Samo majcina ljubav je bezuslovna, oceva ne. Majka voli dete bez obzira na sve mane i greske, dok ocevu ljubav dete mora da zasluzi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo majcina ljubav je bezuslovna, oceva ne. Majka voli dete bez obzira na sve mane i greske, dok ocevu ljubav dete mora da zasluzi.
na zalost, nije bas tako jevropo ...
ima raznih i majki, kao i oceva ... desava se da otac preuzme dete![]()
генерално гледано јевропа је у праву![]()
pa, generalno kao i jeste, ali nije majcina ljubav bezuslovna .... niti se podrazumeva
ima majki i majki
na zalost, neke porodice prodju mnogo veca iskusenja/ neprilike od drugih ... i, ja na zalost i razumem te neke razloge ... ne mogu reci da ih opravdavam, ali razumem ...Svako ima pravo da ne govori sa kim hoće, ali za mene je to go ludak! Ne govoriti sa detetom ili roditeljem, pa to je strašno.
"
Imam jednog pacijenta kojeg sam jutros upoznala i koji se prije 20 godina odrekao svog sina. Svijet je mali i tako da ja poznajem tog njegovog sina covek je ozenjen, radi i ima troje djece, nisam cula da pravi neka cuda ili da zivi po nekom principu propaliteta cak sto vise mnogi ga pohvale kako je "fin" i kako ima divnu porodicu.
Tata to jest moj pacijent moze da umre svake sekunde a isto tako moze da povuce jos vremena, slika je onako "jadna" dijagnoze se citaju bas onako tuzno da sam u jednom momentu pomislila "eh cica cica vidi Bog,neko bi odavno vec umro" on i dalje zivi u patnji i mukama ali na pitanje da li ima djece on ladno kaze "nemam djece"
a ima jednog sina, jedinac u roditelja, ima i troje unucica koje nije ni video a zive u istom gradu!
Odreknuti se djeteta da li je to isto kao i mrziti!? da li je to nesto gore i jace nego sto je mrznja!?
Stvarno mi je žao ako si imao neka loša iskustva sa decom ili roditeljima, posvadjas se sa nekim pa ti bude teško, a kamoli sa nekim bliskim. Međutim smatram da bi trebalo da se odaljis malo od njih a ne da pricas javno kako si se odrekao kao da se ponosis time. Naravno, ne mislim da si takav, samo pocnem od toga kako ja smatram da je pravilno.
Apsolutno pogrešno! Još jedan mit. Majčina ljubav itekako može biti ambivalentnta, samo se to prikriva na nesvesnom i svesnom planu pod uticajem jakih socijalnih normi. I majčinu ljubav dete mora da zadobije. Ali naravno...postoje i majke koje mogu bezuslovno da vole, ali su one u mnogo mnogo manjem broju nego što se to misli.
Apsolutno pogrešno! Još jedan mit. Majčina ljubav itekako može biti ambivalentnta, samo se to prikriva na nesvesnom i svesnom planu pod uticajem jakih socijalnih normi. I majčinu ljubav dete mora da zadobije. Ali naravno...postoje i majke koje mogu bezuslovno da vole, ali su one u mnogo mnogo manjem broju nego što se to misli.
na zalost, neke porodice prodju mnogo veca iskusenja/ neprilike od drugih ... i, ja na zalost i razumem te neke razloge ... ne mogu reci da ih opravdavam, ali razumem ...
neko prosto previse dozivi odjednom ...
Izvinjavam se pogrešno sam protumačila, na osnovu boldiranog.