Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nego sta nego si mlada! hehe,ja sa 13 god nisam umela da se ljoobim.:o
ne znam zasto uopste razmisljas o sexy tako mlada,to ti bar nece pobeci.sex u toliko ranim godinama moze biti rizik i za tvoje zdravlje,jos si nedovoljno razvijena devojcica.pamet u glavu i ne cini gluposti.:rtfm:

Ja sam prosle godine imao ponudu ali sam odbio.....LOL

Sad cete misleti da sam idiot.....Jel tako?

Naravno......da ne!:lol:

Svako ziv je imao ponude. Ja sam imao pre nekoliko god. ponude na ekskurziji od strane nekih likusa, prosle god. ali su bile neke gaborke:thumbdown: i imao sam ove god, ali sam mislio da se samo zezaju pa sam ih oterao u p. lepu m.:)
Radije bih da mi se ponude neke dobre i koje mi se svidjaju:p:o:)

meni nije delovalo pogresno xD
prvi put sam ribi zaboo prstenac jos kad sam imao 5-6 godina..to mi drugarica od detinjstva i zajedno se brckali u bazenu na naduvavanje :lol:

:lol: :lol: :lol:Ja ne bih da govorim o tome kad sam bio klinac...mnoge devojke bi me ispljuvale ovde:whistling::lol::lol:

P.S. Kad si joj zabo prstenac, sta je rekla?:lol: Mozda nesto ovako "Bolje da si uzeo drsku od lopate, a"?:hahaha:salim seee:rotf::rotf::hahaha:

Šta vam to znači imali ponudu j.bt? :confused:

Niko koga ja znam nije nikad ''ponudio'' seks dečku. Ma, ni dečko curi!

Možda sam samo omatorila. :confused:

Pre par nedelja sam se zezao sa jednom likusom iz skole koja se valjda lozi na mene, i pitao je moj drug bzw nesto na foru "Da li bi spavala sa mojim drugom" (malo sam ublazio pitanje:lol:) I onda tu pocinje prica u vezi mene i ja pocinjem da se dop sa njom i ona mi sama kaze: (citiram tacno kako je rekla) "Lep si boli glava, sa tobom bih da spavam":lol: Pa posle toga su padali kao dogovori, ali sam je ja otkacio(kad sam budala)...
Jednostavno objasnjenje je, devojcice su postale ciste "fuxice" kod mene.:)

Stvarno,zato je ne bi samo pojebao,i otkacio??!:eek::eek: Budala si sto si je otkacio?!

Nema veze kako to sve utice na nju,i njeno shvatanje sebe kao devojke,zene...

Ona je tako htela, da je samo pojebem i otkacim! Zbog toga sam je i otkacio, bez je.banja.:confused:
Naravno da sam budala! Kad je ona cista kur.ava koja gleda da spava sa kim stigne, onda zasto ne?:confused::dontunderstand:

Ma da znas da me zabole za nju! Ja sam hteo lepo da joj objasnim da ne treba da ide tako i sve sam joj lepo objasnjavao, a ona nece da slusa.
Pricao mi je drug, koji je bio sa njom u odeljenju u osnovnoj, kakvas je bila tad. Bila je mirna i povucena i niko se skorom nije druzio sa njom zbog toga, i valjda je htela da se sve to promeni pa je postala ovakva kakva je...:confused::neutral:

Ona je tako htela, da je samo pojebem i otkacim! Zbog toga sam je i otkacio, bez je.banja.:confused:
Naravno da sam budala! Kad je ona cista kur.ava koja gleda da spava sa kim stigne, onda zasto ne?:confused::dontunderstand:

Ma da znas da me zabole za nju! Ja sam hteo lepo da joj objasnim da ne treba da ide tako i sve sam joj lepo objasnjavao, a ona nece da slusa.
Pricao mi je drug, koji je bio sa njom u odeljenju u osnovnoj, kakvas je bila tad. Bila je mirna i povucena i niko se skorom nije druzio sa njom zbog toga, i valjda je htela da se sve to promeni pa je postala ovakva kakva je...:confused::neutral:

:eek::eek: Kud svi,tu i Mali Mujo.:neutral::neutral:

Back