Kafana "Aj, svrati"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Red mesa - red slanine, red mesa, red slanine = srpski tablet :lol:

Što se tiče LV, pa nemoj tako, ima tu i "dama i muškaraca" iz celog sveta od iste fele, nisu samo naše zemljakinje "onakve"...

Cuj , ma more da si ti sa ove strane bare, jer bo, tko bre vileni u ovo vreme u Serbiji.

naravno reefke, zbog zelenih papirica.

A za nase Turistkinje", negde sam i ukratko ispricao susret. tj , kada sam se "ponudio za kafu"""

Rekoh ti ja: Dokuči me >>> al' ne mere to tako lako :rotf: čak ni sa takve pozicije kao što je Mars :lol:

Pa vako, KIki :)

Peca ti Bosanac u jednom Kanadskom jezeru i upeca Zlatnu Ribicu.

Obradova se on tome, jer bo tri zelje ima da se ispuni ali ribica mu rece

Posto je ovo jamerika ima pravo samo na jednu zelju i da dobro promisli sta ce.

Kaze on, A da mi je otic za Bosnu, nisam evo dvaest godina bio, a jedva preziveh let Avionom a o brodu, ne smem ni da pomislim, nego , ako je jedna zelja, nek bude ta Da vidim svoje roditelje.:)

Ribice, napravi mi put, da Ja kolima, odem do njih. Znas , Ja ono , Kadilak a celo selo ...Evo Muje iz Jamerike :D

Ribica, njemu, Jel si bre ti pametan, pa to je vode i vode, neg ,hajde ti neku drugu zelju.:rtfm:

misli li se Muja i kaze on , ribici, Ma daj m ondai da mogu shvatiti- razumeti-dokuciti, ovu moju Fatu.:think:

Na to mu Ribica, rece : A jel hoces put sa dve trake ili cetiri.:rotf::rotf:

narovucenje, Nema Coeka koji moze dokuc zenski mozak i njeno ponasanje. :rtfm:

Kiki, uzivaj u svojoj tajni zivota, tko zna jednoga dana, lepoga dana, otvorices se kao latica Crvene Ruze i ....:)

Kad smo kod zlatnih ribica :D

1897920_10152228475595155_424163761_n.jpg

vazi , venusice.

dakle , da pokusam da , pronadjem deo tvojega bivstvovanja.

moze se reci da ipak si na Balkanu , jer si i dobro upoznata sa situacijom tamo, da se sada , nalazis na radnome mestu ,koji ti omogucava pristup interenetu i da nemas previse posla.

Ako cemo da pokusavamo da ulazimo u nepoznato, tada bi i mogli i discutovati i o "naucnim dokazima" koji su prezentirani.
Citiranje Tesle, je itekako vazno ali, za to je potrebno , neki novi Tesla

“The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence.” – Nikola Tesla

Ja licno imam tj skeptican sam sa mnogim takozvanim "dokazima: , jer i postoji sto u mojoj struci kazemo :medium, da moze lakse primati tj cak i biti hipnopzitiran.

S druge strane, neko , ko ne veruje u tako nesto, KAZEM DA JE NEMOGUCE ga Hipnotizirati. Licno iskustvo.

Zanimljivo je da si izbacila ovakav tekst, zanimljivo...

Ne možeš da budeš hipnotiziran ako tako odlučiš, i imaš jaku volju...to sam i ja uradila jednom hipnotizeru :lol:

Imala sam malo astralno putovanje duše, tako da verujem da nečeg ima tamo gore ...:lol:

Na svoju zalost , nisam i dobio Certifikat iz...jer sam morao ,kakko kazu i da prodjem i licno.

A nije da nisu i to poznati mi mentori i nis...

Zato i kazem da Psiha, nasa , reaguje na poticaj kako unutrasnji tako i na Vanjski.

Nego, kada vec zalazimo u sfere moga rada, bas sam zainteresovan za tvoj Avatar, jer ako bih Analizirao, dosao bih i do , malo one Crnje strane tvoje psihe.

Nesvesno mi i omogucavamo da se i izkazemo , tj nasa trenutna osecanja ili ono sto nas vec dugooo mopri.

Moj avatar je mali isečak omiljenog videa još omiljenijeg mi benda :lol:

"Crnje strane tvoje psihe" >>>> ufffff ala je to mračno....pa ne počinjem ja svoj dan tako, već muzikom :D

Dosta smo lenčarili, sad idemo nešto i da raduckamo :D

Bye bye :cao:

Moj avatar je mali isečak omiljenog videa još omiljenijeg mi benda :lol:

"Crnje strane tvoje psihe" >>>> ufffff ala je to mračno....pa ne počinjem ja svoj dan tako, već muzikom :D

Dosta smo lenčarili, sad idemo nešto i da raduckamo :D

Bye bye :cao:

a , da ces sada ic raditi, E ovo je dobrooo, pa, s moje strane, drezdim jos.

pozz i uzivaj, nego, ono me cudi za pivuuuuuuu, jer na pocetku , davnih godina vidim da si i nudila.....pive.

a , da ces sada ic raditi, E ovo je dobrooo, pa, s moje strane, drezdim jos.

pozz i uzivaj, nego, ono me cudi za pivuuuuuuu, jer na pocetku , davnih godina vidim da si i nudila.....pive.

Ja sam super Venus žeMska, misliš da ne mogu da radim posle neprospavane noći? Varaš se :lol:

Ja u klin, ti non-stop u ploči, već sam napisala da nemam ništa protiv piva već odvratnih fotki kojima se to isto pivo nudi.
Pa nismo bre ispod Plavog mosta, ovo je ugledno kafanče :ljutka:

- - - - - - - - - -

Ovde postade kao u Skupštini...Došli poslednji dani.

Petre, evo tebi lepe bledske krempite :D
krempite.jpg

Ako nešto ostane, posluži druge :D

Dobro jutro marsovac....

Ah, duga je to priča, izguglaj malo, možda i nađeš :lol:, most je u Bg-u ...

Imam ja gramofon :D al nešto krckav zvuk :lol:

Cuj, dobro jutro, :eek:

Evo mene ,kuci , posle duuuugoga radnoga dana i resavanja problema drugih ljudova, i Ti meni , dobro jutro.:roll:

E nece moci, ove noci, more izvalih se na kauc, i nes mi fali.:sad2:

E zasto ti ides ispod plavoga mosta, zar se ne prelazi most/ovi, majkumu.:think:

A rekoh ti ja dobra ploca, dobra Igla, muzika je predivna, tako , daj vidi da si nabavis , ...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back