Kada se Srbi bore za Kosovo Ukrajinci uzdržani a Srbi protiv Rusa za Ukrajince u UN pa dokle bre?

Srbija treba da okrene leđa Rusiji i da nacionalizuje NIS. To su joj nacionalni interesi u ovom trenutku. Zašto da skačemo sa Rusima u rupu koju su oni sami sebi iskopali i da ispaštamo zbog njihove osvajačke politike ni krivi, ni dužni?
Ili smo idioti ili Putin nečim ucenjuje Vučića.
Naprotiv!Treba Rusiju po svaku cenu i dalje drzati uz nas.Vrede nam u UN,cuvaju nam teritoriju dok je sa druge strane lazljivi zapad pokusava oteti!

Stani bre, jel zaista si toliko medijski zaglibio zbog zapadne fašističke propagande?
Фашисти су агресори.
Два кепеца, један јеврејин, а други комуњара ...они никада не могу бити фашисти.

Када свакој негативној појави стављате етикету фашисти, ви заправо релативизујете фашизам, Хитлера односно Мусолинија.

Учите нове генерације да буду глупе, да не могу да препознају идеологије и да сваки тоталитарни режим аутоматски мора бити фашистички.
Па зашто вам Стаљин није фашиста ?

И шта ће онда нове генерације да кажу и у шта ће веровати, да је Хитлер био кул тип, а да Мусолини је био хуманиста, јер данас су сви фашисти у далеко већем броју него пре 70 и више година.
Фашисти који одржавају геј параде, постављају председнике који су Јевреји и раде све супротно од фашиста, али су фашисти, јер то је сада популарно етикетирати свакога.

Naprotiv!Treba Rusiju po svaku cenu i dalje drzati uz nas.Vrede nam u UN,cuvaju nam teritoriju dok je sa druge strane lazljivi zapad pokusava oteti!
Ništa nam njihova podrška niti donosi, niti odmaže. Njom jedino što mogu je nas da ucenjuju i da nas drže za njihove marionete što i uspevaju.

Srbija treba da okrene leđa Rusiji i da nacionalizuje NIS. To su joj nacionalni interesi u ovom trenutku. Zašto da skačemo sa Rusima u rupu koju su oni sami sebi iskopali i da ispaštamo zbog njihove osvajačke politike ni krivi, ni dužni?
Вучића теоретски може да уцењује Путин, али онда са друге стране ће га срушити запад који га и држи, тако да је њему много битније каквог је расположења запад. И на крају крајева, шта ће Путин добити од рушења Вучића? Добиће нове Вучиће на власти који ће бити много више везани за запад, а много мање за Русију. Да неће да постави Шешеља и Обрадовића и њихове комби странке на власт ?

Ми смо били и остали у западном блоку. Били смо и пре Тита, када смо политички, економски и војно сарађивали са Немачком, дакле са западом, за време др.св. рата смо комплетно сарађивали са западом, а на нашу жалост нисмо знали да комплетно игноришемо англосаксонце и да сарађујемо само са Немачком и Италијом и тек пред крај рата да се окренемо победнику.
Да смо били у руском блоку, нико не би смео да нам отме КиМ.

Ništa nam njihova podrška niti donosi, niti odmaže. Njom jedino što mogu je nas da ucenjuju i da nas drže za njihove marionete što i uspevaju.
Због овог рата, тек нећемо имати и ту подршку Русије, а и евентуалне уцене ће нестати и остаће само западне, посебно што то иде траљаво, јер ваљда ми Срби смо будале које хоће блицкриг и да се за месец дана освоји Украјина, а Зеленски обеси на Мајдану.
Међутим не, Путин и његове присталице овде сматрају да све иде по плану, да Руси и други грађани Русије треба да гину, да буду топовско месо запада, да то траје у недоглед, да за годину ипо дана ослободе само 100км, значи тим темпом још једно 15ак година да ратују, да економски пропадају сви и у Русији и овде у Европи, да само у Србију дође десетине хиљада руских изблеглица из саме Русије.
То је нормално и они на тај начин правдају Путинову војну неспособност.

Vučić u isto vreme podržava Rusiju i Ukrajinu. Što se tiče Rusije ne uvodi sankcije i preko medija favorizuje Ruse a što se tiče Ukrajine glasa za njih u UN i šalje im oružje. Rezultat te politike će na kraju biti odbačenost od obe države pošto obe strane očekuju opredeljenje ali taj tango će se nastaviti jer Vučić pred zapadom je prihvatljiv sa tom politikom.

primećuješ da je već 20-30godina politika srbija da nema nijednog jedinog pravog saveznika i prijatelja?
sa svakim u svako vreme ko krwa najgora?
a glupim srbima se to objašnjava "u politici nema ljubavi svako gleda samo sebe!"
a uopšte nije tako, jer na taj način mi ostajemo sami bez igde ikoga jer nikada nikome nismo bili verni i odani drugari.
ljudi se primaju na tu politiku kurwanja a zapravo je pogubna na duži rok
znači umesto da sa grcima pravimo savez mi se ebemo sa turcima?!
umesto da podržimo npr makedonce, mi sa bugarima, i tako sve u krug
samo da ostanemo sami na kraju

Ono prvo.

Pa odlučite se već jednom - ili Zapad ucenjuje Vučka ili Rusija?
Vidiš da vaše gazde na njihovim televizijama u zadnje vreme zapošljavaju samo idiote koji sami sebi skaču u usta - te Vučić
igra kako Zapad svira, te Vučić igra kako Putin svira.
Smešni ste više sa ponavljanjem tih idiotskih izjava.

Ono prvo.

Pa odlučite se već jednom - ili Zapad ucenjuje Vučka ili Rusija?
Vidiš da vaše gazde na njihovim televizijama u zadnje vreme zapošljavaju samo idiote koji sami sebi skaču u usta - te Vučić
igra kako Zapad svira, te Vučić igra kako Putin svira.
Smešni ste više sa ponavljanjem tih idiotskih izjava.
Gde ja sebi skačem u usta? Ako sam napisao da je Vučić pod ruskim uticajem što ti onda meni imputiraš da sam rekao da je pod zapadnim?

Poštedi me igrarija. Gde je taj dokument po kojem smo trebali da budemo proglašeni genocidnim narodom? Gde to piše? Ko je to izjavio?
A to me pitas?Nisam razumeo.Velika Britanija je 8. jula 2015. godine, uz podršku SAD i većine zemalja EU, podnela Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija predlog rezolucije povodom dvadesetogodišnjice dešavanja u Srebrenici. Tom rezolucijom, po prvi put u istoriji ljudskog roda se jedan narod, srpski narod, zvanično proglašavao za "genocidan".Evo imas ovde da procitas o tome,a za vise informacija kontaktiraj UN *******...
https://www.slobodnaevropa.org/a/re...nije-prosla-rusija-ulozila-veto/27116786.html

Gde ja sebi skačem u usta? Ako sam napisao da je Vučić pod ruskim uticajem što ti onda meni imputiraš da sam rekao da je pod zapadnim?
Ja sam govorio u množini, mislio sam na srbomrsce.
Jedni govore da Vučić igra kako Zapad svira, drugi govore da Vučić igra kako Rusija svira.
Zajednička im je jedino (osim gluposti) mržnja prema Srbiji - šta god Vučić uradi, njima ne valja.

AUTORSKA
Stidite li se ovog Srpskog režima braćo Srbi posle ovoga iii ste totalno zabagovali u čuvanju jedine domovine koju imate.Rezervnu državu kao šiptari nemate a ponašate se kao da imate.
Porazi režima uopšte ne deluju na vas da ga sa pravom eliminišete sa političke scene valjda je to zbog lične i fizičke i duhovne predaje.
Mislim da bi danas dobar deo sveta trebalo da se stidi toga kako im se ponašaju političari, šta izjavljuju i kako glasaju na samitima i skupovima, ali - šta da se radi? Međunarodno pravo je odavno mrtvo, Amerika vlada svetom, njima i njihovim miljenicima je sve dopušteno, a glasa se kako se mora - pod prinudom i ucenama. Ne treba tome pridavati značaj, jer niko tu ništa ne može promeniti. Ako jednom nekada budemo živeli u pravednijem svetu - možemo diskutovati. U ovom trenutku je izlišno...

A to me pitas?Nisam razumeo.Velika Britanija je 8. jula 2015. godine, uz podršku SAD i većine zemalja EU, podnela Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija predlog rezolucije povodom dvadesetogodišnjice dešavanja u Srebrenici. Tom rezolucijom, po prvi put u istoriji ljudskog roda se jedan narod, srpski narod, zvanično proglašavao za "genocidan".Evo imas ovde da procitas o tome,a za vise informacija kontaktiraj UN *******...
https://www.slobodnaevropa.org/a/re...nije-prosla-rusija-ulozila-veto/27116786.html
A sad su nam Britanci svojim novcem po nalogu te iste SAD izgradili auto-put. :lol:

Izgleda da nam se u međuvremenu ugled poboljšao. :D

Hoćeš odgovoriti konkretno na konkretno pitanje?

Zašto pitaš nešto što očito nisi u stanju da shvatiš?
To je zvanični dokument Usranog Kraljevstva (najveći genocidaši u istoriji) kojim su najveći zločinci
od kako je sveta i veka, hteli da proglase Srbe za genocidnu naciju.
I da ti ponovim, pošto očito nisi u stanju da shvatiš napisano:
Ne Srbiju kao državu, nego Srbe kao narod.
Jel si sad shvatio, makar delimično?

Caption This - 10 September 2019 - The Minds Journal.jpg

Два кепеца, један јеврејин, а други комуњара ...они никада не могу бити фашисти.

Када свакој негативној појави стављате етикету фашисти, ви заправо релативизујете фашизам, Хитлера односно Мусолинија.

Учите нове генерације да буду глупе, да не могу да препознају идеологије и да сваки тоталитарни режим аутоматски мора бити фашистички.
Па зашто вам Стаљин није фашиста ?

И шта ће онда нове генерације да кажу и у шта ће веровати, да је Хитлер био кул тип, а да Мусолини је био хуманиста, јер данас су сви фашисти у далеко већем броју него пре 70 и више година.
Фашисти који одржавају геј параде, постављају председнике који су Јевреји и раде све супротно од фашиста, али су фашисти, јер то је сада популарно етикетирати свакога.
Kakve veze ima visina pomenute dvojice sa njihovim političkim stavovima?

A sad su nam Britanci svojim novcem po nalogu te iste SAD izgradili auto-put. :lol:

Izgleda da nam se u međuvremenu ugled poboljšao. :D
Svojim novcem ili na kredit? Toga bez prokaženog Trampa nikad ne bi bilo, a Srbija je još i kao zemlja učesnica kineskog Pojasa i Puta morala da dokazuje lojalnost “Evropi” pomoću investicije iz atlantističkog destilata Britanije.

Back