Nije lako uočiti u startu, ali tema je provokacija. Na žalost, ja sam imala dovoljno vremena da o tome razmislim.
Ako mi se od nečega kaki, to je dečačka manipulacija. Mnogi manipulišu pojedinim ženama (svojim), dok pojedinci žele da manipulišu masama, nevezano za pol. Osećaj virtuelne grandioznosti je takođe dominantno muška osobina (mada ima spektar žena koje se tako postavljaju). U stvarnosti svakako povučen, ovde gde se sve svodi samo na reči pokušaj iskazivanja frustracija kroz polumanipulatorsku provokaciju od teme, normalno, uspeva. I kad se baš iznervira, počne sa uvredama. To je patak.
Elem, razlog što smatram da ovo treba da se zatvori je što patkova prosečna, do blago natprosečna interligencija zapravo jeste idealna za manipulaciju po medijima.
Jedino što bi morao da nauči da piše tako da ga neko osim ovakvih (metronom) dečaka zapravo pročita. Tako bi njegova manipulacija zaista došla do izražaja. A čemu manipulacija? Razlog je, bar mislim, dobri stari, očigledni strah. Strah od žena, de će stići do momenta kada im muškarci neće više biti potrebni, a bojim se da su i stigle poprilično. Ponašanje poput patkovog ne doprinosi svetskom međupolnom blagostanju - samo još više ponižava muški rod.
Samo naslov bi trebalo da je dovoljan da se zabrani iz kurtoazije (dada ovo je slobodoumni forum, ali zašto se onda teme o malim đokama i alopeciji zatvaraju brzinom munje?)
Napravio je svoj mini blog ovde i na svakih mesec dana podiže temu i upeca po još jednog metronoma, dečaka koji zavodljivo gleda u njegove postove i misli: jao bože, da sam samo ja tako pametan
Trikovi koji pale na kompleksaše. Dečko ne veruje da ima mozga, a da li ima - nedokazano je.
To nije bezazlena stvar. Kao što nije bezazleno da nas vode "političari" bez pola unutrašnjosti lobanje. A verujte mi, SVAKI "političar" (član stranke na funkciji) kog sam upoznala je bio onako... blago tupav do je be no glup ko noć. To je valjda trenutno stanje u zemlji, ne znam, al ne sviđa mi se