravije , neg da se popije pivce, more i stara, prastara izreka kaze "Pivce za Zivce" al je i tacno, da onaj koji ima Debele zivce, skoro, kazem skoro i nema potrebu za pivom.:mrgreen:

Al , mi muskijeaha, volemo pivo , narocito, kad se posluzi na nacin, gde posle gubimo glavu...:rumenko:

A neg Ti pitaj Gocu , o njenoj gibanici, e to je zdravo......kad ne voles paprike, pa ono , napunjene samo sa pirincem.....:ok:

Os Ti saljem Zeleno...toga ima ovdekana iha ha.....te broKoli, te tu i tamo neke zelene travice, zovu ga spanac, pa...idi bre, bezim od toga, ki da sam bas sa balkana;)

PA KAKO BRE DA IDE PIVO I BROKOLI :rotf::rotf:

U kafanama je sve manje tih, više ima muških, zato vi morate da pravite one slike i da se sećate nekih vremena :lol:

Brokoli - njet !!! :hahaha1: Pivo - njet !!!

Dokuči me :lol:

Pravda za čvarke ! :rotf:

- - - - - - - - - -

U kafanama je sve manje tih, više ima muških, zato vi morate da pravite one slike i da se sećate nekih vremena :lol:

Brokoli - njet !!! :hahaha1: Pivo - njet !!!

Dokuči me :lol:

pa to , bre ni bog ne moze zensko da dokuci a ti bi od mene ,maloga marsovca da izvuces nesto...da kazem, pa posle da bidnem, vracen na Mars a bez slema.:dash::dash:

- - - - - - - - - -

A kakve veze sad imaju forumašice Dlugomire, ja govorim o kelnericama po pravim kafanama. :think:

Ajde dojdi ovde tj idemo zajedno za Las Veganos, i ima se hotel koji se zove "Hooters" ...
;)
E one, su sve mlade , u sorcu i sa, par onijeha krpica , gore.

I pivo sluze, a bogati , hocedu i da se slikaju, pa onda , ono, stave tj , postave svoje kod moje glave.

mislim nije fer, sa obe strane, po dve a Ja nis.......:sad2:

pita mene carinik , sta imam

Ja onako kazem , pa imam veci Srpski Tablet od 17 Inca.:whistling:

Kaze Carinik , o pa nisam znao da ih i oni prave, :eek:

Ih , bre, oni i imaju tradiciju, no zbog toga sto su siromasni, ne proizvode puno a velika je konkurencija.:lol:kazem

Carinik, pa srecno , a sta ako ce se pokvariti, sto ces onda...:(

ma jeftino je spram nasih para, pa bit ce jos...:super: kupovine, a moze bit i da narucim

i tako, , nije dugo trajao Srpski Tablet.:hahaha::hahaha::heart:

P.S. Pakovanje , celo je vakuminirano i sa cenom i deklaracijom:rtfm:

pa to , bre ni bog ne moze zensko da dokuci a ti bi od mene ,maloga marsovca da izvuces nesto...da kazem, pa posle da bidnem, vracen na Mars a bez slema.:dash::dash:

- - - - - - - - - -

Ajde dojdi ovde tj idemo zajedno za Las Veganos, i ima se hotel koji se zove "Hooters" ...
;)
E one, su sve mlade , u sorcu i sa, par onijeha krpica , gore.

I pivo sluze, a bogati , hocedu i da se slikaju, pa onda , ono, stave tj , postave svoje kod moje glave.

mislim nije fer, sa obe strane, po dve a Ja nis.......:sad2:

Pa, naravno, ne možete ni vi s Marsa, a kamoli ovi jadni Zemljani :rotf:

Inače...bila ja u Veganosu, videla i otišla :lol:
Sve ima svoju cenu :rtfm:

- - - - - - - - - -

pita mene carinik , sta imam

Ja onako kazem , pa imam veci Srpski Tablet od 17 Inca.:whistling:

Kaze Carinik , o pa nisam znao da ih i oni prave, :eek:

Ih , bre, oni i imaju tradiciju, no zbog toga sto su siromasni, ne proizvode puno a velika je konkurencija.:lol:kazem

Carinik, pa srecno , a sta ako ce se pokvariti, sto ces onda...:(

ma jeftino je spram nasih para, pa bit ce jos...:super: kupovine, a moze bit i da narucim

i tako, , nije dugo trajao Srpski Tablet.:hahaha::hahaha::heart:

P.S. Pakovanje , celo je vakuminirano i sa cenom i deklaracijom:rtfm:

Eeee...taj "srpski tablet" može biti same "made in Kina" :rotf:, nikako srBski :lol:

Pa, naravno, ne možete ni vi s Marsa, a kamoli ovi jadni Zemljani :rotf:

Inače...bila ja u Veganosu, videla i otišla :lol:
Sve ima svoju cenu :rtfm:

- - - - - - - - - -

Eeee...taj "srpski tablet" može biti same "made in Kina" :rotf:, nikako srBski :lol:

E varas se, postavio sam sliku Srpskih tableta...:D

pogledaj ih , kak su tako lepo poredjani :)

A za lasveganos, hmmm, bolje da ne pisem moj susret sa zemljakinjama , one sa balkana....:think: :whistling:

167vwnp.jpg

2gxiq9l.jpg

kanjon kolorada

125mexy.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back