Vučić objavio najnovije rezultate istraživanja javnog mnjenja

Očekivano, blokaderi u konkurenciji sa ostalim opozicionim strankama su bez ikakve šanse da se istaknu mada i ovo bi bilo dovoljno da prave haos u parlamentu.
https://www.euronews.rs/srbija/poli...te-najnovijih-istrazivanja-javnog-mnjena/vest
SNS 46,7%
"Studenti" 5,9
SPS 5,7
Kreni-promeni 5,2
Đilas 3,7
...
ostali su pojedinačno ispod cenzusa
Koga briga šta trabunja? Ja uvek promenim tv program kada ga vidim ili utišam ton ako je N1 ili nova S. Tako rade svi moji poznanici za ostale me zabole.

Mrtvac koji zahvaljujući kriminalu i srpskoj gluposti tj primitivizmu jaše narod.

Poslednja izmena od moderatora:
Ma SNS ima tolko potencijalnih glasača (naglasak na "potencijalni") da moraju da razbucavaju lokalne odbore SPS-a da bi navukli i to malo što ta stranka ima. Istraga protiv Tončeva je direktan pokušaj preuzimanja vlasti u Surdulici. Jeste da od zadnjih izbora imaju zajedničku listu u toj opštini, ali jasno je da su socijalisti tu jača stranka. Ranije su uvek samostalno držali vlast.
Da su naprednjaci hteli, mogli su i u Zaječaru malo da "pomognu kolegi" i da upute makar mali deo svojih pristalica da glasaju za SPS. Ne bi bilo prvi put. Ovako se jasno vidi da im je veoma potrebno da ćapnu što više.

da je tako već bi raspisao izbore da smiri situaciju u zemlji
Ne bi smirili situaciju, sa njima u skupštini kriza bi se samo produbila a sledeće što bi zahtevali je prelazna vlada.Plus za tu univerzitetsku bagru poslanička mesta bi došla kao nagrada nakon svega.
И добили 48,54 % гласова, чиме демантују Жвалу и његово лажно истраживање.
Zaječar je jasan pokazatelj stanja u celoj Srbiji. Tu su vladajuće stranke na 54% ali bez učešća radikala koji na parlamentarnim izvorima dobijaju 2%.

Što se tiče opozicije, ona očigledno može da izađe na preko 40 ako nastupi zajedno, ali ono što je bitno je da je podrška blokaderskoj listi u toj grupaciji ista kao i ostalim sličnim. Oni dođu kao neka vrsta dežurnih ekstremista, ono što je SRS za vlast.

Poslednja izmena:

Back