Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 248.287
na torti moze bilo ko da se nacrta pa makar bila jovana jeremic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bajo, nije ti lako...Komentari na kuriru su komedija.![]()
Onda je i ona moja fotkica ok ako idemo tom logikom?Mislim da će sada da se vrati iz Rusije da istraži slučaj
A jeste li vi bili na nekom dečjem rođendanu gde su ovakve torte sa likovima iz bajki pa onda Pepeljugi odseku glavu? Deluje blesavo kada ovako napišem i ne odobravam ovo kao vid neke insiniuacije nasilja al mi smešno šta se sve koristi da bi se uzdigao "lik i delo" dotičnog "najvećeg" Srbina.
Ne pada sneg da pokrije bregNije u redu to što su uradili i osudjujem to..
De lako, matori... Kad vidim s kim sve vazduh delim, ko se sve prima na ovakve splačine od "vesti", divim se samom sebi što se ne bodem u venu na svaka 3 minuta.Bajo, nije ti lako...
Bajo, ne moraš ni da čitaš. Gledaj slike! To ti je nivo.De lako, matori... Kad vidim s kim sve vazduh delim, ko se sve prima na ovakve splačine od "vesti", divim se samom sebi što se ne bodem u venu na svaka 3 minuta.
Dopuni rečenicu:Bajo, ne moraš nibda čitaš. Gledaj slike. To ti je nivo.
Pređi na ljis!Dopuni rečenicu:
"Reci, Silvestre, ________________________?"
znaci i ovo je krivicno deloSeku i Miki Mausa, Snežanu i 7 patuljaka, Spajdermena, Betmena itd. na tortama pa nikom ništa. Nego ludak mora da koristi svaku priliku da izigrava žrtvu.
Možda i bi i bio adekvatniji potforum za ovakvu temu kad ovo iebanje u zdrav mozak ne bi bilo silovanje.Pređi na ljis!
Ne brini, siguran si od iebanja u mozak!Možda i bi i bio adekvatniji potforum za ovakvu temu kad ovo iebanje u zdrav mozak ne bi bilo silovanje.
Kol'ko godina si čekao priliku za ovako dovitljiv pokušaj uvrede?Ne brini, siguran si od iebanja u mozak!
I moja, ako se moji sete da uzmu za moj rođendan takvu dekoracijuOnda je i ona moja fotkica ok ako idemo tom logikom?
I moja, ako se moji sete da uzmu za moj rođendan takvu dekoracijumislim da bi moji prvo sekli jezik
![]()
Bravo...
Pokušaj atentata tortom...
JEZIV SNIMAK NA MREŽAMA! SEKU VUČIĆEVU GLAVU NA TORTI! Tužilac za Visokotehnološki kriminal smatra da nema krivičnog dela?! (VIDEO)
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9663599/jeziv-snimak-na-mrezama-seku-vucicevu-glavu-na-torti
...
....
Pokušaj atentata tortom...
JEZIV SNIMAK NA MREŽAMA! SEKU VUČIĆEVU GLAVU NA TORTI! Tužilac za Visokotehnološki kriminal smatra da nema krivičnog dela?! (VIDEO)
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9663599/jeziv-snimak-na-mrezama-seku-vucicevu-glavu-na-torti
...
Bogme najveće parče torteMene ovde samo zanima da vidim facu onog lika kome je zapalo parče sa AV-ovim usnama.
Obracas se meni koji sam kao klinac ziveo jedno vreme na prvoj liniji...jednoj od najzescih prvih srpskih linija u ratovima 90tih...sa celom familijom, od dede, babe, striceva sa i kraj puske i bombi kasikara u zdeli kao jabuke naslaganih...da ih baba aktivira ako probiju liniju fanatici suprotne strane...Tako da...izadji, pokucaj pa ponovo udji na forum...Imaš vest na mnogo medija sa mnogo gorim fotkama. Na ulazu su morali brisati noge srpskom zastavom. Valjda ti je sad toplo oko srca.