Zena s greskom
Iskusan
- Poruka
- 5.712
Samo da vratim temu gde joj je i mesto....na vrhu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ops:hanibal77:ja na moru,pre mesec dana.bili u restoranu i posto je on vozio ja sam morala da zavrsim flasu vina.posle smo se malo prosetali a meni se pripiskilo.a nemam gde.
joj obrisala sam.sramota da pisem kako sam se snaslaops:
ops:hanibal77:![]()
ma cuti bre!ops:

avesic:hanibal77:ja na moru,pre mesec dana.bili u restoranu i posto je on vozio ja sam morala da zavrsim flasu vina.posle smo se malo prosetali a meni se pripiskilo.a nemam gde.
u žardinjeru???
:wink:a to radim redovno na parkinzimaZena s greskom:avesic:hanibal77:ja na moru,pre mesec dana.bili u restoranu i posto je on vozio ja sam morala da zavrsim flasu vina.posle smo se malo prosetali a meni se pripiskilo.a nemam gde.
u žardinjeru???
Ma jok nego pored auta, a dragi joj je bio zastita da je neko ne prepozna![]()
:wink:
otvorim i prednja i zadnja vrata pa se sakrijem izmedju
ops:

jaoo jedva čekammmmQueen_:Kad se u septembru zajedno našijemo, bar ćemo moći sakrivati jedna drugu dok pišamo![]()

xpajamacax:jaoo jedva čekammmmQueen_:Kad se u septembru zajedno našijemo, bar ćemo moći sakrivati jedna drugu dok pišamo![]()
jel se radujete?
![]()
![]()
![]()
Kakve smo mi zene ko zmajevi bre!Pa nikada te nije priteralo ono bas bas jako, sigurno,jer tada ti je svejedno gde si i da li ce neko da te vidiAphroditi:Auh, bre, zene, pa kako mozete tako da piskite?! :shock: Ja nema sanse negde na otvorenom to da uradim.Jednostavo nece. :?

Zena s greskom:Pa nikada te nije priteralo ono bas bas jako, sigurno,jer tada ti je svejedno gde si i da li ce neko da te vidiAphroditi:Auh, bre, zene, pa kako mozete tako da piskite?! :shock: Ja nema sanse negde na otvorenom to da uradim.Jednostavo nece. :?
![]()
ops: