arabela
Zainteresovan član
- Poruka
- 175
03.februara. Nekoliko viljamovka-djuseva, pa onda shampanjac-iz flase, naravno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti mislis da svi pametuju..da li se mozda neko ipak bavi time..razume i sl. cccjoj što volim ovakve postoveisto kad neko dođe na temu o dijeti i pocne da pametuje o vežbama i zdravom životu
bez razmisljanja o tome ko ce sutra da mi laje iza ledja
ne sporim ja da postoje stručnjaci i ljudi koji se bave time. pričam o temama na forumu, npr. ovoj. Svi znamo da je alkohol štetan, pa eto, napijemo se, Bog da nam oprosti. IIi "ona dijeta " gde se razmenjuju razne dijete i iskustva sa istima. Veruj mi, sve te žene znaju da vežbanjem, aktivnošću, promenom načina života i ishrane mogu da smršaju, i znaju da dijete mogu biti štetne, da proizvode jo jo efekat itd.
ali to nije tema. onda bi se tema zvala "ona vežba za mršavljenje", ili "ko nikada nije pio u životu" ili "alkohol je štetan za zdravlje" itd.

Pazi..ako kazes ''pametuje'' to malo para usi..vidim da svi sve znamo..pa zasto ovde postavljamo teme i da li smo zadovoljni sobom..spremni da nesto promenimo![]()

Ja uvek imam meru, ono dve chashe i odmah voda![]()
meni je ovo provereno najbolji recept protiv mamurluka. Kad osetim da me "hvata", počnem paralelno sa alkoholom da pijem vodu.
Dakle, iako polazim od onoga kako je puno ruznije videti pijanu zenu nego pijanog muskarca, i iako verujem da je vecina vas prerasla one srednjoskolske faze opijanja, isto tako verujem da se jos uvek moze dogoditi da se napijete.
Pod pojmom napiti se mislim na ona pijanstva kada jedva hodate, idete cik cak, petlja vam se jezik da jedva uspevate izgovoriti ono sto hocete...
A onda ujutro rupa koliko hocete, pola toga se ne secate i iamte onaj glupi osecaj srama.
ops:
Onda? Kad ste se napile poslednji put?
Jel vas bilo sram ujutro?
Ajte, pricajte... Slusam...