Kada su sledeci izbori u Srbiji?

1. Putin iskulirao patrijarhovu besedu o obojenoj revoluciji
2. Marta Kos kaže da su studentski zahtevi takođe i evropski
3. Tramp ga oterao sa kućnog praga.

Međunarodna podrška je prsla, a domaća takođe.
Jedino rešenje avu je da pobedi ali na poštenim izborima, čime bi pokušao da povrati poverenje sveta tj. da ih navede da ga prihvate budući da ga izbori pokazuju da ga narod oće.
Ali ako se opet uvati u krađi na izborima, još više će da pokvari svoj status izvan zemlje.

Kako ne mogu sve da ispratim jer sam iz Crne Gore moze li neko da mi napise kad su sledeci parlamentarni i predsjednicki izbori kod vas

Sledeći predsednički su aprila 2027. godine, a parlamentarni marta 2028. godine.

Ako to pitaš (regularni).

Redovni tek 2027 ali moja je procena da će biti vanredni na jesen ove godine ili na proleće 2026.

Parlamentarni tek '28. godine.

1. Putin iskulirao patrijarhovu besedu o obojenoj revoluciji
2. Marta Kos kaže da su studentski zahtevi takođe i evropski
3. Tramp ga oterao sa kućnog praga.

Međunarodna podrška je prsla, a domaća takođe.
Jedino rešenje avu je da pobedi ali na poštenim izborima, čime bi pokušao da povrati poverenje sveta tj. da ih navede da ga prihvate budući da ga izbori pokazuju da ga narod oće.
Ali ako se opet uvati u krađi na izborima, još više će da pokvari svoj status izvan zemlje.

Hajde pre svega, da sačakemo i vidimo odlazi li definitivno u Moskvu 9. maja.

Nisam siguran da je vucko,ovog momenta spreman za izbore.

Sada nije, sasvim sigurno; oni nisu uopšte ni u planu.

Ono što je moguće jeste prevremeni parlamentarni izbori u septembru. Vučić planira da će ova đačko-narodna revolucija zamreti do tada i da će ponovo vaspostaviti kontrolu nad poljuljanim segmentima i onda želi da raspiše izbore u kontrolisanoj atmosferi, koji će ujedno biti i prvi test za njegov tzv. Pokret koji treba da zameni SNS.

Međutim, ako on ne uspe do tada da se oporavi i ukoliko istraživanja javnog mnjenja ne budu ukazivala na povoljne ishode, za očekivati je pre i izbor neke sad 3. vlade u aktuelnom sazivu parlamenta, a ne nove izbore.

Hajde pre svega, da sačakemo i vidimo odlazi li definitivno u Moskvu 9. maja.
pa kada ni caciji vise ne veruju da ide, nemam sa kim ni da se kladim, nudio duplo, niko nece; ni americke troskove nije opravdao, gde su racuni?
1746407631062.png
„Моја реч нешто значи, ја нисам никога лагао. Нико други не мора да иде, нико други не треба да испашта, ја ћу да идем, осим ако ми се не знам шта не догоди или не знам каква претња буде упућена Србији, али то није једноставно да промени моју одлуку“, казао је тада Вучић.

ispastao bi on, ali vec se razboleo i ispasta :mazipsa:

pa kada ni caciji vise ne veruju da ide, nemam sa kim ni da se kladim, nudio duplo, niko nece; ni americke troskove nije opravdao, gde su racuni?
Pogledajte prilog 1723689„Моја реч нешто значи, ја нисам никога лагао. Нико други не мора да иде, нико други не треба да испашта, ја ћу да идем, осим ако ми се не знам шта не догоди или не знам каква претња буде упућена Србији, али то није једноставно да промени моју одлуку“, казао је тада Вучић.

ispastao bi on, ali vec se razboleo i ispasta :mazipsa:

Meni je vrlo teško zamislivo da posle ovoliko priče može da otkaže.

On to ne može da priušti. Posle debakla u Americi.

Vučević: Sve im je propalo pa pričaju o izborima, nagledao sam se njihovih prevara​

Betadanas 09:49
Vučević: Sve im je propalo pa pričaju o izborima, nagledao sam se njihovih prevara 1
foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas su izbori uvek tema u politici, ali da su se, kako je naveo, naslušali prevara i neće da učestvuju u nečem što bi „vodilo u katastrofu za državu“.

„Mi smo spremni da se razgovara, izbori su uvek tema u politici. Ali mi da učestvujemo u nečemu što bi nas vodilo u katastrofu za državu, da oni pričaju o vanrednim izborima pa da onda naprave haos na biračkim mestima i da ne dozvole da se održe, oni bi odmah pričali o krađi. Da dođemo u stanje da nemamo Skupštinu i Vladu, tu priču neće gledati. Naslušao sam se njihovih prevara i trikova“, rekao je Vučević za TV Hepi.

Back