C
chika_doktor
Gost
srce ne boli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U pravu si, necu cekati, jer vec dugo cekam da se desi nesto(uopste u mom zivotu), pokusavam ali nista. Takodje necu se obazirati na nju dok ona nesto ne ucini, jer osecam da sam i ja zasluzio nesto, barem malo paznje i njenog vremena. Zar ne ? Da li imate i vi taj osecaj da vratite bar malo za ucinjeno ? Ja to kod nje nisam primetio, ali nema veze, sama je vunu prela, takva joj je ispala.gossca:Pazljivo sam procitala tvoj slucaj i mislim da ona tebe voli, ali samo kao prijatelja.
Ti si onaj "dobri drug" koji zenama ponekad prija kad prolaze kroz buran period sa deckom kojeg vole...i nisi joj nista vise od toga.
Ne zeli da te izgubi kao eventualnu podrsku koja joj moze zatrebati u zivotu, ali tu se prica i zavrsava za nju.
Govori ti da joj je stalo, jer racuna da ako te ohladi izgubice te i kao prijatelja, tacnije lakse joj je da te drzi uz sebe ako ti da malo nade, al ne previse.
Ti mozes da budes prisutan u njenom zivotu i da se nadas da ces je jednom ugrabiti u pauzi izmedju dve veze ili mozes da prekines taj odnos odmah.
U prvom slucaju tvoja osecanja ce rasti il biti na istom, u drugom slucaju tvoja osecanja ce vremenom izbledeti.
I meni delujes ok, pa bih ja na tvom mestu izabrala ovo moje resenje pod b, jer zasto cekati? To nije to.
Nadam se da ce sto pre proci . . .alya:Koliko sam ja procitala....nit voli ona tebe, nit volis ti nju....ustvari, volite se ali samo kao prijatelji....ti si poceo, da umisljas nesto i sam sebe ubedjujes kako si se mozda zaljubio i to ce te proci za koji mesec ...
P.s. koja kuknjava na forumu,....Sta vam je ljudi u zadnje vreme?...al bolje da kukate ovde no da radite gluposti u RL....
Pa i nije bas. Vredna jeste, ali po njenim postupcima je ne zasluzuje, a ja magarac . . .Pipi Langstrumpf:Pa super ti je,zar ne vidis???? Postoji osoba u tvom zivotu koja je vredna tvoje ljubavi,pa to je vise nego sto mnogi i pozeleti mogu... Uzvraceno ili ne-svejedno. Sredices se kad shvatis da ne morash da posedujesh ono sto volish.
JBG . . . Sta cemo kad smo . . .unaverabomba:Katastrofa,u istom sam sosu....
E barem da je samo ovo prolece . . . preko zime sam mislio da sam sve sredio i da ulazim drugaciji u novu godinu i da ce se dosta toga promeniti, ali . . . .Nevernik u to:Da bre,ovo prolece mi je bilo najgore,kao da se nalazim u nekom lavirintu,ma haos bre, pogotovo sto mi je april bio los mesec...
Istina, preterujem . . .Gazdarica:Za pocetak, prestani da se samosazaljevas...

sONE_SR:Ona zna sve, da je volim svim srcem kao najboljeg prijatelja i da mogu vise od toga, ali ona to ne vraca ni najmanje. Sa svima je super, a kada je sa mnom, uvek je hladna i ni na koji nacin ne pokazuje da joj nesto znacim. Uvek govori da joj je stalo, ali ja to jos nikad nisam ni video ni osetio.
Preko zime smo bili dobri i extra, a sada nekako sve vise i vise ide konta, malo po malo.
Sada se bojim da se nisam zaljubio u nju, jer ako jesam onda sam ga skroz ugasio. Mozda je i to moguce jer malo po malo smo bili sve bolji i bolji, a ja mozda preterao. Takodje razlog moze biti zasto sam sad u ovolkom sranju je to da nisam imao nikog vec 3 godine, a kada sam imao, druge stvari su me vise zanimale. (tj sam bio glup)
Zapravo uglavno mi je bilo do jaja i sve extra, i odjednom pre par godina sve krenulo nizbrdo i koliko god bio srecan sad s'tim sto jedva i imam i nemam i sta god radio, kao da jos vise ide na dole !
Ja sam se u takvoj istoj situaciji mucila,trudila,grebala i cupala.pokusavala da spasem ono malo lepog sto je preostalo...ali kada se tako nesto dogodi nema spasa,na kraju sam raskinula..i verujem da je to najbolji nacin da se rese stvari...sONE_SR:Kada toliko volimo, a nije uzvraceno. Kada znamo da ne vredi, a i dalje volimo, kada je srce jace od razuma. Kada ni ne ne znamo zasto volimo, a ne mozemo da prestanemo.
Sta da radim, kako da se sredim, ajde ljudi pomagajte.![]()
sinnke:Nije ona tebi nikakav prijatelj, nego cista matematicarka kao i njih puno. Tu si kad joj trebas da se ima kome zalit. Da ti je prijatelj ona bi se s tobom maznula s vremena na vreme, a pogotovo kad nema decka.
Nemoj si dozvoljavat da te kuja voza. Ma ako imas filing, svaka u odredjenom momentu pogotovo velike razocaranosti moze pasti onda pocnes sex polako sve nezno i kad se unese onda joj sibni u guzu i isponizavaj je kao kravu.
Ali to samo ako ti je dosadno jer taj momenat se moze predugo cekati.
...da znam odgovor,prvo bih sebi pomogao......sONE_SR:Kada toliko volimo, a nije uzvraceno. Kada znamo da ne vredi, a i dalje volimo, kada je srce jace od razuma. Kada ni ne ne znamo zasto volimo, a ne mozemo da prestanemo.
sinmbad:...da znam odgovor,prvo bih sebi pomogao......
sONE_SR:Najbolje, ali nisam takva osoba, ne znam da li bi mogao tako nesto uciniti, mozda njoj i nekoj nalik, posle svega sto je uradila(tj nije).
...pa i jesam za spoljni svet...SANDRINAbg:Vau...a ti meni delovao k'o Black stena...nista te ne moze uzdrmati... :shock:
sinmbad:...pa i jesam za spoljni svet...
...i imao sam nadimak ledeni in the army...
...ali ljubav je nešto drugo i tu nema pravila ni odbrane(ako je prava)....
Sentimentalni Sinmbad....svidja mi se...ali mi je i cudno... :razz:sinmbad:...pa i jesam za spoljni svet...
...i imao sam nadimak ledeni in the army...
...ali ljubav je nešto drugo i tu nema pravila ni odbrane(ako je prava)....
..da,to su neke refleksne radnje....SANDRINAbg:Znam o cemu pricas... 8-)
I moji bliznji u RL su ubedjeni da umesto srca imam kocku leda...'ebi ga, dobro se maskiram valjda...![]()
sONE_SR:Kada toliko volimo, a nije uzvraceno. Kada znamo da ne vredi, a i dalje volimo, kada je srce jace od razuma. Kada ni ne ne znamo zasto volimo, a ne mozemo da prestanemo.
E kakav si lik ! Ja u raspadu sistema, a ti tako. Ustvari i nisam toliko, kad malo bolje razmislim pomazete vi ovde dosta, a neprimetno, nekako mi je lakse, ono izbacio sam to iz sebe i tudim se da ne razmisljam. Provodim vreme sa sebi slicnim trenutno.sinnke:A ako ne mozes onda trpi, sta ces drugo. Predlozi joj da te izbicuje, ali reci da je prijateljski. Pristace sigurno, ma mozda se ona i zeli yebat ali ne zna kako bi ti rekla ima i toga.
...Lusy,naiđu krize drugačije grize....Lusy Lusy:Sentimentalni Sinmbad....svidja mi se...ali mi je i cudno... :razz:

Tako je, ali sta cemo . . .Anca Valo:„Ne vredi. U odgovoru se krije moja vlastita nemoc da zadrzim pored sebe muskarca kojeg volim. Da li ima smisla da ga trazim da bih ga ubedila da mi se vrati? Da ga preklinjem da pruzi jos jednu sansu nasoj vezi? To je smesno: bolje da patim kao sto sam i ranije patila, kad su me druge osobe koje sam takodje volela resavale da me ostave. Neko vreme mislicu na njega, pokusacu da opravdam sve sto se dogodilo, provodicu dane i noci pretresajuci svaki trenutak proveden pored njega, da bih na kraju zakljucila da se grubo poneo prema meni. A onda cu se jednog jutra probuditi, uvideti da mislim na nesto drugo, i shvatiti da je najgore proslo. Srce je slomljeno, ali se oporavlja i uspeva ponovo da nazre lepotu zivota. To se ranije desavalo i desavace se ponovo, ubedjena sam. Kad neko ode, odlazi zato sto neko drugi treba da dodje – dakle, ponovo cu sresti ljubav.“
Ovo je nesto moje.... A nadam se da ce tebi pomoci...
..da...SANDRINAbg:sONE, ne kaki...ja mogu da garantujem da ti njoj nista konkretno nisi ni rekao...![]()
To sto ti mislis...okaci macku o rep...sorry, nista licno...samo bih zelela da pomognem, bar tebi...sebi ne umem, al' to je vec standardno...mis'im, da smo pametniji kada dajemo savete nekom drugom, a kada smo sami u pitanju...eeeee, tu je, braco pomagajte...![]()
A na sta mislis konkretno ?SANDRINAbg:sONE, ne kaki...ja mogu da garantujem da ti njoj nista konkretno nisi ni rekao...![]()
To sto ti mislis...okaci macku o rep...sorry, nista licno...samo bih zelela da pomognem, bar tebi...sebi ne umem, al' to je vec standardno...mis'im, da smo pametniji kada dajemo savete nekom drugom, a kada smo sami u pitanju...eeeee, tu je, braco pomagajte...![]()