xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Sada se lepo vidi i sada mi je jasno da je u pitanju mužjak. Iskreno, ja nisam obraćala pažnju, jer nisam mogla da verujem da bi neko tako nešto uradio ili prevideo-što je moja greška, naravno. I sama znaš da je kuče od prvog dana bilo bolešljivo i nejako, tako da sam bila preokupirana time da kučetu spasim život. Kada je cela kriza prošla i kada je kuče ojačalo i sa 1200 gr došlo do 2100 za nedelju dana, uvidela sam da imamo mužjaka, a ne ženku. Ako možete da mi pomognete i da mi kažete kako da rešim problem sa papirima i čipom gde se štene vodi kao ženka, bila bih vam veoma zahvana. Ništa mi sada ne znači to što se kod kučića to lepo vidi ili ne vidi.
Odgajivač, inače traži da mu pošaljem rodovnik kako bi ga odneo u kinološki savez, poništio taj nevažeći i meni poslao novi, navodno. Interesuje me da li je to regularna procedura i ako nije da li to mogu sama da završim i kako? S obzirom na to da su me prevarili do sada bar deset puta nemam ama baš nikakav razlog da im sada verujem. Eto treba mi savet, pa ako neko zna neka mi odgovori...
Odgajivač, inače traži da mu pošaljem rodovnik kako bi ga odneo u kinološki savez, poništio taj nevažeći i meni poslao novi, navodno. Interesuje me da li je to regularna procedura i ako nije da li to mogu sama da završim i kako? S obzirom na to da su me prevarili do sada bar deset puta nemam ama baš nikakav razlog da im sada verujem. Eto treba mi savet, pa ako neko zna neka mi odgovori...