Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gazdarica:
Betty:
iz mog iskustva....niko nikad ne skapira pravo ime. I kad sazna, zaboravi :lol:
"Lord of something poklonio ružu pčelici"...:lol:
Ili "grok se napijo"
ili "gde je nestala princeza? Eno je u veceu sa Beti"
Je l' znas da Stela ceka bebu? :D

:D
To je lepa vest!
Stela, evo onlajn čestitke (pošto jedino tako mogu!)
images

Uhhhhhh, jednom sam se probudila sa rupama... Ma kakve rupe, samo jedna RUPČAGA :lol: :oops:
Za 3. dan Nove Godine, posle tri dana nespavanja (ne preterujem) i 2,5 litra vina.
Ma, nisam se ni probudila, došla kući u sedam i samo mislim: "Gde mi je telefon, gde mi je novčanik" :shock:

lexo ti glavna pijandura ovde

je l ti studiras psihologiju

uf sto mi smeta mama sada je l to lose. ja sam kvazidobra

ja sam se jednom "olesila" da ne znam uospte sta radim ali nesto ne bi o tome. i bila sam depresivna. a inace onako pomalo. nekoliko puta je bilo i simpaticno

Ja sam nekada pila ko' luda, ne prođe vikend da se ne urokam, al' onako pošteno. To su bile faze ludiranja. A od kada sam se zaljubila i ta me ljubav dosta promenila i uozbiljila,i namučila,i usrećila,više mi nije tako često do ludovanja.Jednom u 4-5 meseci se napijem, i to sama pa još malo sa društvom.Poslednji put sam se ubila na poslu, i nikad mi jače nije bilo, mušterije su sve bile divne,smaračica-koleginica anđeo a ja sama sebi dovoljna i najbolja

Neda Bg:
Ja sam nekada pila ko' luda, ne prođe vikend da se ne urokam, al' onako pošteno. To su bile faze ludiranja. A od kada sam se zaljubila i ta me ljubav dosta promenila i uozbiljila,i namučila,i usrećila,više mi nije tako često do ludovanja.Jednom u 4-5 meseci se napijem, i to sama pa još malo sa društvom.Poslednji put sam se ubila na poslu, i nikad mi jače nije bilo, mušterije su sve bile divne,smaračica-koleginica anđeo a ja sama sebi dovoljna i najbolja

Blago tebi..Aj mi reci sta si pila kad ti je bilo tako dobro.To me podsjeca na moju sestru koja se zacudjeno pitala zasto ne moze da spava zbog popushenog dzointa.A nije znala da je posoljen..Mangupi joj dali na exitu.

Back