Kada ne dođete do kraja

Interesuje me kako se osećate kada ne dođete do kraja prilikom sex odnosa, nego samo vaš partner. Osećate li pritisak ili ostajete napaljeni do sledeće epizode ili vas nije ni briga?

Ako mi nije do toga ni ne počinjem,a ako sam počeo mora biti mnogo loše da bih odustao...a tada obično nisam motivisan da razmišljam o sledećoj epizodi sa istom. Još nisam naleteo ni na jednu koja se bunila zbog nastavke sesije,ili da barem na neki način nije se "zahvalila" za svoj orgazam do kraja...tako da ne poznajem u principu taj osećaj nedojebanosti :lol:

Poslednja izmena:
Ako mi nije do toga ni ne počinjem,a ako sam počeo mora biti mnogo loše da bih odustao...a tada obično nisam motivisan da razmišljam o sledećoj epizodi sa istom. Još nisam naleteo ni na jednu koja se bunila zbog nastavke sesije,ili da barem na neki način nije se "zahvalila" za svoj orgazam do kraja...tako da ne poznajem u principu taj osećaj nedojebanosti :lol:

Čuj osećaj nedojebanosti :-) pa kako se to izražavaš :-) osim toga ko je kriv ako do toga dođe?

Interesuje me kako se osećate kada ne dođete do kraja prilikom sex odnosa, nego samo vaš partner. Osećate li pritisak ili ostajete napaljeni do sledeće epizode ili vas nije ni briga?

svaki put je pročitam bezazlena :confused:
et tema...bude mi drago i pomislim e fala bogu jednom da svrši pre mene i osetim se ono...kao dominantan mužjak koji je znači razbio ženku od seksa i ego mi bude napumpan do daske
i da...uvek je pitam "jel bilo dobro"...znaš ono...nesigurni ljudi pa vole potvrdu da im bude lakše u nesigurnosti...i kad mi kaže jeste...onda još dodatno porastem ko kvasac

Poslednja izmena:

Čuj osećaj nedojebanosti :-) pa kako se to izražavaš :-) osim toga ko je kriv ako do toga dođe?

Ovisi koliko ko dopusti, nije li tako?

Ovisi koliko kasnije, zar ne :-)

Pa sto se ne izjasnis, normalno da vi zemske imate problemcice, svetluca vam ispred ociju,a nikako vatromet da krene.
Zasto li vam sluzi psiha, uvek sam se pitao, :?:
Alaj imas vokabular, :zimag:

Back