38imak
Elita
- Poruka
- 17.116
Mozda mu je to istrazivanje u glavnom odboru SNS-a.I za manje stvari sam govorio da je lud. Sad stvarno ne znam šta da kažem....![]()
Ono, 45% podrske za SNS, iz glavnog odbora SNS-a, to otprilike zvuci realno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda mu je to istrazivanje u glavnom odboru SNS-a.I za manje stvari sam govorio da je lud. Sad stvarno ne znam šta da kažem....![]()
Ipsos - oni koji zdušno istražuju koliko narod jede pašteta mjesečno i koliko često se kupa.Koja agencija je uradila ovo istraživanje?
Da, Keitel i Jodl sa alija kažu Hitleru sa temua ono što želi da čuje.Mozda mu je to istrazivanje u glavnom odboru SNS-a.
Ono, 45% podrske za SNS, iz glavnog odbora SNS-a, to otprilike zvuci realno.
da je tako već bi raspisao izbore da smiri situaciju u zemljiOčekivano, blokaderi u konkurenciji sa ostalim opozicionim strankama su bez ikakve šanse da se istaknu mada i ovo bi bilo dovoljno da prave haos u parlamentu.
https://www.euronews.rs/srbija/poli...te-najnovijih-istrazivanja-javnog-mnjena/vest
SNS 46,7%
"Studenti" 5,9
SPS 5,7
Kreni-promeni 5,2
Đilas 3,7
...
ostali su pojedinačno ispod cenzusa
Agencija BULJA. (Botovska Udružena Ljigava Agencija)Koja agencija je uradila ovo istraživanje?
Koga briga šta trabunja? Ja uvek promenim tv program kada ga vidim ili utišam ton ako je N1 ili nova S. Tako rade svi moji poznanici za ostale me zabole.Očekivano, blokaderi u konkurenciji sa ostalim opozicionim strankama su bez ikakve šanse da se istaknu mada i ovo bi bilo dovoljno da prave haos u parlamentu.
https://www.euronews.rs/srbija/poli...te-najnovijih-istrazivanja-javnog-mnjena/vest
SNS 46,7%
"Studenti" 5,9
SPS 5,7
Kreni-promeni 5,2
Đilas 3,7
...
ostali su pojedinačno ispod cenzusa
Pa Vučić je agencijaOvo je bitno.
Molim odgovor @Schrodinger
DJV uz jutarnju kafu...a možda drmnuo i nešto žešće pa mu ispale ove cifreKoja agencija je uradila ovo istraživanje?
Ne bi smirili situaciju, sa njima u skupštini kriza bi se samo produbila a sledeće što bi zahtevali je prelazna vlada.Plus za tu univerzitetsku bagru poslanička mesta bi došla kao nagrada nakon svega.da je tako već bi raspisao izbore da smiri situaciju u zemlji
Zaječar je jasan pokazatelj stanja u celoj Srbiji. Tu su vladajuće stranke na 54% ali bez učešća radikala koji na parlamentarnim izvorima dobijaju 2%.И добили 48,54 % гласова, чиме демантују Жвалу и његово лажно истраживање.