analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.940
Dobra forauhhhh sori ti sto imas na fejsbuk testu 160 iq
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra forauhhhh sori ti sto imas na fejsbuk testu 160 iq
Nemoj na kineskom, ne znam ja ni da jedem sa oniim njihovim štapićima.Pa da te smatram normalnim i bez 2 daske u tintari ne bi nista ovo rekao,necu ti pisati komentar na kineskom ako ga ne razumijes
Cim volis Edward Nortona to dosta govori da nisi ogranicen,tip kao Edward Norton zamisli da nije filmska zvijezda ovako da radis sa njim na poslu svaki dan, kako bi ga gledali Balkanski normalci i bili ti bio normalanNemoj na kineskom, ne znam ja ni da jedem sa oniim njihovim štapićima.
Ako samo to dosta govori da nisam ograničen, možda je malo poražavajuće.Cim volis Edward Nortona to dosta govori da nisi ogranicen
Govori jer tako saljes ono podsvjesno, podsvjesno si zbog njega odgledao Fight Club,jer njegov opus i njegova aura je drugacija,e sada ako si svjesno izabrao taj avatar i sa nekom zadnjom namjerom ga stavio onda je tacno to sto pises gore,al logicno da nisiAko samo to dosta govori da nisam ograničen, možda je malo poražavajuće.
E malo me ovi moji čudno gledaju na poslu.Govori jer tako saljes ono podsvjesno, podsvjesno si zbog njega odgledao Fight Club,jer njegov opus i njegova aura je drugacija,e sada ako si svjesno izabrao taj avatar i sa nekom zadnjom namjerom ga stavio onda je tacno to sto pises gore,al logicno da nisi
E malo me ovi moji čudno gledaju na poslu.
Kuckam ceo dan, kao štreber, a ja na forumu
Ti ćeš me najbolje razumeti.
FK Liverpul - You'll Never Walk Alone, njihova istorija, ta priča.Iskreno ne sada,vec kada si bio dijete ono klinac bez uticaja sredine,drustva, roditelja itd
Kada si prvi put pratio Mundijl ili Euro fudbalu nebitno,ali za koga si navijao
Za Njemacku,Holandiju,Francusku ili za Spaniju, Brazil, Italiju,Argentinu
Za Bajern, Arsenal, Celzi,Juve ili za Real, Milan, Barselonu itd
To mnogo govori,ali ne racuna se ako te je otac naveo ili drustvo da navijas za nekog tp je uticaj i to nije iskreno niti podsvjesno, vidi mnogi navijaju za Zvijezdu, Partizan itd ali tp se na racuna tu se utice na djecu ako je familija za Partizan i djeca ce biti itd
A od selekcija to mi je jos vaznije ?FK Liverpul - You'll Never Walk Alone, njihova istorija, ta priča.
KK Partizan (ali moj otac nije pratio sport), nije bilo navođenja.
To je osetljivo... A što je to važno?A od selekcija to mi je jos vaznije ?
To je kljucno jer jedan tip licnosti navija za kontinetalce a drugi za mediterance i latinose, zanima me djetinjstvo, djeca su iskrena dusa i podsvjest ih vodiTo je osetljivo... A što je to važno?
Italija i ŠpanijaTo je kljucno jer jedan tip licnosti navija za kontinetalce a drugi za mediterance i latinose, zanima me djetinjstvo
Ja sam uvijek navijao za kontinetalce
Ekstrovertniji tip ali sa mjeromItalija i Španija
Ja sam za zene ono sto je koncert klasicne muzike koji traje 6 sati za slusaoce muzike DesingericeE palo mi na um, možda te ona gleda neobično, jer odbijaš njeno koketiranje; znaš kakve su žene.
To da, ali me zbog toga i ostavila poslednja curka; okrenutost i ka drudima, malo citirala Junga.Ekstrovertniji tip ali sa mjerom
Da se neka klasicna Balkanka zaljubi u mene npr to ti je kao da se Kija ili Milica Pavlovic zaljube u Arsen Wengera teoretski nemoguceTo da, ali me zbog toga i ostavila poslednja curka; okrenutost i ka drudima, malo citirala Junga.
Nisam sigaran da sam čuo za ove druge, ali klasična muzika mii je oki.Ja sam za zene ono sto je koncert klasicne muzike koji traje 6 sati za slusaoce muzike Desingerice
Zamisli Jovanu Jeremic,Mek Gregora ili I Show Speed da odu na koncert Mocarta, Vivaldija,Betovena i da moraju tamo da sjede 3 sata i da budu mirni i udube se u muziku a da cute slusaju i ne prave sceneNisam sigaran da sam čuo za ove druge, ali klasična muzika mii je oki.
A poređenje je treba da mi kaže šta,; da bih ispravno razumeo.
Ne mogu da zamislimZamisli Konora Jovanu Jeremic,Mek Gregora ili I Show Speed da odu na koncert Mocarta, Vivaldija,Betovena i da moraju tamo da sjede 3 sata i da budu mirni i udube se u muziku a da cute slusaju i ne prave scene
E sada zamislu neku klasicnu Balkanku sa mnom, probala bi da me shvati pa bi se smorila nakon 10 minuta zbog deficita mozdanih vijuga i napustila bi me, iako bi ja bio human i probao da joj prenesem malo pametiNe mogu da zamislim
A da probaš sa SkandinavkomE sada zamislu neku klasicnu Balkanu sa mnom, probala bi da me shvati pa bi se smorila nakon 10 minuta zbog deficita mozdanih vijuga i napustila bi me
Moze a najvise volim FrancuskinjeA da probaš sa Skandinavkom