- Poruka
- 3.526
Šta sve može da se desi? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može da se desi seks u alkoholisanom stanju.Šta sve može da se desi?![]()

Ne može da se desi seks jer je seks već pretpostavljen da se dešavaMože da se desi seks u alkoholisanom stanju.
landara pišoneŠta sve može da se desi?![]()
Uzmimo varijantu da sa svojom devojkom to radi.Ne može da se desi seks jer je seks već pretpostavljen da se dešava
Može da se desi alimentacija, recimo.
Ili PPB
ili raskid zbog prevare
ili neko drugo kajanje

Onda jedna bebica ekstraUzmimo varijantu da sa svojom devojkom to radi.
Šta forum napravi
Trebalo bi neko knjigu da napiše, u jedno tri toma![]()

Lepo.Onda jedna bebica ekstra![]()
bolje da ne počinjemŠta sve može da se desi?![]()
Mora prava količina alkohola i pravi tip alkohola inače može biti kontraproduktivno.Zapravo moje mišljenje je da je pijani sex najbolji,onako se dobro nalokate,željni.... upadas u stan,skida te,lete stvari po sobi,cerupa te ihhhhh.....Kako maštam![]()
Teraš me da prestanem da se drogiram i počnem da pijemZapravo moje mišljenje je da je pijani sex najbolji,onako se dobro nalokate,željni.... upadas u stan,skida te,lete stvari po sobi,cerupa te ihhhhh.....Kako maštam![]()
Mhmmmm potpuno tačnoMora prava količina alkohola i pravi tip alkohola inače može biti kontraproduktivno.
Ima i boljih stvari od alkohola koje ne konzumiram, odnosno jako retko da praktično može da se kaže nikad, ali da je seks na pravoj količini marihuane, koja je mala, daleko bolji od strejt seksa ili pod dejstvom alkohola, bolji je.
To nije shit.....probaj sa nekim mladim momcicem,otvoriće se novi horizontii'm too old for this shit
probala kad je trebaloTo nije shit.....probaj sa nekim mladim momcicem,otvoriće se novi horizonti![]()
Fine perverzijeŠta sve može da se desi?![]()
You are perfectIma još nešto na čemu je sex ludilo.....posle dobrog rejva![]()