Kada se muškarci žene?

Ja sam planirao ženidbu do 28. godine, ali , nisam im bio zanimljiv više. U kasnim 30-tima sam se ozenio aziatkinjom, i ide nekako. Glavni problem je da ima fakultet, pa ... misli da je mudrija od osralih.
Ipak je najbolje ozeniti neku skromnu i radisnu, mozda sa sela.

Ja sam planirao ženidbu do 28. godine, ali , nisam im bio zanimljiv više. U kasnim 30-tima sam se ozenio aziatkinjom, i ide nekako. Glavni problem je da ima fakultet, pa ... misli da je mudrija od osralih.
Ipak je najbolje ozeniti neku skromnu i radisnu, mozda sa sela.
I neobrazovanu,jer ih u skoli uce kako se postaje rob potrosackog drustva,a ne kako se zrtvuje da porodicu

Ja sam imao plan da se ne ženim pre 40e. Kad sam napunio 40, došlo je vreme da se ženim. Kada budem našao odgovarajuću, oženiću se.
Zainteresovane dame bez dece koje bi volele da imamo decu, neka se slobodno jave u inbox :)

Što mora da bude bez dece, jer to ono po naški jer je polovnjača, ili je to neki tvoj izbor?

Mislim, mnoge žene sa decom koje su mlade mogu da budu izvrsne žene narednom mužu. Ima puno primera za to. Znaju šta hoće, imaju veće isksutvo, pokazale su se već ako su dobre majke. Moja frizerka mi pričala za svog sina da se pre koju godinu oženio sa devojkom koja je imala sina od par godina. Kaže - nisam mogla da verujem kakve sam sve komentare dobila od drugih, tipa kako to da si zadovoljna, a ona kaže kako ne bih bila zadovoljna, zgodna, lepa on zaljubljen, ona odlična mama (i plodna), sad se o njemu super brine, dobili su ćerkicu, posle niza veza koje je imao, a sve su bile neozbiljne ona mu je baš sela.
?

Kakav zakljucak??
Baziran na iskustvu?

Odgovor na temu:
Muskarci se zene zenom u kojoj prepoznaju sebe
:heart:
Zanimljivo je kako se neki komentari čitaju kao pokušaj analize, a u stvari mirišu na radoznalost…
Ne bih znala reći da li ti zanima smisao onog što pišem, ili status one koja piše.
Ali jedno mogu potvrditi: najlepša pitanja su ona koja ostanu bez odgovora.

Neki muškarci ožene ženu koju vole. Neki ženu koja voli njih. Neki se ožene jer im je tišina postala preglasna. A neki jer im je baka jednom rekla da ne valja jelo bez soli.
Ali niko ne zna kad je zapravo bio spreman, osim možda žene koju nije oženio.

неваља ни салата без сирћета
ни слатко без дуња мирисних
пита без јабука киселих
бурек без масти
кнедле без шљива
палачинке без џема од шипка
сладолед без чоколаде ваниле јагоде и лешника
да она узмешта јој се допадне
а опет да свачега довољно остане
узо без аниса и леда
неваља живот са мером горчине и сласти

Back