Ko ce biti na vlasti kad sa vlasti padnu SNS i Vucic i u kom smeru ce ici Srbija?

kada padne vlast vučića srbija će prestati postojati...novi režimljije prodat će narod i teritoriju za judine škude

Trinaest godina vladate ..i malo vam je?

Nakrali ste se toliko da ni sami vise ne znate gde vam je imovina i u kojoj sve banci drzite pare.

Tebe teraju da botujes za njih,a sa tim zastrasivanjem nista ne postizes smisli nesto originalnije i pametnije zasto te placaju.

Šetam danas Beogradom i razmišljam o neverovatnoj podeli našeg naroda. Negde na Terazijama idu zadrigla i izgužvana lica ćaćijevaca, sluđenih i pijanih, susreću se sa učesnicima protesta ispred Vlade, i među njima ima dosta čudaka, dobacuju jedni drugima... Bojim se da smo na pragu građanskog rata, fali samo neka mala varnica... Današnji napad ćacija na ratne veterane poruka je Vučića da je spreman na sve u svom ludilu. Bagra koja ga podržava, ustvari želi sebi da sačuva pozicije i enormna bogatstva stečena u proteklih 13 godina. Na drugoj strani protesti imaju sve manje efekta, te fore "ko ne skače taj je ćaci" već su glupe i degutantne. I šta, iskaču se, odu kući, a bagra još uvek ima sve poluge vlasti . Blago onima koji su otišli iz ove prokletinje.
Za ovih nekoliko meseci nasilja ipak niko nije smrtno stradao a deluje mi i da su obe strane sve manje spremne da izlaze na ulicu i da su manje ostrašćene. Realno prošli smo vrhunac besa na obe strane i sad su sve manje šanse za veće sukobe. Ovo se verovatno rešava izborima na jesen.

To je u ovom momentu nebitno, bitno je samo da se rešimo ove bande na vlasti i te naprednjačke sekte, da sprečimo dolazak rio tinta, prodaju zemlje, milionske pljačke koje se odvjaju na dnevnom nivou kao i da zaustavimo tu opštu ludnicu i patološku i toksičnu atmosferu kojom naprednjaci truju narod već godinama preko svojih treš medija.

Mislim to pitanje bi bilo , kao da neko pita nekog pacijenta koji pati od neke teške ili smrtonosne bolesti kao a šta ćeš ti da radiš kad ozdraviš ili šta ćeš ti da radiš kad se rešiš bolesti , mislim ono to je najmanje bitno i tom je bitno samo da nekako ozdravi, ono sto se kaze zdrav covek ima hiljadu želja a bolestan samo jednu , pa sličan principu verujem da važi i za jednu društvo , a dok god su ovi na vlasti nama kao društvu ozdravljenja nema.

To je u ovom momentu nebitno, bitno je samo da se rešimo ove bande na vlasti i te naprednjačke sekte, da sprečimo dolazak rio tinta, prodaju zemlje, milionske pljačke koje se odvjaju na dnevnom nivou kao i da zaustavimo tu opštu ludnicu i patološku i toksičnu atmosferu kojom naprednjaci truju narod već godinama preko svojih treš medija.

Mislim to pitanje bi bilo , kao da neko pita nekog pacijenta koji pati od neke teške ili smrtonosne bolesti kao a šta ćeš ti da radiš kad ozdraviš ili šta ćeš ti da radiš kad se rešiš bolesti , mislim ono to je najmanje bitno i tom je bitno samo da nekako ozdravi, ono sto se kaze zdrav covek ima hiljadu želja a bolestan samo jednu , pa sličan principu verujem da važi i za jednu društvo , a dok god su ovi na vlasti nama kao društvu ozdravljenja nema.

Kako brate nebitno?

Pa ja sam sve to prošao sa Slobom

Ista bila priča samo Sloba da ode, prvi sam ja to prihvatio i progutao udicu, međutim došli posle njega lopovi i izdajnici 100 puta gori

pa ovi jesu vece zlo

uvesce sankcije Rusiji cim stupe na vlast
Pa av je u Srbiji počinio mnogo gore stvari od uvođenja sankcija Rusiji. Stvorio je korupciju koja ubija, tj. već je ubila. Izdao je Kosovo, pa priprema i uvođenje sankcija Rusiji jer više nema potrebe za ruskom podrškom oko kosovske politike.

Izgleda da redovno plaća botovanja, što je po tebi dobro. :D

Back