jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 35.193
Ma u dom.Zasto bi opterecivao decu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako bi sa svojim roditeljima postupio?Ma u dom.Zasto bi opterecivao decu.
Ja sam svoje posahranjivao,a moja deca se nece muciti oko mene,niti cu im biti na teretu.Kako bi sa svojim roditeljima postupio?
Naša generacija sa sebe to nekako dobro prihvata ali kad su nam roditelji u pitanju malo teze to ide.Ja sam svoje posahranjivao,a moja deca se nece muciti oko mene,niti cu im biti na teretu.
Drugacije je vreme bilo.sada ove generacije,ne znaju gde udaraju.Nemaju vremena za sebe i decu dovoljno.Jos im trebamo mi matori,da im zvocamo.Naša generacija sa sebe to nekako dobro prihvata ali kad su nam roditelji u pitanju malo teze to ide.
Oni su shvatali tako da deca moraju da ih paze i trpe,kao oni nekada svoje,ali kao sto sam rekao.Vremena se mnogo promenila.Mene je isto moj otac to molio. Majka je mlada umrla i nikad bismo ni došli do te teme. Nekako kao da su oni bili na neki način sebični.
To je bilo tesko i njoj i tebi.I ne zna se kome je gore.Ne mogu o tome puni da,pričam ali kas sam morala na hemoterapiju morala sam majku da smestim u dom, vrlo brzo je tamo preminula od tuge nije mogla da se pomiri s mojom bolešću![]()
Postujem i svaka cast.Ako mi stariji mozemo da zivimo normalno i da seodrzavamo sami,sto i ne biti sa decom,ako nista pomoci ce im penzija,a ako dodje do neke bolesti,u dom bez pogovora.Meni su jednom prilikom djeca pokušala reći da me ne bi nikad u dom dali. Nisam dozvolila da to kažu,da poslije osjećaju obavezu ili griznju savjesti zbog toga.Ko zna u kakvom cu stanju biti ..
Uh, meni je trebalo više od godinu dana da prihvatim da je nema i da uz to još ne osećam krivicu, iako drugog izbora nisam imala. Tata je preminuo mlad, a nikog da pomogne jer ja sam jedinica. PakaoTo je bilo tesko i njoj i tebi.I ne zna se kome je gore.
Sad kad sam bila kod dece povedemo priču bas o tome da bi bilo dobro da malo popričamo o domu, jer ja vise puno toga više ne mogu sama. Nešto bi i mogla ali ovako čisto i ovako raznovrsno što se hrane tice ne bi bilo ni blizu.Kad je covjek samo star i može da vodi računa o sebi sve je drugačije. Postoje situacije u kojima cijela porodica ispašta zbog starog roditelja.
a i kad bi mogle u isti !Važno je da smo mi spremni i da osjetimo kad više ne možemo sami a dom nam je najbolje rješenje
Evo biznis ideja za @Ivan .a i kad bi mogle u isti !da kažemo deci da nas jednog dana sve popakuju u isti dom
Ivan i Tab već mogu da krenu da zidaju jedan , samo za korisnike Krstarice
![]()
Ovo je tako teška rečenica,stvorena da kod covjeka probudi grizu savjesti.Metneš pretka u dom. Ubrzo ga iznesu i smeste u večni dom.
Mnogi stari zahtevaju medicinsku negu koja u kući ne može da se pruži, a pojedini domovi je imaju.Udome psa s ulice a roditeje posalju u dom,to nisu deca