buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.508
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno je AV nalozio da se napise takva pričahttps://biznis.kurir.rs/info-biz/97...m=single_mostread&utm_campaign=adria_internal
Аутор:Лана Распоповић
Чет, 04.09.2025. 7:10
Надајући се стабилном послу , окружењу и сигурним приходима, Хрватица Снежана се запослила у хотелској кухињи, 100 километара од Минхена. Њено искуство у тој земљи је, благо речено, запањујуће .
- Свакодневно трпим малтретирање од стране кувара, Немца. Шеф, који је и сувласник хотела, окреће главу и не реагује, јер, боже мој, ја сам само помоћни радник, замена. Њих двоје говоре немачки - почиње своју причу Снежана, па наставља:
-Да напоменем, моје знање немачког језика је веома слабо, на почетном нивоу, што они одлично знају, па се хватају за неку ситницу и испирају ми мозак цео дан - жали се очајна жена и додаје
- Ја сам једини помоћни радник, радим све и свашта, и потребно и непотребно. Перем сво посуђе , примам робу, износим смеће... Радим сву припрему оброка у кухињи. Припремам поврће за салате, правим шпецле (немачка тестенина издуженог облика), украшавам јела и све то за врло малу плату - очајна је Снежана, наводећи да је исцрпљена од свега.
- Не могу више да издржим овде, не физички, већ психички. Све ми је преко главе - закључује Снежана.
![]()
Neka se Sneki vrati u SrbijuI sta toliko joj dosadno da se zali po netu,nek se javi @RužnaKoLopov da joj nadje bolju sljaku
E to je pravi gastarbajter,kad treba da se pofali siroko,a kad treba pomoc kuknjava nema 50€ do prvogNeka se Sneki vrati u Srbiju
Jbg da je garava i pokrivena preko glave, ne bi ni morala da radi ništaI sta toliko joj dosadno da se zali po netu,nek se javi @RužnaKoLopov da joj nadje bolju sljaku
Jbg da je garava i pokrivena preko glave, ne bi ni morala da radi ništa
E to je pravi gastarbajter,kad treba da se pofali siroko,a kad treba pomoc kuknjava nema 50€ do prvog
Znam,ima sta da jede de da spava al para nemateGastarbajteri pomažu naročito vrednim ljudima
Nisu problem Marokanke nego njihovi mali Marokančići kad porastu...Guten Morgen mein kleiner rechter Bengel
Mi ovamo skolujemo pokrivene devojke iz maroka
Vredne , radne i fokusirane da odličnim završe
Tako da to sto ti pričaš je schajze
Није из Србије, не може овамо!Neka se Sneki vrati u Srbiju
Ko još čita šta piše u uvodnom postu :/Није из Србије, не може овамо!