Srećom ne može se mljackati i hrkati istovremeno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uhh, i moj cale to radi. Kad se desi da bas moramo zajedno da jedemo (a to je jaako retko, srecom) i on pocne sa tom odvratnom navikom, ja samo ustanem od stola nadrkkano.. vise ni ne pita zasto ustajem, zna odlicno, ali mu ne pada na pamet da se menja.. a sto u javnosti tako ne jede, a?![]()
Ako si mu već skrenuo pažnju na to i ništa se nije promenilo, onda se pomiri sa tim i prihvati da je to tako.Moj otac strasno mljacka kada jede i jako me iritira. nekada ne mogu da izbegnem njegovo prisustvo kada to radi. To me strasno nervira. Sta da radim, kako da podesim sebe da ne reagujem na to?
Molim bez neslanih sala!
Hvala!
Ovima sto smeta to mljackanje nek sledeci put sednu GLADNI za sto pa da vidimo da li ce im sta smetati.![]()
haha
a smetace, nazalost...
e, blago vama koji niste osetljivi na takve stvari.
Pa zasto sedate za ocev sto, jedete njegovu klopu a smeta vam njegova banalna mana.
Koliko vas je na KAZANU roditelja?
Znam ja da je ovo Srbija i da su mnogi na to prinudjeni ali koliko vas ima da cak uopste ne pokusavaju da zarade svoj hleb.
Licemerstvo
a sto bih se ja zaposljavala sad? prvo cu da zavrsim jos ovu godinu u srednjoj i odoh na faks, a onda cu videti kako i sta.Pa zasto sedate za ocev sto, jedete njegovu klopu a smeta vam njegova banalna mana.
Koliko vas je na KAZANU roditelja?
Znam ja da je ovo Srbija i da su mnogi na to prinudjeni ali koliko vas ima da cak uopste ne pokusavaju da zarade svoj hleb.
Licemerstvo
Moj otac strasno mljacka kada jede i jako me iritira. nekada ne mogu da izbegnem njegovo prisustvo kada to radi. To me strasno nervira. Sta da radim, kako da podesim sebe da ne reagujem na to?
Molim bez neslanih sala!
Hvala!