Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, svako doba ima svoje piće... srednjoškolci koji piju viski su krajnje sumnjivi... :lol:
(razumem da ti se ne dopada što piju, pa još iz flaše, samo ne razumem što praviš razliku između žena i muškaraca)

ma iz flase je najsladje. bas sam se letos obradovala kad sam shvatila da u grckoj u restoranu/kafani kad narucis pivo imas opciju 0,5 i to flajka, zidarska :heart: optimalna doza... a u francuskoj ako se ne razumes sa kesovanom koliko toceno pivo zelis, ladno ce ti doneti standardnih 0,25 toceno u casi ko za sok :hahaha: bas tuzno, shvatis da si mnogo severno...

a sta bi s katarinu:roll: bas je cool lik, njoj ne bi trebalo d apredstavlja problem opisati bilo sta, pa i cirkanje u par konciznih recenica:p
wir warten...

Ma nije mi problem pisati o bilo cemu (to se vec zna ;) ) samo nije adekvatna tema:"Kad ste se poslednji put napile".
Za ovo sto sam radila kad sam se poslednji put napila bila bi dobro da postoji tema "Najveci blamovi" ili jednostavno "Strahote sopstvene podsvesti ili potisnute svesti" . :lol:

Što ja volim da se napijem od vina. Crnog. To su najdobroćudniji mamurluci, nikad me ne boli glava i najgore što osećam je blaga vrtoglavica. A i malo je lepše od piva, jedino što mi se posle dve čaše počnu javljati rogovi na usnama :( al doskočila sam ja tome pa odem u toalet povremeno da proverim, ako nema toaleta pa..... smaram druge ljude :(

E sad tu ima dva problema. Prvi je što baš od njega imam rupe, tj. imala sam, jednom ili dva puta... drugi je što imam neverovatan poriv da svima kažem tačno ono što mislim o njima..... :(

i ja volim da se nacirkam od crnog vina i isto imam rupe
nekako mi je teze pijanstvo od vina nego od piva,iako ga vise volim iz krajnje prakticnih razloga - manje pisam pa mi je ugodnije :neutral:

a najveselije je kad se sve pomesa :D

i ne kaze se dzabe in vino veritas...ja sam uzasno izskrena,cinicna i zla kad sam pijana,bas izadje moja prava strana licnosti na povrsinu :neutral:

roll vid ovog eternala sto proziva mog australijskog surfera u tagovima :evil:

i ne kaze se dzabe in vino veritas...ja sam uzasno izskrena,cinicna i zla kad sam pijana,bas izadje moja prava strana licnosti na povrsinu :neutral:
A meni je to karakteristično samo za crno vino. Nisam zlobna, ne namerno, ali obavezno sve istrtljam. I kad me neko nešto pita, što znam da ne smem da kažem, ja opet kažem..... i onda taj neko napomene - ako ne želiš da mi kažeš - nemoj..... ja onda sačekam par min..... i jedem se u sebi i kao na kraju..... a reeeći ću ti ipak :lol: na kraju još ja tu osobu nagovaram da se istrtljam :lol: i posle se izvinjavam isto veče, bude mi glupo, al' me boli dupe. E ujutru me baš boli... dupe :(

A od piva se baš loše osećam, kad se napijem. Želudac me ubija a ni glavi nije bolje.

Votkica je, recimo, okej.

A meni je to karakteristično samo za crno vino. Nisam zlobna, ne namerno, ali obavezno sve istrtljam. I kad me neko nešto pita, što znam da ne smem da kažem, ja opet kažem..... i onda taj neko napomene - ako ne želiš da mi kažeš - nemoj..... ja onda sačekam par min..... i jedem se u sebi i kao na kraju..... a reeeći ću ti ipak :lol: na kraju još ja tu osobu nagovaram da se istrtljam :lol: i posle se izvinjavam isto veče, bude mi glupo, al' me boli dupe. E ujutru me baš boli... dupe :(

A od piva se baš loše osećam, kad se napijem. Želudac me ubija a ni glavi nije bolje.

Votkica je, recimo, okej.

gdje ste imali posljednji seks?
u guzu :rumenko:

Back