ma ja sam bila protiv dijete ali kad sam videla svoju seku posle 2 godine a ona obukla najobicnije farke i najobicniju majicu a izgleda ko zmaj rekoh hocu i ja ovako 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Je l' znas da Stela ceka bebu?Betty:iz mog iskustva....niko nikad ne skapira pravo ime. I kad sazna, zaboravi
"Lord of something poklonio ružu pčelici"...
Ili "grok se napijo"
ili "gde je nestala princeza? Eno je u veceu sa Beti"

mmmmm...vidi,to ti i nije losa idejaaaahanibal77:a nas dve cemo se napiti malo pre toga kad dolazis u svicu :wink:

Hihihi, pajamaco pa Stela je trudna...xpajamacax:ko?
ajde,gazda sapni
neka je sa srecom...steli

mislim,malo sam zaglupela,znas sunce,talai,isprali mi mozak...Gazdarica:Hihihi, pajamaco pa Stela je trudna...xpajamacax:ko?
ajde,gazda sapni
neka je sa srecom...steli

Gazdarica:Je l' znas da Stela ceka bebu?Betty:iz mog iskustva....niko nikad ne skapira pravo ime. I kad sazna, zaboravi
"Lord of something poklonio ružu pčelici"...
Ili "grok se napijo"
ili "gde je nestala princeza? Eno je u veceu sa Beti"

ops:
ops: 

ops: ...nisam dugo...a imam par povoda 8)
ops: ...nisam dugo...a imam par povoda 8)Neda Bg:Ja sam nekada pila ko' luda, ne prođe vikend da se ne urokam, al' onako pošteno. To su bile faze ludiranja. A od kada sam se zaljubila i ta me ljubav dosta promenila i uozbiljila,i namučila,i usrećila,više mi nije tako često do ludovanja.Jednom u 4-5 meseci se napijem, i to sama pa još malo sa društvom.Poslednji put sam se ubila na poslu, i nikad mi jače nije bilo, mušterije su sve bile divne,smaračica-koleginica anđeo a ja sama sebi dovoljna i najbolja