kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 53.685
Ovo je idiotlukI moja, ako se moji sete da uzmu za moj rođendan takvu dekoracijumislim da bi moji prvo sekli jezik
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je idiotlukI moja, ako se moji sete da uzmu za moj rođendan takvu dekoracijumislim da bi moji prvo sekli jezik
![]()
Ma glupost neopevana, al šta očekivati od kreatora ĆacilendaOvo je idiotluk
PronaćiMa glupost neopevana, al šta očekivati od kreatora Ćacilenda![]()
Svakako je strašno.A niste ukapirali da su to napravili retardirani naprednjaci pa neko plasirao u javnost?
Ma hajde, gde su te prve linije? Da je tako, ne bi ae ti sprdao sa srpskim zastavama.Obracas se meni koji sam kao klinac ziveo jedno vreme na prvoj liniji...jednoj od najzescih prvih srpskih linija u ratovima 90tih...sa celom familijom, od dede, babe, striceva sa i kraj puske i bombi kasikara u zdeli kao jabuke naslaganih...da ih baba aktivira ako probiju liniju fanatici suprotne strane...Tako da...izadji, pokucaj pa ponovo udji na forum...
...
Želi ti reć da je bio na muslimanskoj strani.Ma hajde, gde su te prve linije? Da je tako, ne bi ae ti sprdao sa srpskim zastavama.
пун ми кјурац сендвича,хоћу нешто слатко да ме жеља минеDajte malo torte i za botove cure im bale![]()
Јел знаш шта је страшно?Svakako je strašno.
Otresao je eu s urca kao slinu.Јел знаш шта је страшно?
Страшно је то што ће овај мора да дреши Кесу кад се врне због невиђених Штета код Усева пољопривредника у Поморављу проузроковане данашњим Градом.А тај Град су пустили западњаци путем ХААРПА јер је Протува отишла у Москву и тако издала своје Газде.
Мислиш?Otresao je eu s urca kao slinu.
To je brate Fejk. Car ga zvao Ursula se upišala od muke.
To nije ništa.
Popij sve ustašuljak.Šta se ti javljaš Merčepovac! Klempavi!
Nije problem sto je isekao tortu, nego sto je na njoj Vucuceva slika. To je morbidno. Nije kriminal, ali je bolest.Jezivo !!! Neko isekao tortu![]()