Када мењате ауто?

Zavisi ako kupuješ remontovane kod gige u šupi, ali preko u eu možeš za normalne pare da nabaviš odlične delove po pristupačnim cenama.

Ali jeste da manje traju lanac za bmw 320 originalni 260kkm a kaže majstor zamenski 150-200kkm.

Poslednja izmena od moderatora:
Zavisi ako kupuješ remontovane kod gige u šupi, ali preko u eu možeš za normalne pare da nabaviš odlične delove po pristupačnim cenama.

Ali jeste da manje traju lanac za bmw 320 originalni 260kkm a kaže majstor zamenski 150-200kkm.
Фабричка уградња је најквалитетнија и најдуговечнија. Све остало траје краће.

Имаш лош квалитет израде, имаш лошу контролу квалитета, лошије материјале итд.

Дешава се и да нов ауто има озбиљан проблем после 40.000 км.

У највећем броју случајева, фабричка уградња је најбоља.

Ja nikada necu menjati pasata tdi 130 konja.600.000 km je(ako nisu vracene km)22 god star.Posle zamene dizni ide 200 km na sat na autoputu.
Nisu ulaganja preterana a prostora dosta u njemu za zavalit se cak mozes i prespavat i imat dobar sex ako sta naleti.Uz potrosnju 6/7 litara loseg dizela.
Kupim orginalnih polovnih ramena i spona da imam u rezervi i teram.
Popije litar castrola na 10.000 km.
Sta kazes Mario?

Netačno, moja žena vozi ladu i voziće je još sto godina. Sad sam joj uzeo nove farove sa projektorima za 1300 din par pa ću da ih modifikujem u led daylight i led H1 kratko svetlo kroz projektor :)

IMG_20240821_185101.jpg

Ова кола која иду на рециклажу делују као да су нова. Нигде физичких оштећења, фарба се сија, све лајсне се сијају и на броју су,...

Шта је њихов критеријум за одбацивање аута и куповину новог?

Back