Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.270
Kako ne mogu sve da ispratim jer sam iz Crne Gore moze li neko da mi napise kad su sledeci parlamentarni i predsjednicki izbori kod vas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Straks legendo foruma! A predsjednicki?Redovni tek 2027 ali moja je procena da će biti vanredni na jesen ove godine ili na proleće 2026.
Pa verovatno tek 2027. To neće biti vanredno kao parlamentarni jer Vučić više ne može biti predsednik.Hvala Straks legendo foruma! A predsjednicki?
Kako ne mogu sve da ispratim jer sam iz Crne Gore moze li neko da mi napise kad su sledeci parlamentarni i predsjednicki izbori kod vas
Tad ce da postane nadlezan napokon.2027. i jedni i drugi.
Tada će i biti objedinjeni da Vučić pređe za premijera, jer više ne može da bude predsednik.
Da, to je najverovatnije, mada pravi odgovor trenutno ne verujem da ni Vučić trenutno zna. Svakako će prvo uraditi sondaže pa će u skladu s tim odlučiti.Redovni tek 2027 ali moja je procena da će biti vanredni na jesen ove godine ili na proleće 2026.
Kada su u CG?Kako ne mogu sve da ispratim jer sam iz Crne Gore moze li neko da mi napise kad su sledeci parlamentarni i predsjednicki izbori kod vas
Redovni tek 2027 ali moja je procena da će biti vanredni na jesen ove godine ili na proleće 2026.
1. Putin iskulirao patrijarhovu besedu o obojenoj revoluciji
2. Marta Kos kaže da su studentski zahtevi takođe i evropski
3. Tramp ga oterao sa kućnog praga.
Međunarodna podrška je prsla, a domaća takođe.
Jedino rešenje avu je da pobedi ali na poštenim izborima, čime bi pokušao da povrati poverenje sveta tj. da ih navede da ga prihvate budući da ga izbori pokazuju da ga narod oće.
Ali ako se opet uvati u krađi na izborima, još više će da pokvari svoj status izvan zemlje.
Nisam siguran da je vucko,ovog momenta spreman za izbore.
pa kada ni caciji vise ne veruju da ide, nemam sa kim ni da se kladim, nudio duplo, niko nece; ni americke troskove nije opravdao, gde su racuni?Hajde pre svega, da sačakemo i vidimo odlazi li definitivno u Moskvu 9. maja.
pa kada ni caciji vise ne veruju da ide, nemam sa kim ni da se kladim, nudio duplo, niko nece; ni americke troskove nije opravdao, gde su racuni?
Pogledajte prilog 1723689„Моја реч нешто значи, ја нисам никога лагао. Нико други не мора да иде, нико други не треба да испашта, ја ћу да идем, осим ако ми се не знам шта не догоди или не знам каква претња буде упућена Србији, али то није једноставно да промени моју одлуку“, казао је тада Вучић.
ispastao bi on, ali vec se razboleo i ispasta![]()
poslaće vučko autobus po tebe, nemoj da brineš...Kako ne mogu sve da ispratim jer sam iz Crne Gore moze li neko da mi napise kad su sledeci parlamentarni i predsjednicki izbori kod vas
ne pre nego što postane nenadležan za bilo šta... možda za zatvorski klozet.Tad ce da postane nadlezan napokon.
Bukvalno u svim zemljama glatko gubite izbore, nebitno da li ste u opoziciji ili na vlasti, zadnji primer Rumunija. Samo lud na vasem mestu moze da se nada uspehu na njima.Jel si to pitao kad su slobodni izbori Ili namesteni? Namesteni verovatno veoma uskoro a slobodni kad odu srs sps db sekatasi
pa sad je prešao u Republiku Srpsku... Neće moći, jer sada je - autentično "bolan"...Meni je vrlo teško zamislivo da posle ovoliko priče može da otkaže.
On to ne može da priušti. Posle debakla u Americi.
Isto 2027 parlamentarni a 2028 predsjednickiKada su u CG?