Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U **** te, pa vi ste baš konzervativni. :eek:

Ajde dajte bar jedan dobar, valjani razlog za vašu (pseudo)zabrinutost, ako ne želite da izgledate kao hrpa ljubomornih forumaša.

Choveche 12 godina! Pa josh nema ni sufix teen!

Sve je to OK i lepo, i ja sam se prvi put smuvao sa dvanaest, ali

pod 1 Sex mi nije bio na kraj pameti

pod 2 Nije bilo sa devojkom 5 godina starijom/mladjom od mene!!!!

Alo bre nauchi da vezujesh pertle pa onda prichaj neshto, a taj tvoj 91. taj je tek manijak!

U smuvao 96 svaka mu chast! Da nije to mozda zato shto devojke koje su prevalile 14 misle da nije OK za njih, kakav dziber, choveche!

U **** te, pa vi ste baš konzervativni. :eek:

Ajde dajte bar jedan dobar, valjani razlog za vašu (pseudo)zabrinutost, ako ne želite da izgledate kao hrpa ljubomornih forumaša.

Zamisli sebe kad si imao toliko godina?
Mislio si na igračke, fudbal i pravljenje sranja...
A ona ima 12 godina, ima momka koji ima 17 godina i razmišlja o seksu...
eeeeej seks!
******, ne zna ni koje organe ima a misli na seks jebeni!
i to kaže najbolje oko osmog razreda, to je nekih 14 godina!
znaš šta to znači?
djeca od malena ne znaju za jebeni moral, nisam ni ja stariji od nje mnogo, ali ne bih mogao tek tako da povalim djevojku!
Danas svi žele da odrastu što prije, gdje je jebeno djetinjstvo, biće vremena za sve, ali vrijeme se ne može vratiti unazad!
ako ima imalo mozga, ako sad se **** sa nekim, jednog dana će je gristi savjest zbog toga... nažalost, ljudi su izgubili osjećanja pa je bitno samo zadovoljenje onog tjelesnog... ko ga **** ako ti je djevojka prije tebe imala deset-dvadeset momaka, važno je da sada tvoja...
možda imam pogrešna mišljenja u ovom vremenu, možda odudaram po glupim shvatanjima, ali krivo mi je što sa ovakvim ljudima dijelim vazduh... nije moje da sudim nikome, ali prosto želim da se držim što dalje od ovakvih ljudi... danas je to sve teže jer ih je sve više!
Hvala Bogu pa još uvijek ima šačica jadnika, koji znaju za moral i imaju svoje maleno JA!

ja sa 12 takoreci nisam znala sta je seks,a i nije me to ni najmanje zanimalo,jos uvek sam se igrala sa lutkama,verovala u bajke itd,tada sam crvenela kao sto decica crvene kad vide svoju simpatiju,a poljubac u obraz vinuo bi me do neba...

Tako-nekako, znala sam šta predstavlja ali mi nije na pameti bilo da ga praktikujem.
E da, ja i sad crvenim. Kao klinka sam bila agresivna prema simpatijama, sad sam nekako odsutna i hladna.

Tinejdžerima očigledno jeste... :neutral:
A znate kad momci od 13 godina gube nevinost sa devojkama od 17?
E to je tek zabrinjavajuće... :eek:

dolazimo do situacije kao u srednjem veku da matori kraljevi od po 50 god. zene mlade carice od nekih 13-14god.

dakle idemo u nazad....:otkacio:

tema: pravo vreme je kad se osetis spremnom i zelis to zbog sebe! ne zbog "ekipe", "drustva" i "sta ce reci u skoli"....sa koliko godina to je vec koliko je ko odrastao fizicki i psihicki....subjektivno u svakom slucaju

Majke ti gde ti vidis ovde savet, da ne pricam o misljenju. :lol:

Mislio je na ovaj post
:arrow:

Choveche 12 godina! Pa josh nema ni sufix teen!

Sve je to OK i lepo, i ja sam se prvi put smuvao sa dvanaest, ali

pod 1 Sex mi nije bio na kraj pameti

pod 2 Nije bilo sa devojkom 5 godina starijom/mladjom od mene!!!!

Alo bre nauchi da vezujesh pertle pa onda prichaj neshto, a taj tvoj 91. taj je tek manijak!

U smuvao 96 svaka mu chast! Da nije to mozda zato shto devojke koje su prevalile 14 misle da nije OK za njih, kakav dziber, choveche!

Mišljenje i savet. :neutral:

Back