Kada će Vučić sići sa vlasti?

Nije poenta protesta beskonacno smenjivanje stranaka na vlasti vec promena sistema iz korena. Mnogi ne mogu da dobace toliko daleko sa svojim uvidima.

Ништа се не мења,
ово је подручје друштвених експеримената.

Уосталом и Запад је подручје експеримената,
али технолошких.
Сваких мало нови телефони, компјутери, аутићи ...
Све што ти падне на памет,

Овде међутим не желимо да се пробудимо у сиустему од синоћ !
Не !

Исти смо као Западњаци, хоћемо ново !!!

:aaa: :aaa: :aaa:

Šta ako opocizione stranke ne mogu da se dogovore oko zajedničkog kandidata? Oko dve kolone?
Kada će Vučić sići sa vlasti? Onda kada izgubi podršku Zapada odnosno pre svega EU. Za sada on tu podršku ima iz dva razloga: prvi je garant je mira i stabilnosti odnosno nije oran da preduzima ishitrene vojne poduhvate a drugi je taj što u opoziciji još uvek nema nekog ko može da mu stane na crtu. Čim se ta osoba pojavi Zapad će mu uskratiti podršku.
Prošlog puta je Ponoš od 17% prevazišao sva očekivanja, možda se Đilas pred naredne izbore bude dogovorio sam sa sobom da nekima treba pomoći i u rotaciji kadrova?

Sa onakvim kandidatom kao što je Ponoš Annie B. možda ne bi morala ni u drugi krug…

Onda se opustite i budite malo strpljivi, prvi sledeći izbori i on je prošlost. Ne vidim više problem.

Ljudi ne razumeju da u anciklozisu nema proslosti као у линеаритету

Доћи ће гори вучић од вучића, ако се структура не промени, а нова номенклатура да угради у институције корективна тела да се лудаци више не појављују !

Šta ako opocizione stranke ne mogu da se dogovore oko zajedničkog kandidata? Oko dve kolone?

Не треба да се договоре.

Правила када се успоставе новим РЕМом, тада 1 годину сви иду на ТВ са нац.фреквенцијом, па нека се удружују пред изборе или после !

Kada će Vučić sići sa vlasti? Onda kada izgubi podršku Zapada odnosno pre svega EU. Za sada on tu podršku ima iz dva razloga: prvi je garant je mira i stabilnosti odnosno nije oran da preduzima ishitrene vojne poduhvate a drugi je taj što u opoziciji još uvek nema nekog ko može da mu stane na crtu. Čim se ta osoba pojavi Zapad će mu uskratiti podršku.
Ако не рачунаш лудог Јовановића, и оног ДР. Несторовића, који је сам уништио свој покрет, у Србији нема никакве опозиције. Све ово друго, није промена, него смена. Дакле, исто, само нове обрве и уши.

On je na silaznoj putanji, sasvim sigurno.

Odlazi u istoriju do 2027. ili 2028. godine, najkasnije, i to po svemu sudeći neslavno, kao poražen i izuzetno omražen čovek.
Sada je 2027-ma, je li? Zar nisi ranije tvrdio da "silazi" 22-og decembra, pa si pomerio na prvi februar, pa si pomerio na Sretenje, pa na 15 mart....sada si pomerio za cele dve godine na 2027-mu.
Nema veze, dotle ces promeniti misljenje jos par puta. Pogotovu oko "omrazenog" Vucica. Ako kojim slucajem ode ranije pa ti inkvizicija nakon njega oduzme svu slobodu koju imas sada. Kada ti nakon Vucica opoziciona inkvizicija zabrani slobodu govora i misljenja. Slobodu izrazavanja koju imas sada. Smej se sada, ali plakaces ti jos za Vucicem.....

Sada je 2027-ma, je li? Zar nisi ranije tvrdio da "silazi" 22-og decembra, pa si pomerio na prvi februar, pa si pomerio na Sretenje, pa na 15 mart....sada si pomerio za cele dve godine na 2027-mu.
Nema veze, dotle ces promeniti misljenje jos par puta. Pogotovu oko "omrazenog" Vucica.

Ajde ne laži, molim te. :lol:

Ne, ništa od toga nisam ja tvrdio, niti pomerao. Sve o čemu govoriš, isključivo je plod tvoje mašte. Kako nekakav 22. decembar, tako i nekakav 1. februar, pa sad i Sretenje. Sve su to tvoje reči, koje pokušavaš sa meni lažno pripišeš.

Ако не рачунаш лудог Јовановића, и оног ДР. Несторовића, који је сам уништио свој покрет, у Србији нема никакве опозиције. Све ово друго, није промена, него смена. Дакле, исто, само нове обрве и уши.
Nestorović nikada nije bio opozicija.

A gdje to, tačno?

Pa u ovoj objavi iznad.

1000023302.jpg
1000023300.jpg

Tvrdim da je pisano da će "pasti" do nekog datuma, pa tako iz dana u dan.. zbog toga sam dao lajk, ali ako je to kleveta da si to pisao a nisi, izvinjavam se.

U objavi kojoj si ti lupio lajk nije "tvrđeno da je pisano", već da sam ja pisao.

Zamisli da neko napiše Neno je pozvao na kolektivno istrebljenje svih Jevreja i sad ja lupim lajk na tu objavu, a objašnjenje bude "pa, pisano je".

Ништа се не мења,
ово је подручје друштвених експеримената.

Уосталом и Запад је подручје експеримената,
али технолошких.
Сваких мало нови телефони, компјутери, аутићи ...
Све што ти падне на памет,

Овде међутим не желимо да се пробудимо у сиустему од синоћ !
Не !

Исти смо као Западњаци, хоћемо ново !!!
:aaa: :aaa: :aaa:
ako si ti promasio poentu svega
ne znaci da treba po svaku cenu objavljujes to

budi uveren da ljude to stvarno ne interesuje

Back