Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
..nije ona ni mlada ni stara..niti misli o tome..
..ona je ziva..i uziva u tome..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

možda je mlađa i od unuka...
slazem se, 100%..nije ona ni mlada ni stara..niti misli o tome..

Znaci jos uvek mladost trosis.![]()

već sam rekao: adropauza je i vrlo slična uzrocima, manifestacijama posledicama menopauze kod žena
vezana je, takođe, za godine...od 60. kod m. nastupaju karakteristične promene u organizmu.same hormonske promene u smenjenju lučenja testosterona se 100% leče terapijom.. za razliku od žena, proizvodnja hormnona koji utiču na plodnost je održiva i nakon 6. decenije, ali ima i sve posledice na koje može da utiče andropauza npr. neke psihosomatske efekte, depresija i tako to, su iste kod oba pola, pa se time bavi i novija psihoterapeutska praksa, da bi ljudi lakše izgurali taj neprijatni period žifota....

„Starost čovekova odista počinje onde gde svršava čovekovo oduševljenje. Čovek koji ne može da zatreperi, da bude oduševljen za neku ideju ili neku ličnost, star je i mrtav.“
).
Dok god ti pada na pamet da bi mogla uraditi nesto ludo,sto bi te u tom trenutku usrecilo,ma koliko detinjasto i nepromisljeno bilo,do tada si u dusi mlad...
ma nemojЈа бих пре рекла незрео.![]()

ma nemoj
ako ja sutra nenadano sednem na bus za zr, oce to biti mladalacki nadahnuto ili nezrelo?![]()

umem. nego me zima umrtvila. sad mi je vrh avanturizma da odem doradnje na -5Их, ал ти је лудооост!
Умеш ти и луђе!![]()

ma nemoj
ako ja sutra nenadano sednem na bus za zr, oce to biti mladalacki nadahnuto ili nezrelo?![]()
pa jes..kako mi to nije palo na pametŠto busom, Koto??! Sedni u auto!

Ја бих пре рекла незрео.![]()
Zasto nezreo?

vrhunac takvih liudosti mi je da visim kroz prozor kola koja idu 130km/h
i vrishtim

Е, на ТО сам и мислила!
(За мене је одувек била лудост свака вожња преко 80 на сат!)
))