Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zena s greskom:
avesic:
hanibal77:
ja na moru,pre mesec dana.bili u restoranu i posto je on vozio ja sam morala da zavrsim flasu vina.posle smo se malo prosetali a meni se pripiskilo.a nemam gde.
joj obrisala sam.sramota da pisem kako sam se snasla :oops:

u žardinjeru???

Ma jok nego pored auta, a dragi joj je bio zastita da je neko ne prepozna :lol: :lol: :wink:
a to radim redovno na parkinzima :lol: otvorim i prednja i zadnja vrata pa se sakrijem izmedju :lol:
ajde tesko me ubediti da vam kazem :lol:
sela sam na klupu al ono skroz na ivicu,rasirila noge i ispiskila se dok su ljudi oko mene setali.nista nisu primetili,bio sumrak.samo sam posle pobegla od barice koja se vrtoglavo sirila :lol:
naravno imala sam siroku suknju i nisam nosila ... :oops:

ej, da ti bude lakše :arrow:
Prošle jeseni (još je bilo ok vreme) meni se pripiškilo na Slaviji. Duboka noć, treba da hvatamo neki prevoz jer smo sve pare ostavili u kafani, a mene spopalo! (često me spopada posle pića)
Ljudi ukupno 30-ak, raštrkani, čekaju prevoze, nigde wc.a na vidiku, a ako se vratim u kafić, otići će nam prevoz.
Prvo nsam htela na krug odn Slavije, ali je žbunje nepravilno raspoređeno pa se UVEK vidim! :x
I, pošto sam morala hitno reagovtai - postavim dragog i nj. drugara šejdija na onu klupicu drvenu kod Meka, da sednu okrenuti leđima, a ja se zavučem u prostor između zgrade Meka i te klupe, i šššššššššš.......:D
Ti si bila pametnija, mi NISMO odmah pobegli od barice :lol:
Hehehe....još je trotoar tu malo nagnut, pa je išlo brzo, a ljudi počeli da se okreću i komentarišu, misle procurio vodovod :lol:

naravno bila sam u istom stanju kao i vi :?
ispred moje kuće,dovezla me drugarica,zora...meni se toliko piškilo,da nisam mogla da stignem do kuće( a bila sam ispred)možda i zbog pijanstva?
no,dobro,nema nigde nikoga,te ja čučnem pored auta...i ode barica,meni laknulo,oblačim pantalone,te će frajer od komšinice iz njeme kapije...
kaže: ćao...yebote,šta to curi.... :? a kao ne provaljuje da se ja oblačim....
a ono niz ulicu poludelo potoče :roll:

Zena s greskom:
Aphroditi:
Auh, bre, zene, pa kako mozete tako da piskite?! :shock: Ja nema sanse negde na otvorenom to da uradim. :roll: Jednostavo nece. :?
Pa nikada te nije priteralo ono bas bas jako, sigurno,jer tada ti je svejedno gde si i da li ce neko da te vidi :lol:

Pa priteralo me jednom, a ja trpi, trpi, trpi, i na povratku kuci, stomak me toliko zaboleo da sam htela da umrem. :(
To bas nije pametno, moracu da vezbam tu vestinu piskenja na javnom mestu. :roll:

A i kad smo vec kod pijenja, pijem ja svaki dan(skoro), po malo, casu vina ili piva uz rucak, kad ima ko da mi pravi drustvo. :oops:
A kad je rec o napijanju, to stvarno ne volim. Cim preteram malo to se kod mene zavrsava mucninom, povracanjem i proklinjanjem same sebe kako mi se eto opet omaklo. A posto moja jaca polovina uopste ne pije, zamolila sam ga da me fizicki odvoji sledeci put od pica, ako vidi da krecem na trecu casu. Posle nece morati da mi donosi lavor i drzi mi glavu. :lol:

Back