Kad se nastavnik sveti đaku

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vexy

Buduća legenda
Poruka
34.723
Često čujem od roditelja da ne žele da idu kod nastavnika čak i ako imaju neku osnovanu primedbu na njegov rad,
sa obrazloženjem da ne žele da se taj nastavnik kasnije sveti detetu.

Da li ste bili u sličnoj situaciji,
odn da li ste primetili da se neki nastavnik sveti nekom detetu jer je ljut na roditelja?
Npr da detetu daje lošiju ocenu od zaslužene
ili da viče na dete tokom časa, da ga kinji i opominje bez razloga?

To se cesto desava u skolama. Ja sam isla na "otvorena vrata" kod cerke moje najbolje drugarice Brankice. Ona ima nekog nevaljalog nastavnika, koji je bolestan i perverzan. Ja to nisam ni znala, dok nisam otisla da vidim kako oa napreduje u skoli iz fizike, jer sam joj ja drzala casove matematike, fizike, fizickog i biologije. On mi je izgledao nekako simpa. Onako crn, imao je bradicu oko usta. JA sam mu se svidela istog momenta. Osetila sam neku energiju. MNogo lepo mu je stajalo crno i nosio je neke sexy cizmice kao kaubojke i crnu majicu uz telo. Videlo se da bilduje. On je rekao da se oseca napredak kod nje u fizici, ali da je ona nepazljiva, pa me je pozvao na kafu da mi objasni detaljnije. POceli smo da izlazimo tako, onda sam saznala da on hoce mene detaljnije da ispipa, jer kada smo se poljubili navalio je na mene. Ja sam ga izbacila iz mojih kola i vise nisam isla na otvorena vrata, a onda je maloj poceo da daje jedinice i da trazi da JA dodjem da mi pokaze fiziku. Odlucila sam da moram tome da stanem, pa sam se upoznala sa profesorom fizickog i tada sam saznala da je ovaj iz fizike ozenjen. To mi je bilo idealno. Izasla sam jednom sa njim, a moja najbolja drugarica Daca nas je slikala i snimala sam sta se desava u autu kod mene. Ovog puta sam se malo oslobodila. Te snimke sam mu pokazala i rekla da cu dati njegovoj zeni. Sada je sve u redu. Nije vise napadan, a ne moram maloj da drzim casove ni iz cega i ne moram da se smaram. ;)

Poslednja izmena:
Često čujem od roditelja da ne žele da idu kod nastavnika čak i ako imaju neku osnovanu primedbu na njegov rad,

odn da li ste primetili da se neki nastavnik sveti nekom detetu jer je ljut na roditelja?

Ako bih ustanovio da se nastavnik sveti detetu iz tog razloga,
ni trena ne bih razmišljao da tom kur'vinom sinu rascopam labrnju !
Za primer svima...

To se cesto desava u skolama. Ja sam isla na "otvorena vrata" kod cerke moje najbolje drugarice Brankice. On ima nekog nevaljalog nastavnika, koji je bplestan i perverzan. Ja to nisam ni znala, dok nisam otisla da vidim kako oa napreduje u skoli iz fizike, jer sam joj ja drzala casove matematike, fizike, fizickog i biologije. On mi je izgledao nekako simpa. Onako crn, imao je bradicu oko usta. JA sam mu se svidela istog momenta. Osetila sam neku energiju. MNogo lepo mu je stajalo crno i nosio je neke sexy cizmice kao kaubojke i crnu majicu uz telo. Videlo se da bilduje. On je rekao da se oseca napredak kod nje u fizici, ali da je ona nepazljiva, pa me je pozvao na kafu da mi objasni detaljnije. POceli smo da izlazimo tako, onda sam saznala da on hoce mene detaljnije da ispipa, jer kada smo se poljubili navalio je na mene. Ja sam ga izbacila iz mojih kola i vise nisam isla na otvorena vrata, a onda je maloj poceo da daje jedinice i da trazi da JA dodjem da mi pokaze fiziku. Odlucila sam da moram tome da stanem, pa sam se upoznala sa profesorom fizickog i tada sam saznala da je ovaj iz fizike ozenjen. To mi je bilo idealno. Izasla sam jednom sa njim, a moja najbolja drugarica Daca nas je slikala i snimala sam sta se desava u autu kod mene. Ovog puta sam se malo oslobodila. Te snimke sam mu pokazala i rekla da cu dati njegovoj zeni. Sada je sve u redu. Nije vise napadan, a ne moram maloj da drzim casove ni iz cega i ne moram da se smaram. ;)

Zamoliću samo za ozbiljne odgovore.
hvala.

Meni se desilo, doduše i mojom zaslugom. Engleski, zadnja dva časa petkom na koja nisam išao celo prvo polugodište. I onda nije htela da me uopšte pita nego samo roka kečeve. Ja se žalio i odgovarao skoro celo gradivo, sreća da nije bilo teško.

To se oduvek desavalo da neki nastavnioci niosu podnosili neke ucenike i da su roditelji intervenisali...

Bio sam sedmi-osmi razred kada me je jednom jedan profesor osamario, zaista bez razloga...

Pobegao sam iz skole kod oca i placuci mu se pozalio...Otac mi je bio poznat u mestu po "nezgodnoj" naravi....

On se sa mnom vratio u skolu, bas je bio veliki odmor, i usli smo u zbornicu...

Tada je cale prisao doticnom nastavniku, uhvatio ha za vrat i poceo da davi...

Jedva su da spasli drugi nastavnici..

Od tada nikada vise nisam imao problema sa njim: postali smo dobri drugari!

Zamoliću samo za ozbiljne odgovore.
hvala.

Ja sam ozbiljna, navela sam samo primer, koji moze tebi da pomogne, inace, imam jos nekoliko.

- - - - - - - - - -

To se oduvek desavalo da neki nastavnioci niosu podnosili neke ucenike i da su roditelji intervenisali...

Bio sam sedmi-osmi razred kada me je jednom jedan profesor osamario, zaista bez razloga...

Pobegao sam iz skole kod oca i placuci mu se pozalio...Otac mi je bio poznat u mestu po "nezgodnoj" naravi....

On se sa mnom vratio u skolu, bas je bio veliki odmor, i usli smo u zbornicu...

Tada je cale prisao doticnom nastavniku, uhvatio ha za vrat i poceo da davi...

Jedva su da spasli drugi nastavnici..

Od tada nikada vise nisam imao problema sa njim: postali smo dobri drugari!

Meni bi postao decko!

Наравно да тога има, зато родитељи и ћуте као муле на родитељским састанцима.

Ima toga koliko volis. To rade uglavnom oni nastavnici koji su u prosvetu zalutali (da se preciznije izrazim - hteli su drzavnu sluzbu, a u skolu su se najlakse ubacili), pa kada su videli sta znaci predavati odeljenju pocele su da iskacu svakakve frustracije.

Na detetu ih je najlakse iskaliti - na roditelja ne moze, na strucne saradnike ne moze... Kako bilo ko, a pogotovo nekompetentni roditelj moze da kaze da on nije odradio svoj posao kako treba (a inace ga radi traljavo i sa greskama). Svesni sopstvene nemoci, idu u frontalni napad i autoritet grade na strahu - bezrazlozno treniraju strogocu, u sta spada i opis iz uvodnog posta.

Back