Kada nas zivcira necija ruzna navika..

Mene inace uzasava zvuk glasnog zvakanja,gutanja,mljackanja kod bilo koga...ne znam zasto,ali zaista me nervira kad ljudi glasno jedu ili piju...uh
Ali nikada im to ne kazem,zaista,nije njihova krivica...niti to rade nasmerno (ok,neki da),vecina ne moze da prestane sa mljackanjem npr...zbog losih zuba,zbog loseg ne znam ni ja cega.
Mislim,to me nece ubiti,samo me jako nervira...eto.
Ali nemam blage veze kako da sprecis oca u tome...pocni da mljackas ti jos jace,pa vidi sta ce se desiti. POdriguj,radi nesto sto bi njega nerviralo za vreme jela (ako on to zaista namerno radi,i moze da spreci),pa ga pitaj jel lepo kad ti neko unistava obroke tako.

Moj otac strasno mljacka kada jede i jako me iritira. nekada ne mogu da izbegnem njegovo prisustvo kada to radi. To me strasno nervira. Sta da radim, kako da podesim sebe da ne reagujem na to?

Molim bez neslanih sala!

Hvala!
Ako si mu već skrenuo pažnju na to i ništa se nije promenilo, onda se pomiri sa tim i prihvati da je to tako.
Kamo sreće da su banalnosti poput toga najveće stvari koje nas iritiraju.

Pa zasto sedate za ocev sto, jedete njegovu klopu a smeta vam njegova banalna mana.
Koliko vas je na KAZANU roditelja?

Znam ja da je ovo Srbija i da su mnogi na to prinudjeni ali koliko vas ima da cak uopste ne pokusavaju da zarade svoj hleb.

Licemerstvo

Da...trebalo bi biti svestan da kada si na nečijem kazanu, stvar kao što je mljackanje je benigna....ja opet kažem, ništa mi ne smeta kod ljudi, mislim to su sitnice....i alavost i birkanje po tanjiru, podrigivanje....i u društvu, a kamoli kod svoga...

Pa zasto sedate za ocev sto, jedete njegovu klopu a smeta vam njegova banalna mana.
Koliko vas je na KAZANU roditelja?

Znam ja da je ovo Srbija i da su mnogi na to prinudjeni ali koliko vas ima da cak uopste ne pokusavaju da zarade svoj hleb.

Licemerstvo
a sto bih se ja zaposljavala sad? prvo cu da zavrsim jos ovu godinu u srednjoj i odoh na faks, a onda cu videti kako i sta.

na kraju krajeva, i to sto neki zive sa roditeljima zbog nezaposlenosti ne znaci da ne treba da budu postovani. a oni sto se ni ne trude da se osamostale...paa, oni ni ne prigovaraju mnogo, koliko ja vidim.

Moj otac strasno mljacka kada jede i jako me iritira. nekada ne mogu da izbegnem njegovo prisustvo kada to radi. To me strasno nervira. Sta da radim, kako da podesim sebe da ne reagujem na to?

Molim bez neslanih sala!

Hvala!

idi par koraka unazad, pa tri levo, onda skreni devet desno i doci cesh do adekvatnog reshenja ..

to je tvoj i samo tvoj problem shto ti nechije navike (u ovom sluchaju shto je josh ruzznije i meni nezamislivo - navika tvog oca) smetaju...
nauchi da prihvatash ljude onakve kakvi jesu, odrasti mali veseljache :lol:

tumblr_me8qwx_Uf_RB1reugs5o1_500.jpg

Back