sandra1986
Početnik
- Poruka
- 1
cao,ja sam dobila stene shar pei,pa me zanima dali tko ima takvoga psa sto se tice odrzavanja,i kada bi ju mogla kupati-posto je sada zima pa ne znam.hvala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci te mi, moja Shi Tzu ima sad 5 meseci, do sad sam je setala cesto ali samo po lepom vremnu, po ceo dan je u kuci sad, zanima me, smem li je setati napolju po snegu i kad je naplju -5,6 stepeni, bez dzempercica? Jednom sam je samo malo pustilo po snegu u dvoriste bukvalno 5 minuta, i kad se vratila unutra cureo joj je nosic ali samo kratko, obrisala sam i posle nije... Ali tad je bilo oko 0 stepeni.
Ali koliko je kerova napolju na minusu po ceo dan i celu noc? Malih, velikih, rasnih, mesanaca, ja ih po gradu srecem svaki dan...
E tu sam te cekala,
Nase rase nemaju poddlaku, navikle su kucnu temperaturu, i sok je za organizam bez ikakve zastite da dodje na duplo manju temperaturu.
E tu sam te cekala,
Nase rase nemaju poddlaku, navikle su kucnu temperaturu, i sok je za organizam bez ikakve zastite da dodje na duplo manju temperaturu.
Ja sam negde procitala da Shin Tzu-i imaju podlaku. Moja juce bila napolju bez icega, jedno sat vremena, bila je srecna ko prase kad piski. Skakala i valjala se u snegu, kad smo usli unutra topla kupka sav sneg spao sa dlake, osusila je i onda je nastavila da skakuta po kuci![]()
Samo tako nastaviI da vidis kako ce da bude zdrava
Ne moras ti nikome da prkosis i da se pravdas
Al nemoj da ti jadno stene snsi posledice
Najkvalitetniji sajt sto se tice kinologije na nasim prostorima
http://www.balkankinology.net/pricaonica/index.php
Prati situaciju. Simptomi potresa mozga su vrtoglavica, gubitak ravnoteže, razrokost, a često i povraćanje. Najčešće prolaze sami od sebe posle dan-dva.
(Najverovatnije se samo umorila, oni su kao deca, hiperaktivni do jednog momenta, a onda naglo padnu u san)
I dalje mi nije jasno kako je pojeo celu kokošku.
Narode,Tedi je juce pojeo kokosku(Celu).. Nekako je sav bio usporen,jedva da je krenuo u setnju i uopste nije trcao. Danas je druga prica,veseo je,igra se trciZvao sam veta,on je rekao(kroz smeh) da mu nista nece biti,i da je to na neki nacin njegova hrana
Ja,se ipak malo plasim. Danas je normalno jeo i normalno se ponasao
Sta vi mislite ??
Ovde piše "kokosku"... Ma dobro, ako je "koska", a ne "kokoska", onda ok.