Kadirov objavio jeziv snimak: "Sanjam da poginem... I ja i moja deca"

Doctor Master

Domaćin
Banovan
Poruka
4.766

Kadirov objavio jeziv snimak: "Sanjam da poginem... I ja i moja deca"​

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je novi video u kojem poziva "sve muslimane i pripadnike kavkaskog naroda da započnu sveti rat" u Ukrajini.

Rekao je i da treba da pošalju svoju decu na ratište.

"Sanjam da poginem u ovom ratu, i ja i moja deca", kaže Kadirov na snimku.

"Morate se boriti, braniti interese proroka i Kurana. Jednostavno moramo uzeti evropske zemlje dok ne kleknu i zamole za oproštaj. Ovo je sveti rat! Probudite se, budite muslimani, budite muškarci... Ustanite protiv tih šakala, fašista i satanista", zaključio je na snimku koji je snimio udobno "zavaljen" na kauču.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=11&dd=10&nav_category=78&nav_id=2241000

Eto rusofili kakve ludake vi podržavate.

I ja bih rado poginuo zajedno sa oba moja deteta samo da uništim Zapad.
Ne moramo "mi" da pobedimo.Samo da Zapad bude uništen.Sva tri života na oltar žrtvovanja dajem.
Stojim iza ovih reči i nije mi potrebna nikakva anonimnost.
Mrzim Ameriku i Evropu iz dna duše.
Svaki normalan čovek pre svega gleda da mu bude bolje, a ti si spreman da pogineš samo da nekom drugom bude gore. Hajde malo razmisli.

Svaki normalan čovek pre svega gleda da mu bude bolje, a ti si spreman da pogineš samo da nekom drugom bude gore. Hajde malo razmisli.
Mebi od njih nije dobro nije mi bilo dobro i neće mi biti dobro.
Oni me uništavaju.Ako trebam da budem uništen onda želim da budemo uništeni zajedno.
Mislim da je to sasvim racionalno razmišljanje.
Zapad uništava srpski narod.
Kraj.

Back