Kada se ustvari mladost zavrsava?

Мудар никада не остари: ако тело и остари он у духу остаје вечно млад.
Што се сазревања тиче то се односи на сазревање личности, Дакле одлучност, храброст, достојанство, способност да се управља својом вољом итд.
Од сто људи један сазри као личност. А можда је то и ређа појава.
Нажалост то се не учи у школи, него у школи Живота.
Али многи у школи живота не долазе на наставу избегавају часове живота и на крају не сазре. рађе се посвећују забави , спорту, гледају телевизију ,читају новине , не раде на себи и неким чудом очекују да ће то на добро изаћи.И уместо да остану вечно млади прегази их старост.

...kad na 40 dodaš prvi +...

I meni je tako nekako logično, mada možda pomerim granicu, kao kada sam tokom srednje škole konstatovala kako su matore kokoške sa 26-27 :rotf:
Ipak, teško da ću promeniti mišljenje.

- - - - - - - - - -

Jao jeste :lol:
Kad počnu da ti persiraju.

Pa mogu da ti persiraju i ako imaš 29 godina ako imaš dete koje ide u vrtić :lol:
msm...persiranje je zbog poštovanja, ponekad zbog godina i distance.
Persiram i osobama koje su mlađe od mene dosta.

Pa mogu da ti persiraju i ako imaš 29 godina ako imaš dete koje ide u vrtić :lol:
msm...persiranje je zbog poštovanja, ponekad zbog godina i distance.
Persiram i osobama koje su mlađe od mene dosta.

Trebalo je da kažem kad počnu da ti persiraju na žurkama, da bude jasno o čemu se radi :)
To se ranije govorilo ja uđem, a klinci pobacaju pljuge.
Kad više nisi ekipa nego ličiš na maminu drugaricu/razrednu :lol:

Trebalo je da kažem kad počnu da ti persiraju na žurkama, da bude jasno o čemu se radi :)
To se ranije govorilo ja uđem, a klinci pobacaju pljuge.
Kad više nisi ekipa nego ličiš na maminu drugaricu/razrednu :lol:

Nije valjda da ideš na takve žurke? :lol:
Najbolje je kretanje na relacijiama gde spadaš među mlađe osobe, nema veze da li je forum ili neki deo parka gde penzioneri vežbaju tai či.
:rotf:

- - - - - - - - - -

Ustvari, forum otpada-kada si žensko 25+ spadaš u babe
Ako si muško 40+ spadaš u generacije najboljih godina, a 50+ uz najbolje dodaš i najpametnije

Ustvari, forum otpada-kada si žensko 25+ spadaš u babe
Ako si muško 40+ spadaš u generacije najboljih godina, a 50+ uz najbolje dodaš i najpametnije

Није ваљда да падаш на те пацере. Трулеж која куцка (а нема ону ствар да се окачи) ће некоме да одређује да ли је баба или није...Свашта.

Nije valjda da ideš na takve žurke? :lol:
Najbolje je kretanje na relacijiama gde spadaš među mlađe osobe, nema veze da li je forum ili neki deo parka gde penzioneri vežbaju tai či.

Pa ja idem na žurke već 30 godina, šta ja mogu što su počeli da upadaju klinci : )
Da, izlazim, idem u barove, na koncerte i slično. A sa godinama se sastav menja, nekada sam bila najmlađa, sada sam među starijima, a daj bože zdravlja, biću i najstarija u klubu.

Није ваљда да падаш на те пацере. Трулеж која куцка (а нема ону ствар да се окачи) ће некоме да одређује да ли је баба или није...Свашта.

Oni su meni smešni, a ponekad i jadni. Najčešće kombinacija.:lol:

- - - - - - - - - -

Pa ja idem na žurke već 30 godina, šta ja mogu što su počeli da upadaju klinci : )
Da, izlazim, idem u barove, na koncerte i slično. A sa godinama se sastav menja, nekada sam bila najmlađa, sada sam među starijima, a daj bože zdravlja, biću i najstarija u klubu.

Živa bila! :heart:

Ima tu neke razlike. Jadni su mi kada napišu maksimalno 3-4 reči, isključivo u slengu (kao da imaju 15.godina, ali slengu nepismenog pubertetlije)
Smešni su mi oni koji se trude da sve obrazlože u sitna crevca i kilometraskim postovima.
Kombinacija smešno-jadno je kada sami sebe pobijaju u toku teme :lol:

Мене највише нервирају они који, мада у маторим годинама, глуме неку блесавост, шта ли.

Back