Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne sporim ja da postoje stručnjaci i ljudi koji se bave time. pričam o temama na forumu, npr. ovoj. Svi znamo da je alkohol štetan, pa eto, napijemo se, Bog da nam oprosti. IIi "ona dijeta " gde se razmenjuju razne dijete i iskustva sa istima. Veruj mi, sve te žene znaju da vežbanjem, aktivnošću, promenom načina života i ishrane mogu da smršaju, i znaju da dijete mogu biti štetne, da proizvode jo jo efekat itd.
ali to nije tema. onda bi se tema zvala "ona vežba za mršavljenje", ili "ko nikada nije pio u životu" ili "alkohol je štetan za zdravlje" itd.

ja sam konacno bila sama sa svojim drustvom u srbiji i svanulo mi je sto sam mogla da se opustim i podelim par flasa dobrog vina :p bez razmisljanja o tome ko ce sutra da mi laje iza ledja
nisam bila svesna koliko mi je nedostajala nedostajala atmosfera coporativnog gledanja filmova, ispijanja vina i slusanja muzike dok se ne uspavas a neko te ususka, pokrije i spremi ti kafu i klopu ujutru, pritom ti ne zamerajuci nedolicno drzanje :)
ujedno sam shvatila kako sam ranije bez problema odrzavala kilazu - ko zna koliko puta sam umesto vecere pila vino i jela sir ili voce. LM, sad mi samo treba prilika za nastavak

ne sporim ja da postoje stručnjaci i ljudi koji se bave time. pričam o temama na forumu, npr. ovoj. Svi znamo da je alkohol štetan, pa eto, napijemo se, Bog da nam oprosti. IIi "ona dijeta " gde se razmenjuju razne dijete i iskustva sa istima. Veruj mi, sve te žene znaju da vežbanjem, aktivnošću, promenom načina života i ishrane mogu da smršaju, i znaju da dijete mogu biti štetne, da proizvode jo jo efekat itd.
ali to nije tema. onda bi se tema zvala "ona vežba za mršavljenje", ili "ko nikada nije pio u životu" ili "alkohol je štetan za zdravlje" itd.

Pazi..ako kazes ''pametuje'' to malo para usi..vidim da svi sve znamo..pa zasto ovde postavljamo teme i da li smo zadovoljni sobom..spremni da nesto promenimo ;)

Pazi..ako kazes ''pametuje'' to malo para usi..vidim da svi sve znamo..pa zasto ovde postavljamo teme i da li smo zadovoljni sobom..spremni da nesto promenimo ;)

neke teme ne postavljamo zato što smo nezadovoljni sobom, čak dapače-želimo nešto lepo da podelimo sa forumskom populacijom ili da se pohvalimo.
ovo je već mnogo offovanja, ali znam da ova tema nije otvorena da bi neko pametovao kako je alkohol štetan. Ova tema je pomogla da se napravi jedno lepo okupljanje i forumsko druženje.
Da je nije bilo, ja sada ne bih imala divne rozle cipelice iz Francuske i još mnogo štošta:mrgreen:

Dakle, iako polazim od onoga kako je puno ruznije videti pijanu zenu nego pijanog muskarca, i iako verujem da je vecina vas prerasla one srednjoskolske faze opijanja, isto tako verujem da se jos uvek moze dogoditi da se napijete.
Pod pojmom napiti se mislim na ona pijanstva kada jedva hodate, idete cik cak, petlja vam se jezik da jedva uspevate izgovoriti ono sto hocete...
A onda ujutro rupa koliko hocete, pola toga se ne secate i iamte onaj glupi osecaj srama.
:oops:
Onda? Kad ste se napile poslednji put?
Jel vas bilo sram ujutro?

Ajte, pricajte... Slusam...

Pijem, ali se ne napijam. To sa hodanjem u cikcak mi se desi jednom godisnje, mozda. Dok sam pijana osecam se odlicno, a ujutro se pitam sta mi je to trebalo. Ali nikad se ne stidim - nikada ne uradim nista skandalozno, a i druzim se sa alkosima...

Back