Jeziv snimak na mrežama, seku Vučićevu glavu na torti! Tužilac za Visokotehnološki kriminal smatra da nema krivičnog dela

Mislim da će sada da se vrati iz Rusije da istraži slučaj :mrgreen:
A jeste li vi bili na nekom dečjem rođendanu gde su ovakve torte sa likovima iz bajki pa onda Pepeljugi odseku glavu? Deluje blesavo kada ovako napišem i ne odobravam ovo kao vid neke insiniuacije nasilja al mi smešno šta se sve koristi da bi se uzdigao "lik i delo" dotičnog "najvećeg" Srbina.
Onda je i ona moja fotkica ok ako idemo tom logikom?

Za ovo se niko nije bunio?! Ovo je jezivo da se Miki Maus reže!

6167.jpg

...

Pokušaj atentata tortom...😮🎂:prpa:

JEZIV SNIMAK NA MREŽAMA! SEKU VUČIĆEVU GLAVU NA TORTI! Tužilac za Visokotehnološki kriminal smatra da nema krivičnog dela?! (VIDEO)​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9663599/jeziv-snimak-na-mrezama-seku-vucicevu-glavu-na-torti

...
.
Нешто размишљам, да ово није најава атентата???

Државне службе би требало да пораде на овом питању.

.

Imaš vest na mnogo medija sa mnogo gorim fotkama. Na ulazu su morali brisati noge srpskom zastavom. Valjda ti je sad toplo oko srca.
Obracas se meni koji sam kao klinac ziveo jedno vreme na prvoj liniji...jednoj od najzescih prvih srpskih linija u ratovima 90tih...sa celom familijom, od dede, babe, striceva sa i kraj puske i bombi kasikara u zdeli kao jabuke naslaganih...da ih baba aktivira ako probiju liniju fanatici suprotne strane...Tako da...izadji, pokucaj pa ponovo udji na forum...

...

Back