Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Pa tachno bih ga iznabadala da chujem da pricha tako... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I posle se hvale po kraju -
"Ja sam onoj maloj bio prvi..."
 , ne stvarnoj je glupo i zalosn. . i onda posle misle da su frajeri i ta sranja. .
, ne stvarnoj je glupo i zalosn. . i onda posle misle da su frajeri i ta sranja. .Pa tachno bih ga iznabadala da chujem da pricha tako...
Meni bejzbolka visi o vratima, tako da...shtanglom o glavu

Jaooo Boze....ove generacije su totalno prolupale u svakom smislu!!!Pazi devojcice.......sta on moze da ocekuje od tebe...???Jel te pokazuje pred drustvom.....sta vi uopste radite kada ste zajedno??? On je sa tobom iz nekog razloga......nije to za dzabe.....ili je to sto hoce da te kresne ili to sto imas lovu.....a postoji mogucnost da si najcica u skoli ili razredu pa te malo podjebava......daj Boze da gresim!!! Pazi ovako ti si za njega bebica,nista vise......cak sta vise,sigurna sam da te vara jer njemu treba sex,a ti to ne mozes da mu pruzis...i da mu das posle ce svima da prica "mala je dala".....a sta ti imas od toga?? I da ne kaze nikome varace te jer mu neces pruzati jednako zadovoljstvo kao sto mu pruzaju starije devojke .....to se stice vezbanjem...a ti si jako mlada kao i tvoja vrsnjakinja koja je postavila temu.....prema tome.....ma sve me kopka gde su roditelji....kako ne skontaju nesto...kako im nista ne pada napamet......ajd da kazemo deca bez roditelja pa nekako ide...mada sada ispadaju i bolje vaspitana i kulturnija i pametnija deca koja nemaju roditelje....... zgranuta sam u negativnom smislu....sta reci
 Mi smo to vec 1000 puta pokuali da objasnimo i nema vajde dzaba se trudis!! A da nisi malo "premala" za ovaj podforum??
 Mi smo to vec 1000 puta pokuali da objasnimo i nema vajde dzaba se trudis!! A da nisi malo "premala" za ovaj podforum??
Wow evo ga jos jedan prosvetitelj!!Mi smo to vec 1000 puta pokuali da objasnimo i nema vajde dzaba se trudis!! A da nisi malo "premala" za ovaj podforum??

tu nema uzivanja *** tada jos polni organi nisu spremni i jos se razvijaju!!:
 tu nema uzivanja *** tada jos polni organi nisu spremni i jos se razvijaju!!:

de ja zivim ***** li ti sunce zarko
de ja zivim ***** li ti sunce zarko
Daj, tog klinca pipneš i on hm gotov.

nadji limune stvarno bre...nadji neku od cetrnes i po da te edukuje,il nekog druga......
nadji limune stvarno bre...nadji neku od cetrnes i po da te edukuje,il nekog druga......

Jeste batina je ista i u 12 i u 17 i u 20 godina!!Brate, ako njemu moze da se digne nema tu neke filozofije...

Daj, tog klinca pipneš i on hm gotov.
 Upravu si!!
 Upravu si!!joj bre al ste se raspisaliiiii!!!!!!!hahhaaaa nije to nishta ima neka "veselnica"u mojoj osnovnoj....94,proshle godine abortirala....a neka moje,tj 93 se uidaje za coveka 13godina starijeg jer je trudnade ja zivim ***** li ti sunce zarko

E znas koliko me tiste muda do koje ce granice da se spusti,kome se **** neka se **** a ako to ne smeta njihovim roditeljima koji im kupuju telefone i krpice i dopicnjake ne smeta ni meni!! Imam toliko pameti da nadjem sebi dobru devojku nemora biti nesto puno lepa ali da se lepo slazemo to je meni bitno a za ostale ljude mi se ****!! Zivi svoj zivot i pusti druge da ga zive!!

Mislim da pola devojaka ovde glumi postenje,mozda gresim ali mislim da se mnogi ovde foliraju a neka samo okrenu 10-ak stranica da vide sta su pisali totalno kontradiktorno,ali necu da ulazim u glupe rasprave!!
 Mislim da pola devojaka ovde glumi postenje,mozda gresim ali mislim da se mnogi ovde foliraju a neka samo okrenu 10-ak stranica da vide sta su pisali totalno kontradiktorno,ali necu da ulazim u glupe rasprave!!