Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za prvi put pravo je vreme u 23:12
Za drugi put pravo je vreme u 22:00-sad se kao vec poznajete, pa ide brze...
a iz minuta u minut, treci, cetvrti, peti put..pa sve dok ne pocrkate..:hahaha::rotf::rotf::rotf:

mislim da je jako glupo pitanje, ne moze neko da ti kaze-e, pravi put ti je sa, lupam, 18god, i ti se utripujes, i napijes se onda, nadjes neku polovnu drndaru tj. lokalnog frajdzu, koji su uvek za, i onda uradite dfkjsafkldsfjkdsf...:otkacio::otkacio:

kao sto kazu, prvi put je kad osetis da si spreman tj. spremna...al je 10, 11, 12, 13, 14, godina P R E M A L O!
Tad nemas pojma o zivotu!:eek:

jeste, tako je...

da, da....hvala, hvala.:hvala::hvala::hvala:

spam spam spam

hm, prvi put.
Ne znam za druge, al meni nije bilo vreme za prvi put sa 13-14-15
Imala sam dugu vezu, preko 2 godine, voleli smo se, al ja nisam bila spremna.
Prvi put sam sa nekih 17 god, sa dechkom sa kojim mi je bilo divno u vezi, i dalje smo drugovi, i nikad nisam zazalila.
Al sve jeto individualno...

Сад ћу ја да напишем оно моје чувено ''Тема'', а ви ћете сви осим Тине за свако своје спамовање након тога добијати казнене поЈене и банове уколико баш много претерате :)

Тема.

Jedan od forumaša mi je slučajno skrenuo pažnju na promo materijal u vezi jednog našeg budućeg (a nadajmo se nikad ostvarenog) filma.

1. Yebo ja ovu Mirku Vasiljević, dobijem nervni napad kad god vidim tu malu kuravu.
2. Taman kad smo mislili da smo dotakli dno, kad ono - opa, dno je pomično!
3. Šta još reći (a ne zaplakati), osim - patos, patos.

Jedan od forumaša mi je slučajno skrenuo pažnju na promo materijal u vezi jednog našeg budućeg (a nadajmo se nikad ostvarenog) filma.

1. Yebo ja ovu Mirku Vasiljević, dobijem nervni napad kad god vidim tu malu kuravu.
2. Taman kad smo mislili da smo dotakli dno, kad ono - opa, dno je pomično!
3. Šta još reći (a ne zaplakati), osim - patos, patos.

Uzas.....
A sto se tice Mirke....sto je ******???:dontunderstand:

Back