Margoot
Aktivan član
- Poruka
- 1.723
vidi, pa i nisam znao za ovo i moram reci da i nije sve isto,
.
ma to ono malo jer ipak..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidi, pa i nisam znao za ovo i moram reci da i nije sve isto,
.

Rum bez čaja? O, zar se i to može? Izgleda svi Rumaši, iz Rume.
pobrkao si destrinaciju, ovde se samo pivo toči...čak čini se da smo na nekom festivalu piva
Mada evo praviću se engleskinja pošto je prošlo malo od 5 popodneva pa da srknem tog aromatičnog čajića
kojeg pominješ ..mmmirišii lepo
![]()

Nekad se znalo ko je ko : 001.... 
Goco, ionako se približavamo godišnjem popisu, pa onda ide krečenje, kafanče će biti zatvoreno za to vreme, a onda će osvanuti novo, čisto
Sećaš se da smo ranije imali članske karte ?![]()
Nekad se znalo ko je ko : 001....
![]()

Ma ne sekiraj se, čim kolonizujemo Mars, dobijaš 001 člansku
Posle popisa i krečenja, otvaramo novo kafanče : Zdrav život![]()

pa ni toplu... a ni punjene paprike mi ne pašu baš....ja sam malo komplikovana 

Uhhh...parlamentarna atmosfera... Odoh.

Znaci ni slanina i tako to?Ma ti očigledno imaš neku drugu člansku, i nisi baš srećan zbog toga...
ovo je nešto potpuno novo, neće čak ni biti karte, to se samo kaže jer su ljudi navikli, biće to čipovi
Nemam ništa protiv služenja piva, već protiv neprimerenih fotki kojima razni elementi pokušavaju da uruše naš lepi sistem.
E... to neće da može![]()
Hvala, ponuđen ko počašćen, ne volim ja ništa od čokoladepa ni toplu... a ni punjene paprike mi ne pašu baš....ja sam malo komplikovana
....samo ZDRAV ŽIVOT![]()

Ma ti očigledno imaš neku drugu člansku, i nisi baš srećan zbog toga...
ovo je nešto potpuno novo, neće čak ni biti karte, to se samo kaže jer su ljudi navikli, biće to čipovi
Nemam ništa protiv služenja piva, već protiv neprimerenih fotki kojima razni elementi pokušavaju da uruše naš lepi sistem.
E... to neće da može![]()
Hvala, ponuđen ko počašćen, ne volim ja ništa od čokoladepa ni toplu... a ni punjene paprike mi ne pašu baš....ja sam malo komplikovana
....samo ZDRAV ŽIVOT![]()

Znaci ni slanina i tako to?![]()
Znaci ni slanina i tako to?![]()

A pa ti ispade bre ljudozderka, jer bo , oni samo imaju zdrav zivot.
I ic nema nis zdravije , neg da se popije pivce, more i stara, prastara izreka kaze "Pivce za Zivce" al je i tacno, da onaj koji ima Debele zivce, skoro, kazem skoro i nema potrebu za pivom.
Al , mi muskijeaha, volemo pivo , narocito, kad se posluzi na nacin, gde posle gubimo glavu...
A neg Ti pitaj Gocu , o njenoj gibanici, e to je zdravo......kad ne voles paprike, pa ono , napunjene samo sa pirincem.....
Os Ti saljem Zeleno...toga ima ovdekana iha ha.....te broKoli, te tu i tamo neke zelene travice, zovu ga spanac, pa...idi bre, bezim od toga, ki da sam bas sa balkana
PA KAKO BRE DA IDE PIVO I BROKOLI![]()

Pivo - njet !!! 

Pravda za čvarke !
- - - - - - - - - -
U kafanama je sve manje tih, više ima muških, zato vi morate da pravite one slike i da se sećate nekih vremena
Brokoli - njet !!!Pivo - njet !!!
Dokuči me![]()

A kakve veze sad imaju forumašice Dlugomire, ja govorim o kelnericama po pravim kafanama.![]()

kazem
kupovine, a moze bit i da narucim 

pa to , bre ni bog ne moze zensko da dokuci a ti bi od mene ,maloga marsovca da izvuces nesto...da kazem, pa posle da bidnem, vracen na Mars a bez slema.
- - - - - - - - - -
Ajde dojdi ovde tj idemo zajedno za Las Veganos, i ima se hotel koji se zove "Hooters" ...
E one, su sve mlade , u sorcu i sa, par onijeha krpica , gore.
I pivo sluze, a bogati , hocedu i da se slikaju, pa onda , ono, stave tj , postave svoje kod moje glave.
mislim nije fer, sa obe strane, po dve a Ja nis.......![]()

pita mene carinik , sta imam
Ja onako kazem , pa imam veci Srpski Tablet od 17 Inca.
Kaze Carinik , o pa nisam znao da ih i oni prave,
Ih , bre, oni i imaju tradiciju, no zbog toga sto su siromasni, ne proizvode puno a velika je konkurencija.kazem
Carinik, pa srecno , a sta ako ce se pokvariti, sto ces onda...
ma jeftino je spram nasih para, pa bit ce jos...kupovine, a moze bit i da narucim
i tako, , nije dugo trajao Srpski Tablet.
P.S. Pakovanje , celo je vakuminirano i sa cenom i deklaracijom![]()
, nikako srBski 
Pa, naravno, ne možete ni vi s Marsa, a kamoli ovi jadni Zemljani
Inače...bila ja u Veganosu, videla i otišla
Sve ima svoju cenu
- - - - - - - - - -
Eeee...taj "srpski tablet" može biti same "made in Kina", nikako srBski
![]()