Toxique
Primećen član
- Poruka
- 538
A tinder?takođe izbegavam i seks sa svim likovima s foruma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tinder?takođe izbegavam i seks sa svim likovima s foruma
I ja. Osim sa sobom.takođe izbegavam i seks sa svim likovima s foruma
to bismo mogli biti mi da ja nisam postala kafanska osobaOčigledno nisi gledala "Men Behaving Badly". Epizodu kada idu na rejv.Možemo se slobodno složiti, jedna od najboljih scena u istoriji kinematografije
istoA tinder?![]()
Tema epizode i jeste kako su matori i nista ne rade osim što vise u pabu. Pa odu na rejv i unakaze se.to bismo mogli biti mi da ja nisam postala kafanska osoba
Ne ja tinder,pec tooooo....ne svidja mi se to niti imam potrebe tu da tražim.
I tako ti naparim oči oni malo na mene pa svak svojoj kućiDa ne bude zabune,nemam nista protiv tindera,badoo-a i ljudi koji su tamo.Bacila sam jednom oko tamo nije to za moj želudac uglavnom sve gaborcine...Odem ti ja u grad i gledam moje masne mjetalike prave muškarcine,maco momci....
I tako ti naparim oči oni malo na mene pa svak svojoj kući![]()
Fino glancanje namestaja

Kad nema ko, moram sam.Fino glancanje namestaja
Sad je pravo vrijeme da se traži srodna duša koja može krme da opremiDa ne bude zabune,nemam nista protiv tindera,badoo-a i ljudi koji su tamo.Bacila sam jednom oko tamo nije to za moj želudac uglavnom sve gaborcine...Odem ti ja u grad i gledam moje masne mjetalike prave muškarcine,maco momci....
pamet u glavu, čuvaj snagu za sutrašnji rejvKad nema ko, moram sam.
Aj pozz, odoh do grada![]()
Nisam nikad probala..par puta sam se napila u životu i čim me alkohol malo udari, počnem da plačem...tako da bi seks sa mnom u takvom stanju bio baš zanimljiv...
[/QUOTEAman opasuljeni @Urwald sta se sad i ti iscudjavas......Ima još nešto na čemu je sex ludilo.....posle dobrog rejva![]()
Krme?Sad je pravo vrijeme da se traži srodna duša koja može krme da opremi
F.. youuuuKlempo
Stoji ako znaš da nosisSve je to dobro
Osim:
Ako te alkohol ne radi na boksovanje;
Ekser da lomiš vilicu...
...
Ne stoji sve svakome?

Ajmeee isuse kud sam vam i rekla....Valjda se najpre mora ustanoviti koliko čega neko može da podnese tj. prava mera.
Ne treba preterivati sa takvim stvarima!![]()
Manje priče više rada....Ja se nekad zapricam i zaboravim na seks.