Kad ste besne...

Leti perje kad je besna na mene :twisted:
Dižemo dreku u komšiluku, mora da bude savršene dramske scene i tenzije. Melodrame su za kilave. Kad se perje slegne, onda idu najbolji trenuci ljubavi...
Na ljude besni decentno, uglavnom je neraspoložena, samo kaže da je neko kreten...
Volim kada se neko manifestuje, manifestacije besa su zdrave.

Mirjanadz:
Sta radite kad ste besne ili Vas neko iznervira do ludila ?!?
Upravo sam užasno besna. :evil: Pukao mi je film. :?
Šta ću da radim?
:arrow: Prvo, skuvaću kafu.
:arrow: Drugo, završiću websajt.
:arrow: Treće, nakon posla odoh do Taša i Kalemegdana... ima satima da šetam.

Dok se ne umirim skroz. :roll:

na tasu je izlozba meda i proizvoda, sad sam se vratila. kupio mi direktor lizalice i medenjake.lol.guzva je cali pa ako si besna moze bas da te smori. nadji danas mirnije mesto

tasicka:
Uf...ja sam bas strasna kad me neko razbesni...Nikada ne vicem, ne zato sto nisam grlata, vec ne zelim ni sa kim da se nadvikujem. Ubijam verbalno, nikada nista ne lomim i nikada ne psujem kada se svadjam. Obicno ljudi kada su besni vicu, psuju, mlataraju rukama..ja, ne.Ako nekada volim da sam dama onda je to u tim momentima.Dama koja ubija! I volim sto ljudi ne zele da se kace samnom.I sto ostanu bez teksta...to me izleci od svakog besa!

Jao sto bih ja volela da sam takva!!! Mada celu pricu kontam u sledecem smislu:
ako je neko uradio, rekao to sto me je iznerviralo ili povredilo do te mere da hocu da puknem shvatam da je taj ocigledno ili glup ili lud, da nije ne bi to ni uradio, znaci nema svrhe trositi se previse na njega. U svakom slucaju volim da stavim do znanja doticnoj osobi da sam povredjena. treba razgraniciti preko cega se moze preci a preko cega ne. Ako se preko toga i prelazi ja dugo pamtim uvredu, ali idemo dalje. Ako se preko toga ne moze preci odnos zamrzavamo. Ne volim svadje, ne volim da lumpujem, ali jezik mi se otkaci. Najgore je sto se nasekiram, pocne da me boli zeludac i tako to :-(

well ja uglavnom reagujem kao ova hebeova ane. mada kad ostanem sama, hocu da umrem sto nisam zubima otkinula jabucicu osobi koja me iznervira. mada, stvarno to kanalisanje besa je umetnost cela. retko mi se desi da bas planem, a onda sam kao sonja savic u andjelima jedan. "DA LI TO ZNACI DA SAM BESNA? VUCI SE NAPOLJE INSEKTU JEDAN..."

Mirjanadz:
Sta radite kad ste besne ili Vas neko iznervira do ludila ?!?
Ja sam besna na samu sebe...sto se rodih ovakva...eto npr...pokazes tipu da si ga izabrala da te prati jer ne moze svako to da bude...izgledas ok ponasas se kulturno u drustvu si dama u kuhinji domacica u krevetu ***** znaci sve sto treba da bi bilo mira i sloge i on ode sa seljancicom koja ga gleda samo trepce i kojoj slozi pricu da ona jadna nema sna od srece...Eto zato sam besna...Sto procitah onoliko knjiga sto proputovah tolike zemlje sto se skolovah i sto sam se opametila...da nisam sad bi bila na njenom mestu...Dok ja pricam kako me izludjuje njegovo ponasanje gluposti koje odvaljuje ona svojim drugaricama prica kako je uhvatila princa...A ja ne voli ne volim i ne volim sto znam toliko o njemu sto znam da je on sve samo princ najmanje i sto i dalje lupam glavom kako bi mu dokazala sta je izgubio...Valjda ce besnilo da prodje...ko da mi je prvi put...

tasicka:
Uf...ja sam bas strasna kad me neko razbesni...Nikada ne vicem, ne zato sto nisam grlata, vec ne zelim ni sa kim da se nadvikujem. Ubijam verbalno, nikada nista ne lomim i nikada ne psujem kada se svadjam. Obicno ljudi kada su besni vicu, psuju, mlataraju rukama..ja, ne.Ako nekada volim da sam dama onda je to u tim momentima.Dama koja ubija! I volim sto ljudi ne zele da se kace samnom.I sto ostanu bez teksta...to me izleci od svakog besa!

Svaka cast !!!
To je umece !
Ali kako se kontrolises tog trenutka?!?!
Sta kazes sebi kad ne znas kud bi iz svoje koze...kad si toliko besna da ne znas sta bi uradila...Sta je to sto te u momentu spusti ?

ariela:
Ja sam besna na samu sebe...sto se rodih ovakva...eto npr...pokazes tipu da si ga izabrala da te prati jer ne moze svako to da bude...izgledas ok ponasas se kulturno u drustvu si dama u kuhinji domacica u krevetu ***** znaci sve sto treba da bi bilo mira i sloge i on ode sa seljancicom koja ga gleda samo trepce i kojoj slozi pricu da ona jadna nema sna od srece...Eto zato sam besna...Sto procitah onoliko knjiga sto proputovah tolike zemlje sto se skolovah i sto sam se opametila...da nisam sad bi bila na njenom mestu...Dok ja pricam kako me izludjuje njegovo ponasanje gluposti koje odvaljuje ona svojim drugaricama prica kako je uhvatila princa...A ja ne voli ne volim i ne volim sto znam toliko o njemu sto znam da je on sve samo princ najmanje i sto i dalje lupam glavom kako bi mu dokazala sta je izgubio...Valjda ce besnilo da prodje...ko da mi je prvi put...
komšinice.ja sam tvoj obožavatelj:p

samo da si ti meni dobro.ko ih yebe sve kolko ih ima:p

ariela:

ja sam odustala od dokazivanja, ubedjivanja i pokusaja...mozda i mi nadjemo nekog izgubljenog princa da nam smiri srasti i bes od bednika koje smo mi napravile princevima pa umislili da im kruna nece pasti s glave....sve u svoje vreme...u svakom slucaju ako si besna zbog toga, nije vredno!

Da, stvarno zavisi... od toga da li te iznervira neko do koga ti je stalo ili neko za koga te boli djon... Ja umem da budem evil, wicked, mean & nasty, ali samo kad mi je taj neko apsolutno nebitan. Oni bitni u mom zivotu imaju tu jedinstvenu priliku i cast :) da istrpe bujicu reci (njima ne psujem), razno-raznih istina, cinjenica i fakata (i svega ostalog sto mi padne na pamet), koje su se nakupile tokom vremena. Sve to propraceno gromovima i munjama iz ociju i parom iz usiju. Pa, ko prezivi... uglavnom ne prica o tome...;)

Ja sam trenutno vise razocarana nego besna, i upala sam u neku maniju kupovine, otisla sam u minus u banci, a najveci fazon je sto mi sad pare trebaju vise nego ikad!

Jednom se udaje mackica ns! E, to me cini srecnom! Tu ne zalim para!

Shag Ivory:
Da, stvarno zavisi... od toga da li te iznervira neko do koga ti je stalo ili neko za koga te boli djon... Ja umem da budem evil, wicked, mean & nasty, ali samo kad mi je taj neko apsolutno nebitan. Oni bitni u mom zivotu imaju tu jedinstvenu priliku i cast :) da istrpe bujicu reci (njima ne psujem), razno-raznih istina, cinjenica i fakata (i svega ostalog sto mi padne na pamet), koje su se nakupile tokom vremena. Sve to propraceno gromovima i munjama iz ociju i parom iz usiju. Pa, ko prezivi... uglavnom ne prica o tome...;)

jer sam ovo ja napisala:shock: - ne nisam,ali cini mi se da isto reagujemo:p
meni su rekli da imam divne oci:roll: - al su mi rekli i da mogu coveka pogledom da ubijem:twisted:

Back