Kada čitate i šta?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada čitate ? (pred spavanje, preko dana, u prevozu, na pauzi,ujutro, uvece u podne,na odmoru.. itd)

Šta čitate ? ( beletristiku,poeziju, sf knjige, strucne knjige , stripove.. itd)
Citamo...sve zivo...Kad? Paaa....kad se nadje vremena...nekad popodne u toku dana...navece...
Sta..?SVE! :) SF...Epsku fantastiku..Nesto I strucno...Trilere...
Zadnje sto sam citao-i nastavljam serijal-Jean M. Auel Pleme pecinskog medveda. Fantasticna knjiga o praistoriji.

...kao da mi je to zanat...
...lignvistiku i oko nje...knjizevnu kritiku i teoretisanje o njoj...
...filosofske studije i zasad manje djela...
...psiholoske preglede i potvrdjene autoritete u toj oblasti...
Polemicka djela u slucajevima sociologije i filosofije ...
P.S.
...totalno opterecen ali
zasto...zato sto nalazim sebe u tome
kao rasporedjenog i nezalutalog...zasad,-eto tako...

Volim da čitam i to knjige pisane po istinitim događajima. ( ali da nisu istorijske ). Ako mi je knjiga zanimljiva onda je ne ispuštam i nema ni ručka a ni spremanje stana. I volim da imam svaku tu knjigu koju sam kupila i pročitala ali nažalost pozajmljivala sam i mnoge mi nedostaju. Onda sam iz inata mnoge i poklonila.

zbog obaveza i posla citam uglavnom uvece pred spavanje..uvek mi je knjiga kraj kreveta i kada idem na god.odmor,
obavezno ide i knjiga u kofer,najvise volim epsku fantastiku, SF,istorijske knjige pa sve ostalo

Poslednja izmena:
Čitam pred spavanje. Ne znam kada sam poslednji put pročitala dobru knjigu. Kako da čitam kada Ovde provodim vreme dok mi se 'oči ne sklope'?

Ipak, nisam ostala uskraćena za lepu pisanu reč. Na stočiću pored kreveta imam tri knjige. Sve tri istog autora - Brankica Damjanović: 'Dobro je', 'Ne bih ovo mogla bez tebe' i 'Rukopis moga brata'.

Knjige su pisane kao crtice iz života, pune ljubavi, topline i, pre svega, životne istine.
Potrebno mi je samo nekoliko minuta da pročitam jednu ili dve crtice.
Iz bilo koje knjige da čitam, imam utisak da baš to osećam i da sam baš to htela reći samo kada bih umela da izrazim.

Back