gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
ja juce...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Helena..gazelo..pa sta ste cirkale..kako je bilo![]()
od tada se lecim... mada u poslednje vreme i ne treba mi alkohol da povilenim... 

ja bih volela link do te naucne studije ako ti nije problemNe bih o "lepoti pijanstva". Ženski organizam,koji je inače izdržljiviji od muškog (u vezi bolesti, stresova, dugotrajnih napora, a slabiji u vezi kratkotrajnih ali većih napora) izuzetno je neotporan na otrove. Alkohol ženskom prganizmu učini štetu pet puta brže nego muškom. Da objasnim: muškarac koji prečesto pije izgledaće posle 25 godina pijenja kao žena posle pet godina (govoreći o zdravlju, stanju nerava i kože - a to se baš prilično i vidi i oseti). Da ne govorim o tome da je glavna ženska osobina izvesna doza tajnovitosi, a šta od tajnovitosti ostane kada se neka "dama" napije i istrtlja svašta o sebi, pa se još posle i ne seća baš svega, i svako može da je zeza kako hoće, u smislu:ala si ti sinoć...Onda se žale da ne mogu da se udaju, da ih svekrva ne trpi, da ih momak/muž ne ceni...da ih deca ne slušaju... A ona stara alkoholičarska: "mogu da prestanem kad hoću" - da pukneš od smeha (ako ne zaplačeš).:-(
za prvo boldovanoNe bih o "lepoti pijanstva". Ženski organizam,koji je inače izdržljiviji od muškog (u vezi bolesti, stresova, dugotrajnih napora, a slabiji u vezi kratkotrajnih ali većih napora) izuzetno je neotporan na otrove. Alkohol ženskom prganizmu učini štetu pet puta brže nego muškom. Da objasnim: muškarac koji prečesto pije izgledaće posle 25 godina pijenja kao žena posle pet godina (govoreći o zdravlju, stanju nerava i kože - a to se baš prilično i vidi i oseti). Da ne govorim o tome da je glavna ženska osobina izvesna doza tajnovitosi, a šta od tajnovitosti ostane kada se neka "dama" napije i istrtlja svašta o sebi, pa se još posle i ne seća baš svega, i svako može da je zeza kako hoće, u smislu:ala si ti sinoć...Onda se žale da ne mogu da se udaju, da ih svekrva ne trpi, da ih momak/muž ne ceni...da ih deca ne slušaju... A ona stara alkoholičarska: "mogu da prestanem kad hoću" - da pukneš od smeha (ako ne zaplačeš).:-(

Pre mesec dana, bila sama kod kuce, nasla staru kasetu mindjusara, vino jos od slave u frizideru, naceto, i ozezi, red pesme, red vina. I bilo mi je lepo, al' sutradan nisam mogla da dodjem sebi od mucnine i mamurluka. Nije vino vise za mene, samo visnjevaca od sad.

Joj, Mindjusari...
Jednom 90-i neke, na koncertu Kristala drugar je ugledao Leneta, startovao ga i nategao da nam kupi gajbu pive... Zidarske...
Poslije nas zvao da s njim idemo na neku zurku, ali je drugaru rekao da i mene povede tamo... Onda su me zezali - Ajd se kresni s Lenetom, sta ti fali, bice dobra zurka...![]()