gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
skontaj ovu u plavom....braon boje skoroz,a oko doneg dela kupaceg,crno-crvenkasta(ko da se prepekla na raznju)inace,ova levo od te u plavom ima lep kupaci ^^
ali s obzirom da se ti krijes

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skontaj ovu u plavom....braon boje skoroz,a oko doneg dela kupaceg,crno-crvenkasta(ko da se prepekla na raznju)inace,ova levo od te u plavom ima lep kupaci ^^
ne krijem se ja jer mislim da sam ruznaali s obzirom da se ti krijes![]()
![]()
ne krijem se ja jer mislim da sam ruznanego,hocu da stavim neku baas lepu sliku ovde,a opet,imam lepih slika,ali ne baaas lepih,kad bude bilo,stavljam
e sad,nzm koliko bi ti bila zanimljiva s obzirom da imam 15 god....a nzm koliko ti imas
![]()
ne krijem se ja jer mislim da sam ruznanego,hocu da stavim neku baas lepu sliku ovde,a opet,imam lepih slika,ali ne baaas lepih,kad bude bilo,stavljam
e sad,nzm koliko bi ti bila zanimljiva s obzirom da imam 15 god....a nzm koliko ti imas
![]()
15 god...nista
Nemam 25, laze ova...23.
15 god...nista
Nemam 25, laze ova...23.
a je.bi ga ,sta si ti ocekivao na tinejdzerima??![]()
Ma nisam ja samo ovde, zajebavam matorce po LjiSu![]()
hahaha,nisam bila tamo,ali neko sa tinejdzera(ko i na ljis ide) je rekao da mi ovde dajemo bolje ljubavne,seksualne i savete ostale prirode,nego oni tamo![]()
spamujete ljudi, spamujete
muvajte se na pp
salim se nemojte da me bijete xD
mala slatka, obrati pažnju na njega, dobra je on prilika
vidiš odmah po nicku - last one standing... on je poslednji kom stoji, nama ostalima je odavno pao
tako mi sto mlitavih penisa, nije prvi put da čujem za seksualnu aferu izmedju petnaestogodišnjakinje i 24-orogodišnjaka
tako mi stotinu menstruacijama ispranih vagina, jedan je tako jednoj i dete napravio
bilo na "sve za ljubav", stvarno vam kažem
p.s. za vas neizlečive romantike - da, uzeli su se na kraju
gomila iskeženih silikonskih dronfulja na jednom mestu.
i plus se ne vade iz solarijuma
ovo svako ko ima novca može da povali
fashion - ni to meni nije bitno, boli me ****** kako se ko je.be. neki imaju male penise i lepe vagine, neki su obdareniji a neki imaju ružnije vagine itd. neki su bolji, neki gori. koga boli ******.