- Poruka
- 40.787
Ili kada je žena spremna za brak?
Koji su znaci?
Koji su znaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tranzitni Saturn uglavnom na natalnoj Veneri,tranzit kroz natalno 7 polje.. konjukcija sa vladarem 7..Ili kada je žena spremna za brak?
Koji su znaci?
Tranzitni Saturn uglavnom na natalnoj Veneri,tranzit kroz natalno 7 polje.. konjukcija sa vladarem 7..
Paula koja je vec ovo ista tema po redu ovih dana:..
Tranzitni Saturn uglavnom na natalnoj Veneri,tranzit kroz natalno 7 polje.. konjukcija sa vladarem 7..
Paula koja je vec ovo ista tema po redu ovih dana:..
Pa nisam pratila neku statistiku ali sam pribavila iskustva sa raznih foruma..Venera je prirodni signifikator braka a Saturn "ozvanicenje".. Moze i Jupiter da bude ukljucen kao - legalno priznat brak.tranzitni Saturn.... na natalnoj Veneri. Da li je dokayano da je u to vreme zaključeno najviše brakova? tipa srednja vrednost sa standardnom devijacijom pokazuje pik u to vreme?
Pa nisam pratila neku statistiku ali sam pribavila iskustva sa raznih foruma..Venera je prirodni signifikator braka a Saturn "ozvanicenje".. Moze i Jupiter da bude ukljucen kao - legalno priznat brak.
Zaboravila sam gde ti je Venera? znak,stepen?Kad će to da se desi da ispratimo ?
Zaboravila sam gde ti je Venera? znak,stepen?
Zaboravila sam gde ti je Venera? znak,stepen?
u novembru 2015 je bio na tvojoj Veneri,pa se motao tu i u 2016..Nece u Strelca ponovo pre 2045-e godine.8 Sagitarius 12 19
strelac, kako si zaboravila, muževe nalazim na putevima negde u tranzitu
sloboda, duhovnost, pripadanje
![]()
Jel pitaš ozbiljno ?Ili kada je žena spremna za brak?
Koji su znaci?
ugl par meseci posle mamine smrti kada dosadi parizer i dostava hrane pa se covek uzeli prave kuhinjeIli kada je žena spremna za brak?
Koji su znaci?
Kako kada?Ili kada je žena spremna za brak?
Koji su znaci?
Pa nekima je razvod ponovno rođenje.Hajmo ljudi da vidimo kada s ljudi žene, mnogo tužnija tema je kada se razvode, ali i to može u sledećoj turi tema !
Kad "se desi" onda šta ćešIli kada je žena spremna za brak?
Koji su znaci?