Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
joj najgadnije na svetu za novu godinu i to bas bas... a od poslednje pijanke ima jedno dve nedelje, nisam sigurna... i to je bas bilo heavy, sva sreca, drug me u neko doba stavio u kola i odvezao kuci.. :) od tada se lecim... mada u poslednje vreme i ne treba mi alkohol da povilenim... :D

Ne bih o "lepoti pijanstva". Ženski organizam,koji je inače izdržljiviji od muškog (u vezi bolesti, stresova, dugotrajnih napora, a slabiji u vezi kratkotrajnih ali većih napora) izuzetno je neotporan na otrove. Alkohol ženskom prganizmu učini štetu pet puta brže nego muškom. Da objasnim: muškarac koji prečesto pije izgledaće posle 25 godina pijenja kao žena posle pet godina (govoreći o zdravlju, stanju nerava i kože - a to se baš prilično i vidi i oseti). Da ne govorim o tome da je glavna ženska osobina izvesna doza tajnovitosi, a šta od tajnovitosti ostane kada se neka "dama" napije i istrtlja svašta o sebi, pa se još posle i ne seća baš svega, i svako može da je zeza kako hoće, u smislu:ala si ti sinoć...Onda se žale da ne mogu da se udaju, da ih svekrva ne trpi, da ih momak/muž ne ceni...da ih deca ne slušaju... A ona stara alkoholičarska: "mogu da prestanem kad hoću" - da pukneš od smeha (ako ne zaplačeš).:-(

Ne bih o "lepoti pijanstva". Ženski organizam,koji je inače izdržljiviji od muškog (u vezi bolesti, stresova, dugotrajnih napora, a slabiji u vezi kratkotrajnih ali većih napora) izuzetno je neotporan na otrove. Alkohol ženskom prganizmu učini štetu pet puta brže nego muškom. Da objasnim: muškarac koji prečesto pije izgledaće posle 25 godina pijenja kao žena posle pet godina (govoreći o zdravlju, stanju nerava i kože - a to se baš prilično i vidi i oseti). Da ne govorim o tome da je glavna ženska osobina izvesna doza tajnovitosi, a šta od tajnovitosti ostane kada se neka "dama" napije i istrtlja svašta o sebi, pa se još posle i ne seća baš svega, i svako može da je zeza kako hoće, u smislu:ala si ti sinoć...Onda se žale da ne mogu da se udaju, da ih svekrva ne trpi, da ih momak/muž ne ceni...da ih deca ne slušaju... A ona stara alkoholičarska: "mogu da prestanem kad hoću" - da pukneš od smeha (ako ne zaplačeš).:-(
ja bih volela link do te naucne studije ako ti nije problem
inace cu pomisliti da ...nagadjas

za prvo boldovano :roll:
za drugo - malogradjanstina.koga je briga za tetke sa sprata koje ce da te vide kako se vracas kuci ili x persone koje su bile u drustvu.sujeta - ne mozes da istrpis zezanje i stanes iza onoga sto si radio/govorio?a sa bliskim prijateljima se bar ja uvek zezam sutradan na racun stvari koje smo radili i dodatno se zabavimo.uostalom sta kazem kad popijem to je 100% tacno.ako nekom smeta istina,moze da me zeza/ljuti se koliko hoce :lol:

Joj, Mindjusari... :lol:
Jednom 90-i neke, na koncertu Kristala drugar je ugledao Leneta, startovao ga i nategao da nam kupi gajbu pive... Zidarske...
Poslije nas zvao da s njim idemo na neku zurku, ali je drugaru rekao da i mene povede tamo... Onda su me zezali - Ajd se kresni s Lenetom, sta ti fali, bice dobra zurka... :roll:

Back