commodore
Domaćin
- Poruka
- 4.296
... to je fakat.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo sam užasno besna.Mirjanadz:Sta radite kad ste besne ili Vas neko iznervira do ludila ?!?
Pukao mi je film. :?
Prvo, skuvaću kafu.
Drugo, završiću websajt.
Treće, nakon posla odoh do Taša i Kalemegdana... ima satima da šetam.tasicka:Uf...ja sam bas strasna kad me neko razbesni...Nikada ne vicem, ne zato sto nisam grlata, vec ne zelim ni sa kim da se nadvikujem. Ubijam verbalno, nikada nista ne lomim i nikada ne psujem kada se svadjam. Obicno ljudi kada su besni vicu, psuju, mlataraju rukama..ja, ne.Ako nekada volim da sam dama onda je to u tim momentima.Dama koja ubija! I volim sto ljudi ne zele da se kace samnom.I sto ostanu bez teksta...to me izleci od svakog besa!

)Galamim, lupam, ocima bacam munje... A, onda me on pogleda i mrtvo hladno odjebe sa par rijeci... I ja se smirim, sta cu...Mirjanadz:Sta radite kad ste besne ili Vas neko iznervira do ludila ?!?
commodore:@Betty
Smo ti i ja bash u toliko losim odnosima?
Ili bi mogli malo da iskuliramo?

Ja sam besna na samu sebe...sto se rodih ovakva...eto npr...pokazes tipu da si ga izabrala da te prati jer ne moze svako to da bude...izgledas ok ponasas se kulturno u drustvu si dama u kuhinji domacica u krevetu ***** znaci sve sto treba da bi bilo mira i sloge i on ode sa seljancicom koja ga gleda samo trepce i kojoj slozi pricu da ona jadna nema sna od srece...Eto zato sam besna...Sto procitah onoliko knjiga sto proputovah tolike zemlje sto se skolovah i sto sam se opametila...da nisam sad bi bila na njenom mestu...Dok ja pricam kako me izludjuje njegovo ponasanje gluposti koje odvaljuje ona svojim drugaricama prica kako je uhvatila princa...A ja ne voli ne volim i ne volim sto znam toliko o njemu sto znam da je on sve samo princ najmanje i sto i dalje lupam glavom kako bi mu dokazala sta je izgubio...Valjda ce besnilo da prodje...ko da mi je prvi put...Mirjanadz:Sta radite kad ste besne ili Vas neko iznervira do ludila ?!?
tasicka:Uf...ja sam bas strasna kad me neko razbesni...Nikada ne vicem, ne zato sto nisam grlata, vec ne zelim ni sa kim da se nadvikujem. Ubijam verbalno, nikada nista ne lomim i nikada ne psujem kada se svadjam. Obicno ljudi kada su besni vicu, psuju, mlataraju rukama..ja, ne.Ako nekada volim da sam dama onda je to u tim momentima.Dama koja ubija! I volim sto ljudi ne zele da se kace samnom.I sto ostanu bez teksta...to me izleci od svakog besa!
komšinice.ja sam tvoj obožavateljariela:Ja sam besna na samu sebe...sto se rodih ovakva...eto npr...pokazes tipu da si ga izabrala da te prati jer ne moze svako to da bude...izgledas ok ponasas se kulturno u drustvu si dama u kuhinji domacica u krevetu ***** znaci sve sto treba da bi bilo mira i sloge i on ode sa seljancicom koja ga gleda samo trepce i kojoj slozi pricu da ona jadna nema sna od srece...Eto zato sam besna...Sto procitah onoliko knjiga sto proputovah tolike zemlje sto se skolovah i sto sam se opametila...da nisam sad bi bila na njenom mestu...Dok ja pricam kako me izludjuje njegovo ponasanje gluposti koje odvaljuje ona svojim drugaricama prica kako je uhvatila princa...A ja ne voli ne volim i ne volim sto znam toliko o njemu sto znam da je on sve samo princ najmanje i sto i dalje lupam glavom kako bi mu dokazala sta je izgubio...Valjda ce besnilo da prodje...ko da mi je prvi put...

Gazdarica:Galamim, lupam, ocima bacam munje... A, onda me on pogleda i mrtvo hladno odjebe sa par rijeci... I ja se smirim, sta cu...

ariela:Ja sam besna na samu sebe...sto se rodih ovakva...eto npr...pokazes tipu da si ga izabrala da te prati jer ne moze svako to da bude...izgledas ok ponasas se kulturno u drustvu si dama u kuhinji domacica u krevetu ***** znaci sve sto treba da bi bilo mira i sloge i on ode sa seljancicom koja ga gleda samo trepce i kojoj slozi pricu da ona jadna nema sna od srece...Eto zato sam besna...Sto procitah onoliko knjiga sto proputovah tolike zemlje sto se skolovah i sto sam se opametila...da nisam sad bi bila na njenom mestu...Dok ja pricam kako me izludjuje njegovo ponasanje gluposti koje odvaljuje ona svojim drugaricama prica kako je uhvatila princa...A ja ne voli ne volim i ne volim sto znam toliko o njemu sto znam da je on sve samo princ najmanje i sto i dalje lupam glavom kako bi mu dokazala sta je izgubio...Valjda ce besnilo da prodje...ko da mi je prvi put...
E pa zavisi od toga šta je u pitanju i ko je u pitanjuMirjanadz:Sta radite kad ste besne ili Vas neko iznervira do ludila ?!?

da istrpe bujicu reci (njima ne psujem), razno-raznih istina, cinjenica i fakata (i svega ostalog sto mi padne na pamet), koje su se nakupile tokom vremena. Sve to propraceno gromovima i munjama iz ociju i parom iz usiju. Pa, ko prezivi... uglavnom ne prica o tome...Shag Ivory:Da, stvarno zavisi... od toga da li te iznervira neko do koga ti je stalo ili neko za koga te boli djon... Ja umem da budem evil, wicked, mean & nasty, ali samo kad mi je taj neko apsolutno nebitan. Oni bitni u mom zivotu imaju tu jedinstvenu priliku i castda istrpe bujicu reci (njima ne psujem), razno-raznih istina, cinjenica i fakata (i svega ostalog sto mi padne na pamet), koje su se nakupile tokom vremena. Sve to propraceno gromovima i munjama iz ociju i parom iz usiju. Pa, ko prezivi... uglavnom ne prica o tome...
![]()