Kad štene dođe u kuću...

Vama je ovo prva ocena?
Iz iskustva mogu da ti kažem da ga ne spremaš nešto posebno, sudije to vide, pa su oprezni prema psima koji su "pripremljeni". Mada, sa druge strane, ulaganje u kozmetiku se najčešće isplati.
Šta sam ti rekao? Ništa!
Tedi je, takav kakav jeste, za čistu peticu.
Javi kako ste prošli!

Ne slušaj mene.
Ja ga ne bih kupao, samo bih ga lepo očešljao. Postarao bih se za njegov duševni mir (mirni, uravnoteženi psi uvek dobro prolaze). Ali ne treba da bude ni seka-persa.
Neka ti uvek bude uz levu nogu. I neka sedne kada god ga potapšeš po sapima. I neka te gleda u oči. Hm, ne slušaj mene, nego radi ring dresuru sa Tedijem.

A shta mislite, kako pudle ne nazebu s onolikom okupanom dlakom, a bez podlake!!???
Al se ti kupas kad izlazish na sudar, il se plasish da ne nazebesh:)
Okupaj psa, nego shta, sredi ga to je izlozba u lepoti i ovako ce iz kuce u kola, p iz kola na sajam.
Puno uspaha i tebi a i nama s nashom princezom;))
Linkove si dobio, tj, savet gde ih mozes naci:)

A shta mislite, kako pudle ne nazebu s onolikom okupanom dlakom, a bez podlake!!???
Al se ti kupas kad izlazish na sudar, il se plasish da ne nazebesh:)
Okupaj psa, nego shta, sredi ga to je izlozba u lepoti i ovako ce iz kuce u kola, p iz kola na sajam.
Puno uspaha i tebi a i nama s nashom princezom;))
Linkove si dobio, tj, savet gde ih mozes naci:)

Hvala puno,i vama puno uspeha zelimo :)

E ljudi, gricka svakodnevno kosti, danas joj kupih onu Pedigri kosku, za zubice, pise nesto Dent na pakovanju, ali nikako nisam mogla naci za male kerove ispod 10kg, pa joj kupih za ove od 10kg do 25kg, iako ona ima 3,4 kg... Jel to problem neki? I koliko da joj dajem, danas kad sam joj dala nisam ni obracala paznju, samo odjednom pola kosti nestalo :D sad sam sklonila, pa cu joj sutra opet dati da gricka malo... Pa koliko vama prosecno traje? Tamo pise da srednji psi od 10kg do 25kg mogu dve nedeljno, e sad moja ima oko 3,4kg pa jel moze ta jedna na nedelju dana?

Podeli joj na nekoliko manjih. Jesu one što su u preseku kao X? Dentastix? Možeš slobodno na 3-4 da presečeš.

Ma naravno, i sad većina granula ima dental care formulu, ali u ovoj konkretnoj situaciji Amonijak ima problem sa menjanjem zubića i grickanjem po kući a tu su opcije ove "glodalice", kuvane šuplje kosti i lokalni anestetik za bebe tipa Kalgela.

Ma naravno, i sad većina granula ima dental care formulu, ali u ovoj konkretnoj situaciji Amonijak ima problem sa menjanjem zubića i grickanjem po kući a tu su opcije ove "glodalice", kuvane šuplje kosti i lokalni anestetik za bebe tipa Kalgela.

Uzecu onda sledeci put Dentastix. Ili cu pokusati da joj skuvam pravu govedju kost :D
Kakve su Friskis Junior granule? Moja samo te hoce trenutno, eno mi kila Rojal Kanina stoji, nece da ih jede, sve kontam mozda kad joj ove Friskis dosade mozda se vrati na Rojal.

Friskas batali...Ima toliko bolje hrane, da ne kazem SVE su bolje od nje...
Postoji Hills, Bento, ma sve samo ne Pedigre i Friskas
Inace, ne znam da li si upucena da kada menjs hranu psu to radis postepeno: postepeno dodajes novu hranu u vec postojecu hranu koju pas jede. Onda polako povecavas kolicinu nove, na ustrb stare, dok skroz ne izbacish staru

Friskas batali...Ima toliko bolje hrane, da ne kazem SVE su bolje od nje...
Postoji Hills, Bento, ma sve samo ne Pedigre i Friskas
Inace, ne znam da li si upucena da kada menjs hranu psu to radis postepeno: postepeno dodajes novu hranu u vec postojecu hranu koju pas jede. Onda polako povecavas kolicinu nove, na ustrb stare, dok skroz ne izbacish staru

Au dodjavola, ova moja se navukla na meso i friskas granule.
Zamisli pomesam joj dzigericu kuvanu, pirinac, sargarepicu i rojal kanin granule, i ona sve pojede rojal ostavi. Kako je samo nije mrzelo da birka to nikako mi nije jasno...

Amonijak, nemoj se igrati, mali psi su skloni kamencu, parodontozi i još gomili drugih oralnih problema, koji, opet, vode ozbiljnijimzdravstvenim komplikacijama. Moj pas je imao 7,5kg na vrhuncu kondicije i imao je strašnu parodontozu, čak su mu dva zuba bila ispala jer smo ga tokom života puštali da birka hranu. Na kraju je do smrti jeo isključivo RC ili Hills a sigurna sam da bi, da smo ranije odustali od tih jeftinih šareniša, poživeo i duže i zdravije.

Amonijak, nemoj se igrati, mali psi su skloni kamencu, parodontozi i još gomili drugih oralnih problema, koji, opet, vode ozbiljnijimzdravstvenim komplikacijama. Moj pas je imao 7,5kg na vrhuncu kondicije i imao je strašnu parodontozu, čak su mu dva zuba bila ispala jer smo ga tokom života puštali da birka hranu. Na kraju je do smrti jeo isključivo RC ili Hills a sigurna sam da bi, da smo ranije odustali od tih jeftinih šareniša, poživeo i duže i zdravije.

Probacu sa Hilsom al RC nece ni da onjusi.
Jel ima neka posebna vrsta Hilsa ili neki ukusi?

Uh, ne znam, mi smo bili na njihovom medicinskom programu, kupovala sam mu granule za artritis jer je bolovao od njega. I bolje su se pokazale u svemu od RC iz iste kategorije, i mekse i lepsi sastav na deklaraciji i prijatniji miris i radije ih je jeo i-meni najbitnije, brze se oporavljao od njih.

Back