MozzGa Bezz
Zainteresovan član
- Poruka
- 239
Balon je progutao danas,oko 2 sata .. Sada sam ga hranio i nista posebno nisam primetio.. Sad kad se lepo najede.. Pa sutra da vidim kakva mu je stolica..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Balon je progutao danas,oko 2 sata .. Sada sam ga hranio i nista posebno nisam primetio.. Sad kad se lepo najede.. Pa sutra da vidim kakva mu je stolica..
Ljudi,Tedi je danas progutao delove gumenog balona .. Zante oni klasicni baloni na naduvavanje.. ?! Ne znam,sta da radim.. Plasim se da mu ne naskodi,sta vi mislite poz. ?
a kako ga nauciti da ne piski po stanu?
izgleda kao da on misli da mora da se popiski u stanu
dodje sa napolja i udje u kuhnju i popiski se
ili kopa na vrata da bi usao da bi se pokakio
Mada ,videla sam ga ,kada je napolju duze vreme da ode na jedno mesto u dvoristu i izvrsi nuzdu,,,
ja mu nabijem njuskicu u popisano i klepim ga po njusci i izbacim
napolje,,,
ali se to i dalje nastavlja
Pas-sstene-uopste nije glup-
kada ga zavezem -nema sanse da se ne odveze i ako je malo manji od odrasle macke
odmah je naucio gde je mesto na kom dobija hranu- cim cuje kesicu,,on ode tamo gde mu je cinija za hranu... dakle-nije glup-
ali piski po stanu- doduse tek je dve nedelje kod mene,,,ali,,polako gubim nadu....mooji su poceli da se bune-i traze da ga vratim tamo gde sam ga nasla..
ima li neko nekakvu ideju za brzo ucenje psa.gde da vrsi nuzdu?
Pa posmatraj gded navise piski, i tu stavi novine, polako smanjuj teritoriju na jedno mesto i na to jedno mesto ce vrsiti nuzdu
najvise piski na sred dnevne sobe i na sred kuhnje
sva sreca je da nemamo tepihe...
kako da mu smanjujem teritoriju?
Jaoooooo moja Lea danas pokidala otirac od zecijeg krzna, i pojela komadic jedan, jedan sam uspela da joj izvadim iz usta, ali par dlaka sa krznom je progutala... Plasi me, mada nije joj prvi put da ga jede... Ali sad sam videla da je progutala. Inace otirac stoji u spavacoj sobi gde ona nema pristupa ali danas mi se promakla i uletela u sobu i pocela da ga cupa. Da li joj to moze naskoditi?
Jaoooooo moja Lea danas pokidala otirac od zecijeg krzna, i pojela komadic jedan, jedan sam uspela da joj izvadim iz usta, ali par dlaka sa krznom je progutala... Plasi me, mada nije joj prvi put da ga jede... Ali sad sam videla da je progutala. Inace otirac stoji u spavacoj sobi gde ona nema pristupa ali danas mi se promakla i uletela u sobu i pocela da ga cupa. Da li joj to moze naskoditi?
Vrlo slatko!
Zaboravljas jednu ne tako nevaznu cinjenicu da je TO-pasA psi se hrane i zecevima, izmedju ostalog (baloni im vec ne spadaju u uobicajeni nacin ishrane)
![]()
Tako da sumnjam da ce joj ista biti
Tedisa,je dobro. Iskakio je balon.![]()
Pa mislim na novine na jedno mesto sužavaj
...a kako da ga nateram da piski na novinu![]()
Ljudi,jel mogu ja Tedisu da pustim na sneg,kad napada ovih dana,kolk'o cujem,bice ga. Da li se posle igranja u snegu dlaka mora susiti .. ?
Ljudi,jel mogu ja Tedisu da pustim na sneg,kad napada ovih dana,kolk'o cujem,bice ga. Da li se posle igranja u snegu dlaka mora susiti .. ?
Joj, kako ti zavidim! Pitaš se da li možeš da ga izvodiš na sneg!
Ja Zaru MORAM da izvodim na sneg, kišu, oluju, košavu, mraz, pa taman i sekire padale...![]()
Naravno da treba da ga izvedeš, pa sneg je uživancija za njih! Peškir se podrazumeva, samo ovlaš istrljaš i pustiš da se sam osuši. Ček' samo da napada pola metra, pa da vidiš kako "pliva" kroz sneg
p.s. Nemoj mu dozvoliti da jede sneg.