Kada vas gledaju kao neobicnu osobu na poslu

Primjetio sam da sto se danas covjek normalnije ponasa,sto zivi prirodnije sto mu je ispunjeniji i interesantniji dan i sto manje zivi po sablonima sve ga vise ljudi gledaju kao cudaka i gledaju da ga izbjegnu,iako taj lik je sasvim normalno odjeven,cist itd, samo sto ima raznovrsna interesovanja , bogatiji unutrasnji svijet I ne bavi se prostim temama i drugim ljudima, nego radi na sebi nije bahat,grub
Jesi li mozda cuo za onu pametnu izreku da treba da se zabrines za sebe onda kada pocnes da licis na druge?

E drug, sad će tri, ovi me gledaju neobično na poslu ceo dan, to sam ti već rekao.
Misle da idem kod glavnog da predam referat, a ja deždim na forumu :)
Pozdravljam te. Drži se Francuskinja, ali naše žene, devojke, kako god su najbolje.
Nisu vecinom, mada ima dobrih,al su prirodno ogranicene nemaju dubinu i kapacitet one mogu ovako mehanicki brzo da uce povezuju i da se snadju u zivotu borbene,otresite sve je to ok,ali su ogranicene za nesto vise,nisu to zene za scene velike a jako su zgodne ali nemaju klasu nikada ,nisu filmske zvijezde nemas ideal neki sa njom

Daj neki primer
Evo npr ljudi obicno imaju neke ustaljene navike svaki dan da rade u odredjeno vrijeme i na odredjenom mjestu tipa kazes svaki dan kolegama dobar dan,e ja kazem to svaki npr 3 ili 4 dan,nemam forme po kojima pocinjem razgovor iako sam ih svjestan ali me trose psihicki i tako bih pravio represiju nad svojom prirodom,ja samo slusam svoj osjecaj a to obicni ljudi ne razumiju oni su kao kompjuter

Evo npr ljudi obicno imaju neke ustaljene navike svaki dan da rade u odredjeno vrijeme i na odredjenom mjestu tipa kazes svaki dan kolegama dobar dan,e ja kazem to svaki npr 3 ili 4 dan,nemam forme po kojima pocinjem razgovor iako sam ih svjestan ali me trose psihicki i tako bih pravio represiju nad svojom prirodom,ja samo slusam svoj osjecaj a to obicni ljudi ne razumiju
Pa dobro, nije baš u redu da čoveku koga viđaš svaki dan ne kažeš dobar dan. Ili još čudnije je ako mu se 3 dana ne javiš pa mu se četvrti javiš.
Mislim, ok je ako si ti takav i ako tako hoćeš, ali ne treba da te čudi da to ostavlja određeni utisak na ljude oko tebe.

Pa dobro, nije baš u redu da čoveku koga viđaš svaki dan ne kažeš dobar dan. Ili još čudnije je ako mu se 3 dana ne javiš pa mu se četvrti javiš.
Mislim, ok je ako si ti takav i ako tako hoćeš, ali ne treba da te čudi da to ostavlja određeni utisak na ljude oko tebe.
Pa vidi nije toliko stvari u zivotu u redu ali ne mogu ja da brinem o drugima ako prvo ne brinem o sebi

Ja sam ako gledas fudbal onaj igrac ovako malo lelujav,nepredvidljiv Brazilac igram na osjecaj,instikt ne formu pravilo,nije to automobil pa da uvijek palis na isti nacin

Primjetio sam da sto se danas covjek normalnije ponasa,sto zivi prirodnije sto mu je ispunjeniji i interesantniji dan i sto manje zivi po sablonima sve ga vise ljudi gledaju kao cudaka i gledaju da ga izbjegnu,iako taj lik je sasvim normalno odjeven,cist itd, samo sto ima raznovrsna interesovanja , bogatiji unutrasnji svijet I ne bavi se prostim temama i drugim ljudima, nego radi na sebi nije bahat,grub
pa kad bi malo bolje pogledao, shvatio bi da smo svi mi "nenormalni" ko ti.

Njemacka vs Argentina 1990 za koga si navijao
nisambio rodjen
Francuska vs Brazil 1998 za koga si navijao
bio sam mali
Holandija vs Spanija 2010 za koga si navijao
seksao sam se dok je utakmica bila na tv
Francuska vs Argentina 2022 za koga si navijao
Argentina
Brazil vs Njemacka 2014 za koga si navijao
Nemacka
Francuska vs Italija 2000 za koga si navijao
bio sam mali, 2002 Koreja Japan je prvo sto pamtim

Da, gledaju me čudno. Nisam se dala ucjeniti da budem član stranke. Crna ovca sam. Prekidaju razgovor na pauzi kada uđem. Ja samo kažem, izvinite što upadoh ovako na sastanak, evo idem ja, samo da vode pijem.
Za one ulizice direktoru daju 30 KM npr.kada idu u penziju ili im se sin oženi, dobiju unuče itd. a čistačica kada ide ili slavi neki važan događaj 10 KM.
Ja obratno, čistačici 30 KM, a dupeliscima 10KM.
Gledaju me čudno i što radim. Oni se po cijeli dan protežu i zuje po hodniku.

Back